Seuraa 
Viestejä426

Tänne huonon ilmaston ja yksinkertaisen kansan maahan yritetään houkutella maahanmuuttajia takaamalla heille paremmat olot kuin lähtömaissaan.

Tulee mieleen häät tai syntymäpäiväjuhlat, niissä tarjotaan herkkua ja yritetään saada vieraat viihtymään. Mutta joskus juhlat loppuvat kun mitään tarjottavaa ei enää ole. Arki alkaa, ja työnteko.

Tällä menolla maastamme tulee Vieras-Korean sijasta Pohjois-Korea. Varmaan vieraatkin lähtevät koteihinsa kun juhlat ovat ohi. Sitten siivotaan juhlatila.

Kommentit (1)

Yoken Suru
Seuraa 
Viestejä426

Taas tuli uusi todiste - maamme on Vieras-Korea.

Ulkomaalialaisille tehdyn kyselyn mukaan Suomi on kiva maa. Suomalaisille itselle tehtynä olisi saatu ehkä toinen tulos.

Suomi on päätynyt sijalle kuusi kansainvälisessä mainevertailussa. Maailman maista paras maine on Kanadalla. Toiseksi tulee Norja ja neljänneksi Ruotsi.

 

Mainevertailun on tehnyt Reputation Institute –tutkimuslaitos. Laitos tuottaa mainetutkimusta ja konsultointia muiden maussa yrityksille.

 

Mainetutkimus toteutettiin lähettämällä kysely yli 40 000:lle G8-maissa asuvalle tavalliselle ihmiselle. Kysely oli jaettu kolmeen osa-alueeseen: menestyvään talouteen, miellyttävään ympäristöön ja toimivaan hallintoon.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/89541-suomi-havisi-taas-ruotsille-olemme-maailman-6-paras-maa

Talous on jo luhistumassa, ympäristöä pilataan kiihtyvästi ja hallinto on kankea, byrokraattinen, alistava, ylimitoitettu sekä kallis.

Muualle näytellään vain hyviä puolia ja menestyvää hyväntekijää, omalle kansalle ruikutetaan ja vaaditaan aina vaan enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat