Seuraa 
Viestejä5

Vuosien ajan toimi enemmän tai vähemmän kiinnostava ja laadukas foorumi nimeltä Näkökulma. Viimeinen mullistus siellä oli että koko foorumi suoritti harakirin. Muutama tyyppi puuhaili jatkoja toisen nimen alla, mutta sitä toista saittia ei sitten koskaan syntynytkään. Jos tipuit kuin eno veneestä siinä vaiheessa, etkä ole tietoinen missä muutama ex-näkkäri nykyään vaikuttaa, niin kovasti olisin halukas ohjaamaan teikäläisiä eteenpäin.

Jos Näkökulma ei sano sinulle yhtään mitään, mutta olet muuten vain intohimoinen foorumikirjoittelija ja jostain syystä tämä alla oleva foorumi ei kaikkia tarpeitasi tyydytä, niin sinullekin tätä viestiä tässä olen viemässä.

Näkkärien ja nykkärien toimintaa tapahtuu nykyään osoitteessa

http://jatkumo.net/

En ole kysyisen foorumin ylläpitäjä. Hänelle älkää valittako jos ette tykkää siitä että anonyymi nikki Tiede-foorumilla haluaa informoida ex-näkkäreitä ja kaikkia kiinnostuneita.

Jos haluatte, voitte toki tässä ketjussa keskustella Näkökulmasta mikäli se on teille tuttu. Näin tämä ketju olisi keskustelua kyseisestä foorumista, mikä lienee Vapaassa sanassa sallittua. Mikäli keskustelua ei synny, aloitus mielletään mainokseksi ja varmaankin poistetaan. Joka jälleen kerran estää sen että hyvät kirjoittajat löytäisivät hyvälle foorumille.

Sitähän ei kukaan tässä ole esittämässä etteikö voisi ja saisi kirjoittaa useille eri foorumeille, eli en suinkaan ole varastamassa Tiede-foorumilta näiden asiakkaita... Valinnanvapautta vain on hyvä olla ja useita erilaisia kirjoitteluympäristöjä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat