Seuraa 
Viestejä2644

"Hamotus-Haamuilla" tarkoitan hahmotusta kun kelaa jotain ihmisiä tai kun yritän hahmottaa äänelle kuvan. Esim. kävelevä ihminen ja siitä lähtevät äänet kuuluu, mutta koska en näe häntä, aivoni tekaisee kuvan tilanteesta.

Joskus hahmotus-kokemus on aika karmasevaa. Skitsofreenikot hahmottaa ylimääräisiä asioita, varsinkin äänten suhteen. Tippuva vesi, tai ohimenevä rekka, asunnon ulkopuolella hahmottuu siten että aistit muodostaa sanoja yhteismelun seasta. Ei taida olla yllättävää että moni skitso on muusikko tai joku muu luovempi tyyppi, no yleensä joku taiteilija.

Hahmottaminen kokemuksena saattaa olla epämielyttävääkin. Tunteet ovat kytköksissä kokemuksiin, eikä niistä ole pääsyä vaan ihminen joutuu usein kärsimään.

Miten muuten kukin hahmottaa maailman? Minun hahmotus Telluksesta on muuttunut talouskriisin ja sotien myötä - jotenkin näen epäeettisen ja moraalittoman maailman, jota ei osata johtaa. Yli seitsemän miljardia ihmistä tulee kans mieleen ja näen että heidän joukossa on paljon sivistymätöntä sakkia. Maailma ei mielestäni tällä hetkellä ole "Pop".

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat