Seuraa 
Viestejä1

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16870886

 

ja

 

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20827463

 

Minulle on pakkosyötetty risperidonia 3 mg:n (suurin osa ajasta tuo annos) päiväannoksella vajaan parin kuukauden ajan. Risperidonin lopetuksen jälkeen välittömästi kehittyi ongelma, että herään muutaman tunnin pinnalliselta tuntuvan unen jälkeen enkä saa enää nukuttua. Kohta kolme kuukautta jatkunut tämä. Olen väsynyt ja mennyt hitaaksi ja muisti on tuhoutunut. h5-HT7 on mukana mm. uniasioissa. Nukkumisessa ei ollut ongelmia ennen risperidonia tai sen aikana.

 

Kysymys kuuluu, pitäisikö yrittää uudelleenaktivoida tuo reseptori noilla aineilla? Mikä lienee paras vaihtoehto noista? Minkälaisella annoksella ja kuinka kauan? Mitä tarkoittaa "in a concentration-dependent manner"?

 

Uusiutuvatko nuo reseptorit koskaan? Jos kyllä, missä ajassa? Onko noilla tutkimuksilla minulle käytännön merkitystä?

 

Tästä asiasta olen kolmelle eri lääkärille yrittänyt puhua, kukaan ei ollut kuullutkaan ilmiöstä tai vastannut kysymyksiini.

 

Risperidonista tullut kyvyttömyys tuntea minkäänlaista mielihyvää on jäänyt päälle. Dopamiinipalaute jää tulematta. Lempimusiikki ei tunnu yhtään miltään. Seksuaalisesti en pysty kiihottumaan. Jne. Palautuvatko nämä koskaan? Nyt on kulunut jo melkein kolme kuukautta risperidonin lopetuksesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat