Seuraa 
Viestejä1667

Viime aikoina olen tutustunut perusteellisesti WTC+Pentagon 9/11-tapaukseen ja todennut, että sen ympärille kehitetty ns. virallinen tarina on kestämätön. Virallinen tarina on esitettynä esimerkiksi täällä (ruutu tukkeutuu aluksi mainoksista, mutta ne voi klikata pois):

https://www.youtube.com/watch?v=dlQjHviRjiU

Kävin haulla etsiskelemässä entisiä keskusteluja ja huomasin, että ne olivat kuivuneet kokoon. Ns. salaliittoteoreetikot oli yleisön pyynnöstä suljettu pois viimeisimmistä ketjuista, jotka osittain olivat myös huumoriketjuja. En löytänyt mistään kerrotusti pitkää 9/11-ketjua, jossa salaliittoteoreetikkojen viestit olisi kertoman mukaan sallittu. Olisin halunnut jatkaa sitä, koska minut nyt kuitenkin leimataan salaliittoteoreetikoksi ja viestejäni tuskin hyväksytään.

Ajattelin kuitenkin heittää tämän koepallon sen selvittämiseksi olisiko virallisesta tarinasta mahdollista keskustella asiallisesti. Täällä näyttää monilla edelleen olevan tietämättömyyttä esimerkiksi valvontakameroista:

Pseudohippi
Suurin osa Pentagonin kameroista oli toki toiminnassa. Ne vain olivat tuohon aikaan tavallista mallia jotka tallettivat kaksi kuvaa sekunnissa. Rakennukseen törmännyt lentokone liikkui sekunnissa n. 3,5 kertaa oman mittansa ja siksi valvontakamerakuvat siitä olivat erittäin epäselviä. 15 vuodessa kamerat ovaty kehittyneet paljon ja toisaalta jalankulkijat liikkuvat huomattavasti hitaammin kun suihkumatkustajakoneet.

Mainittakoon etten jatka keskustelua 9/11 -hörhöilystä tämän enempää. Sille on omat ketjunsa niitä varten jotka jatkaa haluavat.

elmis

taucalm

Ikäviä sattumia. Samoin oli, kun terroristit lensivät Pentagoniin. Saisivat pitää kameroista paremmin huolta.

FYI:

Pentagon Security Camera video from 9/11: http://youtu.be/vwzT0QnwtTE

Alueella oli kymmeniä valvontakameroita, joista monista koneen törmäys varmuudella näkyi kunnolla. Viranomaiset vain keräsivät kamerat ripeästi haltuunsa enkä ole löytänyt kuin kolme julkistettua pätkää niistä. Ne näkyvät mm. täällä:

https://www.youtube.com/watch?v=ZUNngyhZQrk

Ongelmana on se, että näistä pätkistä ei näy millainen kone törmäsi Pentagoniin. Parhaiten se olisi varmasti näkynyt Pentagonin räystäiden valvontakameroista, mutta niistä on oltu kovin hissukseen.

Perusteellinen Pentagonin tapauksen selvittely löytyy täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=4fvJ8nFa5Qk

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Kommentit (3)

Goswell
Seuraa 
Viestejä12456

Ei pitäisi mutta ei voi vastustaa. Kaksi asiaa, Pentagon ja lento 93 ihmetyttää. Pentagonin reijästä ei mahdu matkustajakone ja lento 93 lensi alhaalla ennen kuin törmäsi maahan, suuria koneenosia pitäisi olla suurella suurella alalla ja paljon, ei ollut kuin yksi kuppainen kuoppa.

Minun mielestä noin.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10741
okivi

 

Olisin halunnut jatkaa sitä, koska minut nyt kuitenkin leimataan salaliittoteoreetikoksi ja viestejäni tuskin hyväksytään.

Olen okivi, ja olen salaliittoteireetikko (sanahirviö).

Ei tarvitse hävetä sellaista, että tunnustaa edustavansa skeptistä mielipidettä jostain status quota nauttivasta ns totuudesta.

Rationaalisesti ajattelvan tulisikin tulla sellaiseen tulemaan pohdinnoissaan 9/11 koskien, että kaikki ei ihan loksahda siinä virallisessa versiossa kohdalleen.

Sain aikoinaan (5 vuotta sitten) näpeilleni - taikka oikeastaan koneeni sai, kun aikoinaan aktiivisesti harrastin 9/11 matskun keräilyä (Macilla).

Vaimoni ja tuttavieni kanssa ihmettelimme, miten ihmeessä koneeni oli jumiutunut sellaiseksi, että mitään 9/11 hakua ei pystynyt toimittamaan millään haulla. YouTubesta pystyi vain katsomaan Disneyn piirrettyjä jne, ei mitään missä hakusanana USA, president, Bush  -  9/11 puhumattakaan.

Kaksi viikkoa tasan kesti ns lukitus.

Ja tämä on tosi juttu.

Nyt kyllä pystyy taas, mutta ei ole enää niin tarvetta kaivella - selvää pässinlihaa.

Kuulentoepäilyjä saa sentään vielä toistaiseksi kaikesta päätellen vapaasti harrastaa ilman koneen jumiutumista, joten siirryin siksi siihen.

 

9/11 Bloopers/behind the scenes: https://www.youtube.com/watch?v=_0eC3uns3pA

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sääpeikko
Seuraa 
Viestejä7133

Itse en usko täysin salaliittoteorioihin tässä, Pentagon on vähän mysteerinen mutta on se salaliittoteoriakin erikoinen siitä eikä täysin uskottava. Veikkaisin, että oikeat terroristit törmäsivät WTC torneihin lentokoneilla ja myös lento93 virallinen teoria on ok.

Mutta en osaa sanoa sitten oliko tornien sortuminen mahdollista pelkkien lentokonetörmäysten voimasta. Olen tästä katsonut useita dokumentteja ja olen itsekkin sitä mieltä, että se on fysikaalisesti mahdotonta että betoni pöly olisi levinny niin laajalle alueelle pelkällä sortumisella.

it's the Sun stupid!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat