Kommentit (5)

syytinki
Seuraa 
Viestejä9385
Flummis

Nämä ovat varmaan samasta paikasta tulleita työkaluja mitä minulle on uusina myyty.

Saattavat hyvinkin olla.

Laatu näissä uusimmissa on kyllä kovasti heikko verrattuna noihin 3,3 milj. vuotisiin. Taitavat olla edelleen käyttökunnossa. Nykyruuvarilla kun teet pari kiertoa, niin ei muuta kuin uuden ostoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Esi-homo joutui hankkimaan ensityökalukseen ns. paskatikun, kun nousi pystyasentoon ja pyllyvako syveni. Tämä on esi-homojen poikkeuksellisen kehityskulun lähtölaukaus. Paskatikkua alettiin käyttää muihinkin toimiin ja se johti kehityksen nykyurille. Mitä tästä opimme? No sen, että jos yksinkertaisin hypoteesi on yleensä se oikea hypoteesi, tämä on oikea hypoteesi. Jätän teorian nimen keksimisen akateemisen maailman harteille, jahka älyävät esityksessäni piilevän valtavan potentiaalin. Saattaa hyvin mennä 10 tai 30 vuotta, mutta jossain vaiheessa, jossain vaiheessa...

Juttuun sen verran, että Google ei tuntenut "afarinapinaihmistä" joka Google-käännöksen väännöksenä oli "juttuun" laitettu. Sillä tarkoitettiin todennäköisesti linkin esi-isää.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Australopithecus_afarensis

- Ubi bene, ibi patria -

Tietämyskone
Seuraa 
Viestejä198

Minua taas alkoi tuossa aiemmin päivällä askarruttaa että löytyykö jostain tietoa, mistä nämä häveliäisyyskäsitykset ovat tulleet? Eli miksi esimerkiksi naisen tulee peittää rinnat tai ainakin nännit ja miksi sukupuolielinten paljastelu on kiellettyä. En tunne moiseen tarvettakaan, mutta mikä selittää miksi moinen ei ole soveliasta? Burkhalla vissiin jotain tekoa Koraanin kanssa, mutta entäs näillä ensinmainituilla.

01000101 01001110 01001001 01000001 01000011

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Peitetäänkö värkkejä viidakossa? Kylmillä alueilla ihmiset laittavat enempi päälle että tarkenisivat, ja autiomaissa on pakko olla vaatetta ettei pala auringossa. Mutta viidakossa kasvusto saattaa sopivasti varjostaa, niin ettei palamisen vaaraa ole. Vilu tulee lähinnä öisin, ja silloinhan ollaankin jo kylki kyljessa majan sisällä, sillä sysipimeässä yössä ei liiku Erkkikään, ettei saa jotain jaguaaria kimppuunsa.

Kun ihmiset ovat tarpeeksi monta sukupolvea pukeutuneet pakottavien sääolosuhteiden vuoksi, eivät he juurikaan näe toistensa nännejä ja genitaaleja kuin peseytymistilanteissa. Tällä tavalla näihin "salaisiin" kehon alueisiin alkaa kertyä aivan jumalaton "lataus", eli kun niitä ei näe, niistä tulee mielenkiintoisia ja kiihottaviakin.

Mitä enemmän kehosta peitetään, sitä suurempi osa kehosta on paljastuessaan kiihottava. Joissakin kulttuureissa ei ole tarvinnut kuin vähän nilkkaa vilauttaa, niin johan on vastakkainen sukupuoli hekuman partaalla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat