Kommentit (2)

vihersuvakki
Seuraa 
Viestejä358

Itseasiassa hyvä, että sananvapauttani rajoitettiin ja kommentti poistettiin, täällä siis ON moderointia.

 

Ps. tarkoitus ei ollut loukata koppakuoriaisia, josta löytyy noita loisia ja raadonsyöjiä eikä ainakaan tehdä mukaleikillisiä viittauksia. Tai sitten niitä syntyy juuri noin eikä koskaan kukaan, joka on jo itselleen jotain arvovaltaa hankkinut, voisi vitsin kautta vaikuttaa käsityksiin ja tulkintoihin ihmisistä.

 

Todella rakentava palauteosio.

 

Hyvä linja, seuraavaksi sitten voisi käsitellä toisissa ketjuissa asioita muunkin silmän kautta kuin sen, että no, sehän nyt on vain fakta, faktoja kivat pojat kerää yhteen paikkaan jne. Eiks jeh?

Olen feministi ja tuomitsen sekä radikaalifeministien vihateot ja feministeihin kohdistuvat vihateot. Onneksi kaikki feminismikritiikki ei ole vihaa eikä kaikki feministit vihaa, ääripäiden touhua.

tammukka
Seuraa 
Viestejä4415

Hyönteisten tehokas lisääntyminen ja suuri määrä/pieni koko auttoivat varmaankin paljon selviytymisessä tuosta Meksikon "pommista". Tai paremminkin sen jälkiselvittelyistä. Dinosauruksistahan juuri linnut selviytyivät keskimäärin pienemmän kokonsa ansiosta kun muut dinosauruslahkot katosivat. Tosin elinympäristölläkin ja ruokailutavoilla oli merkitystä. Nisäkkäätkin selviytyivät juuri pienen kokonsa ansiosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat