Sivut

Kommentit (121)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
George Hanson
Seuraa 
Viestejä1651

Vaikea vielä sanoa yhtään mitään tuosta vastaanotetusta signaalista, mutta tuon professori Dan Werthimerin (jonka johtama tiedemiesryhmä on osa SERENDIP -projektia, jonka tehtävänä on tulkita radioteleskooppien ulkoavaruudesta vastaanottamia radiosignaaleja) ja kumppaninsaMary Kate Morrisin tekemä tai keräilemä taide kyllä kiinnostaa. Nuo teokset ovat hienoja.

http://www.berkeleyside.com/2015/02/16/how-quirky-is-berkeley-science-and-art-on-cedar-st/

JPI
Seuraa 
Viestejä26805
Simplex

Jännä miten Eeteet käyttävät meidän sivilisaation aakkosia ja numerojärjestelmää :)

Niinpä, jos he tietävät aakkosemme ja numeromme, niin mistä ne sen tietävät? Jos ovat päätelleet sen maasta sieppaamistaan sekallaisista radio- tv- ym signaaleista, niin niillä on hyvät vastaanottimet ja alienit ovat aika lähellä meitä, heh!

3³+4³+5³=6³

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31261

Kirjaimet ja numerot on hyvin hanskassa, mutta kieliopinnoissa on vielä vähän tekemistä. Mutta eiköhän joku kristallilapsi tuon tulkitse. Tuskin se on tavallisille kuolevaisille tarkoitettukaan. Ihan liian korkealla värähtelytasolla.

Minijehova
Seuraa 
Viestejä8077

Kyllähän se jossain päin taitaa jo aprillipäivä olla...

Jepajee analysoi: "Minijehovan tapauksessa menetät kaiken. Sen takia hän etsii ihmisiä joilla ei ole mitään menetettävää. Normiguruilua. Gurut ovatkin kaikki psykopaatteja.

Pitää alistua parin vuoden intensiiviaivopesuun jotta kykenee edes etäisesti ymmärtämään hänen ylivertaisuuttaan. Hän ei anna mitään. Hän listaa tarpeesi."

gjogre
Seuraa 
Viestejä4

Todennäköisesti kyseessä on aprillipila, mutta minusta on käsittämätöntä että LUULETTE uutisen perusteella avaruusoliot ovat LÄHETTÄNEET kirjaimia ja aakkosia. Näin ei uutisessa ole sanottu eikä näin tietenkään olisi. Eikös täällä pitäisi olla keskimääräistä ajattelevampia ja sisälukutaitoisempia ihmisiä keskustelemassa?

Väännetään sitten:

Kyse on signaalin purkamisesta meille ymmärrettävään muotoon. Tällöin riippuen signaalista volttitaso, kulmataajuuden muutos tai jokin muu aspekti, joka tekee signaalista signaalin, "puretaan" meidän päässä sopien vaikka jokaiselle erottuvalle volttitasolle vastaava kirjain. Lukekaa mitä tarkoittaa kvantisointi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat