Seuraa 
Viestejä1809

Ajankohtainen kakkonen lähetti Suomen kymmenen suurimman yrityksen johtajille kyselyn. Yritykset valittiin vuoden 2013 liikevaihtotietojen perusteella. Huippujohtajilta pyydettiin kolme toivetta uudelle hallitukselle.

Kyselyyn vastasivat Risto Siilasmaa (Nokia), Matti Lievonen (Neste Oil), Seppo Parvi (Stora Enso), Jussi Pesonen (UPM), Mikko Helander (Kesko), Taavi Heikkilä (SOK), Henrik Ehrnrooth (Kone), Mika Seitovirta (Outokumpu), Kari Stadigh (Sampo) ja Reijo Karhinen (OP).

http://yle.fi/uutiset/huippujohtajien_terveiset_pidempaa_tyopaivaa_vahemman_liksaa/7894017

Toivoisin, että näistä terveisistä avattaisiin vireä keskustelu.

Aloitan kommentoimalla Pesosen Jussin toiveita:

– Työn kysynnän vaihteluihin on luotava joustavammat käytännöt, jotka huomioivat paremmin paikalliset tarpeet. Myös vuosittainen työaika on pidennettävä kilpailijoiden tasolle, sanoo UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen.

Minusta ihminen on joutunut joustamaan tosi paljon jos hän on työtön.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä9641

Keskustelu männeeltä viikolta erään vienti start-upissa työskentelevän kanssa. Oli käynyt keskustelun äitinsä kanssa, jossa äiti oli sitä mieltä että kun on lama ja kaikkea niin onpa ihme kun tekijä saa tekijämiehen palkkaa, ja kuinka sitä säästää pitäisi.

Säästelyt, pienet korotukset ja muut ikävyydet ovat niille, joista ei muuhun ole. Suomi kiittää lisääntyneinä verotuloina niitä osaajia, jotka lähtee kävelemään työpaikoista, joissa ei ole tarjolla oikeille osaajille sopivan vaativia töitä sopivan kovalla palkalla. Vielä enemmän maa kiittää niitä, jotka perustavat sen oman osaamisensa pohjalle kannattavaa yritystoimintaa.

Huippujohtajiksi nimetyt ovat pääasiassa vanhoja pieruja vanhojen pierujen mielipiteillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat