Seuraa 
Viestejä1667

Heitin alla lainaamani koeviestin Vapaa sana-osioon. Heti alkuvaiheissa siihen tuli asiaton ivailuviesti, joka poistettiin hyvästä syystä. Mutta sen jälkeen koko ketju hävisi. Kysyn, onko kyseessä mahdollisesti vahinko vai oliko jäljelle jääneissä viesteissä jotakin sopimatonta vai onko aihe kokonaan kielletty täällä?

 

9/11 ja virallinen tarina

 

Viime aikoina olen tutustunut perusteellisesti WTC+Pentagon 9/11-tapaukseen ja todennut, että sen ympärille kehitetty ns. virallinen tarina on kestämätön. Virallinen tarina on esitettynä esimerkiksi täällä (ruutu tukkeutuu aluksi mainoksista, mutta ne voi klikata pois):

https://www.youtube.com/watch?v=dlQjHviRjiU

Kävin haulla etsiskelemässä entisiä keskusteluja ja huomasin, että ne olivat kuivuneet kokoon. Ns. salaliittoteoreetikot oli yleisön pyynnöstä suljettu pois viimeisimmistä ketjuista, jotka osittain olivat myös huumoriketjuja. En löytänyt mistään kerrotusti pitkää 9/11-ketjua, jossa salaliittoteoreetikkojen viestit olisi kertoman mukaan sallittu. Olisin halunnut jatkaa sitä, koska minut nyt kuitenkin leimataan salaliittoteoreetikoksi ja viestejäni tuskin hyväksytään.

Ajattelin kuitenkin heittää tämän koepallon sen selvittämiseksi olisiko virallisesta tarinasta mahdollista keskustella asiallisesti. Täällä näyttää monilla edelleen olevan tietämättömyyttä esimerkiksi valvontakameroista:

Pseudohippi
Suurin osa Pentagonin kameroista oli toki toiminnassa. Ne vain olivat tuohon aikaan tavallista mallia jotka tallettivat kaksi kuvaa sekunnissa. Rakennukseen törmännyt lentokone liikkui sekunnissa n. 3,5 kertaa oman mittansa ja siksi valvontakamerakuvat siitä olivat erittäin epäselviä. 15 vuodessa kamerat ovaty kehittyneet paljon ja toisaalta jalankulkijat liikkuvat huomattavasti hitaammin kun suihkumatkustajakoneet.

Mainittakoon etten jatka keskustelua 9/11 -hörhöilystä tämän enempää. Sille on omat ketjunsa niitä varten jotka jatkaa haluavat.

elmis

taucalm

Ikäviä sattumia. Samoin oli, kun terroristit lensivät Pentagoniin. Saisivat pitää kameroista paremmin huolta.

FYI:

Pentagon Security Camera video from 9/11: http://youtu.be/vwzT0QnwtTE

Alueella oli kymmeniä valvontakameroita, joista monista koneen törmäys varmuudella näkyi kunnolla. Viranomaiset vain keräsivät kamerat ripeästi haltuunsa enkä ole löytänyt kuin kolme julkistettua pätkää niistä. Ne näkyvät mm. täällä:

https://www.youtube.com/watch?v=ZUNngyhZQrk

Ongelmana on se, että näistä pätkistä ei näy millainen kone törmäsi Pentagoniin. Parhaiten se olisi varmasti näkynyt Pentagonin räystäiden valvontakameroista, mutta niistä on oltu kovin hissukseen.

Perusteellinen Pentagonin tapauksen selvittely löytyy täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=4fvJ8nFa5Qk

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Kommentit (3)

okivi
Seuraa 
Viestejä1667
offmind

okivi

Heitin alla lainaamani koeviestin Vapaa sana-osioon. Heti alkuvaiheissa siihen tuli asiaton ivailuviesti

Miksi aikaisempi keskusteluketju ei kelpaa?
http://www.tiede.fi/keskustelu/57549/ketju/9_11_keskustelu_osa_kaksi/sivu/419

Kiitos tiedosta, kelpaapa hyvinkin. Kerroinhan yllä, että olisin jatkanut valmista keskustelua jos olisin löytänyt. Niistä huumoriketjuista minut olisi ehkä pistetty ulos muiden mukana.

Joka tapauksessa on mielestäni edelleenkin outoa, että yksi ketju katosi selittämättömällä tavalla. Sitä ei ole yhdistetty tuohon linkkisi ketjuun. En tietenkään enää enempää floodaa tätä ketjua.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat