Seuraa 
Viestejä25700

Uimahallin saunakeskustelussa tulimme johtopäätökseen että pahoinvointi on lisääntynyt.

Surjäytyminen, mielenterveysongelmat, päihteidenkäyttö, epäsosiaalisuus kun ovat jatkuvassa kasvussa.

Mutta syytä ongelmaan onkin vaikeampi löytää, jotenkin tuntuu että ongelma on muhinut yhteiskunnan syövereissä jo jonkin aikaa.

Isoisäni kertoi sodan tapahtumista hyvin vähän, mutta selväksi tuli, että kauheaa oli ollut. Lähes kaikki siellä pelkäsivät ja osallistuivat sellaisiin epäinhimillisiin raakuuksiin, että traumatisoitumiseen oli hyvät perusteet. Ajattelisin että kun nuo sodan traumatisoimat ihmiset palasiat kotiin ja laittoivat alulle suuret ikäpolvet niin kasvatus ei välttämättä ollut kaikkein tasapainoisinta.Piiskattiin vauhtiin. Tuo sukupolvi sain kasvaa nousukautta, toitä oli kaikille, elintaso nousi ja etukenossa mentiin kohtii uutta parempaa tulevaisuutta. Nyt kun toiminnasta aiheutunut luonnovarojen kerskakulutus ja kehitys on aiheuttanut vakavia ongelmia, ja ihmiset ovat joutuneet pysähtymään ja katselemaan ympärilleen.No Sitten kyseenalaistetaan koko kehitys, saatetaan jopa olla vihaisia kun tulevien sukupolvien lapsilla onkin paljon huonommat tulevaisuuden näkymät.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174

Meillä on kaikki avaimet parempaan kuin ikinä ennen historiassamme, mutta jätämme ne käyttämättä. Sen sijaan, että käyttäisimme saatavilla olevia avaimia yhteisöllisyyden parantamiseen käytämme ne yksilöllisyyden korostamiseen ja löydämme itsemme yksinäisempinä kuin koskaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat