Kommentit (5)

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5372

Oleellista kai on, että ihmisen mukana kantama vararavinto eli vyötärörasva riittää helposti puoleksi vuodeksi tai vuodeksi. Eli onnnistuisiko se että pullea ihminen laitetaan Mars-alukseen ja annetaan mukaan purkillinen pillereitä ja lasillinen vettä (+veden kierrätyslaitteet), ja sanotaan että seuraavan kerran saat ruokaa Marsissa, 8 kuukauden päästä. Tarvittavan veden saa siis kierrättämällä virtsaa, hikeä ja uloshengityksen vesihöyryä sekä metaboloimalla vyötärörasvaa hiilidioksidiksi ja vedeksi.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Kissoille ja koirille valmistetaan kuivamuonapapanoita, joita veden kanssa nauttimalla pärjäävät. Ruoan tarjoilu/nauttimismuoto ei ratkaise vaan sisältö.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Sitäpaitsi koirat voivat todella hyvin nappuloilla. Moni koira on ongelmainen. Noita koiria käytetään jätemyllynä. Nappulakoirille kun antaa pussin ohjeen mukaan, niin koirat pysyvät vireessä eli normaalipainossa, vatsa kunnossa ja turkki kiiltää.

Hyvinvointisysteemin ihmisten ongelma on se, että kaikki ateriat ovat herkkuaterioita. Lisäksi on opetettu venyttämään vatsalaukkua isolla vihanneskasalla ennen pääruokaa. Ei tämmöistä lihavuusongelmaa ollut ennen 70-lukua. Sodan jälkeen syötiin pitkään yksinkertaisesti.

Tänä päivänä kaipaisi ihmisten nappuloita. Samaa nappulaa viikosta ja kuukaudesta toiseen. Pääosin. Missä  ovat oikeat masterchefit pelastamaan ihmiskunta nappuloilla.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

^Kirjoitat ehkä kevytmielisesti, mutta asiallisesti. Lemmikkimme syövät tarkasti laadittua sapuskaa, joka sisältää monipuolisesti kutakuinkin kaiken, jota niiden elimistöt tarvitsevat. Karva kiiltää, kirsu on sopivan kylmä ja kostea ja silmät loistavat kiitollisena hyvästä hoivasta. Miksi ei siis tehtäisi ihmiselle sopivaa vastaavaa tuotetta, jolle olisi ensi vastustuksen hälvettyä vaikka kuinka paljon käyttöä.

Katastrofialueille laivataan säkkitolkulla maitojauhetta, jotta lapset saadaan jotenkin ruokittua. Miksi ei samalla voitaisi huolehtia myös muun väestön ravitsemuksesta tarjoamalla säilyviä kuivamuonia, joiden koostumuksesta vastaisivat etevimmät ravitsemusasiantuntijat?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat