Seuraa 
Viestejä29006

Onkohan kellään kokemusta ft232R uart-usb -piiristä?

http://www.ftdichip.com/Products/ICs/FT232R.htm

Se kun nimittäin windowssi tunnista sitä tässä mulla vaikka ajurin pitäisi olla kyllä kunnossa. Tunnistaa se kyllä siis että joku vehje siellä on mutta ei tunnista että mikä. FTDI:n oma FT_Prog ei tunnista sitä myöskään.

Niin että ajattelin vaan että onko jotain tunnettuja seikkoja mistä voisi tämä johtua? Siis sen lisäksi että olen saanut piirin rikki.

 

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Joku semmonen oli, että kiinalaiset tais tehdä piiristä jonkun kloonin ni FTDI sitte muutti omaa ajuriaan, joka päivittyy pakosti Windowsin mukana, että se ei sitten toimi sen kloonipiirin kanssa. Kannattaa googlata "ftdi gate". Saattaa liittyä tuohon.

Vierailija

Juu. Nehän sittemmin perui sen kun porukka suuttui. Ja mulla on tässä farnellista ostettu piiri että aito pitäisi olla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Juu niin sitä vaan, että lähti se toimiin kun vaihto koko piirin ja heitti entisen jokeen.

Semmonen juttu siinä sitten vaan tuli että hiiri ja näppäimistö alkoi käyttäytymään hallitsemattoman näköisesti kun lykkäs piuhan usbiporttiin. Ihmetelin asiaa vahvasti ja aloin googlettelemaan. Niin sitten jos / kun  ko. piiri näkyy com-porttina, mennään sen ominaisuuksiin muistaakseni advansedina ja otetaan ruksi pois siitä enumerator-kohdasta. Sillain alkoi toimimaan asiallisesti kaikki. Niin että mitä se tarkoittaa suomeksi tämmöinen?

Hä?

 

Pauli
Seuraa 
Viestejä1507

Joskus wintoosa voi tunnistaa sarjaportti laitteen hiirenä, ja hiiren osoitin alkaa sitten liikkumaan sinne tänne. Kannattaa tsekata ettei microsoft ball point device ole päällä. Suomeksi tarkoittaa sitä että kytkemällä sopivan laitteen sarjaporttiin millä tahansa wintoosakoneella saadaan se haltuun #foliohattu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat