Seuraa 
Viestejä18

Tämä olisi kuulunut biopalstalle, mutta koska väärään kategoriaan joutuminen saattaa johtaa tunnusten menettämiseen pistänkin tänne:

Kummat kakkii enemmän laihat vai lihavat?

Onko asiasta vertaisarvioituja tieteellisiä tuloksia, kummankaan, kreationistien tai evolutionistien tiedossa?

Argumentit:

1) Vaikuttaisi aluksi siltä että laihat kakkii vähemmän, koska hehän toisinaan syövätkin vähemmän?

2) Ei välttämättä, jos paska vain sitoutuu läskin kehoon enemmän, niin eikö silloin läski suorastaan ole aina kieltäynyt koko skidrande tuokioista?

3) Kysymyksemme menee sekaisin, jos liitämme joko laihuuden kreationisteihin ja lihavuuden ewokkeihin, eli nämä asiat eivät ole silti toisistaan riiipuvaisia, mutta hypoteesimme tuossakin meni noin päin.

4) Jos molemmat voivat kakkia, eka laiha enemmän, ja ERI laiha vähemmän kuin lihava, niin onko tällöin jopa pärstäkertoimella vaikutusta asiaan, tai maallisella toimeentulolla?

5) Tiedämme näin, että nämä asiat eivät ole toisistaan riippuvaisia, paska voi sitoutua läskin kehoon enemmän, mutta hän voi joutua myös käymään useammin kakkimassa skeidaa? Laiha voi olla ylensyöjä, bulimisti, tai anorektikko, joka pettää koko WC-tuokionsa OKSENTAMALLA ruokansa pois? Lasketaanko tämä kakkimiseksi?

6) Tajuamme tehneemme mahdottoman tieteellisen ongelman, johon ei vielä ole tarjota varmoja tilastoja, mutta jos emme näin yksinkertaisesta asiasta VIELÄ ole varmoja, kuinka voimme olla varmoja muustakaan ihmisen fysiologiasta, luultavasti tämä asia on kuitenkin lääkiksessä, ihan eka vuoden kauroja, tai sitten ei?

7) Itse olen vasta tietokonebiolgian opiskelija, ja joutunut opiskelemaan hiukan yliajallekin, mutta tietokoneiden toiminta ja ihmisen toiminta joissakin suhteissa, ainakin kielten suhteen muistuttaa paljon toisiaan.

8) Anteeksi jos puhuin paskaa.

  • ylös 0
  • alas 1

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat