Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... rland.html

Hmm... jännä juttu, mikä sitten onkin. Heijastus? CNN:n pila? Aave?...

Sivut

Kommentit (24)

Kuvausryhmällä vahvat valot pystyssä, ja kas, varjo liikahtaa kun kamera heilahtaa. Todella surullista että tällaisesta nousee kohu. Fanit ovat vielä siinä pisteessä, että Jacko on vahvasti läsnä. Ehkä sitten parin tuhannen vuoden kuluttua Jackolaiset ovat ottaneet planeetan haltuunsa Popin evankeliumilla.

Advocatus Diaboli
Kuvausryhmällä vahvat valot pystyssä, ja kas, varjo liikahtaa kun kamera heilahtaa. Todella surullista että tällaisesta nousee kohu. Fanit ovat vielä siinä pisteessä, että Jacko on vahvasti läsnä. Ehkä sitten parin tuhannen vuoden kuluttua Jackolaiset ovat ottaneet planeetan haltuunsa Popin evankeliumilla.Tuo on varmasti paras selitys, jos ei haluta mennä paranormaalin puolelle. Yleensä ei haluta.

Ilmiönhän pitäisi olla helposti toistettavissa. Tuskin sitäkään tehdään.

Mielestäni tuo "varjo" liikkuu jotenkin väärin suhteessa kameraan ja valoihin. Jos se on valojen aiheuttama ja lähtöisin kameran takana olevista valoista niin ehkä se voisi kuitenkin olla kameran varjo - toisaalta eikö sen sitten pitäisi liikkua oikealta vasemmalle koska kamera liikkuu siten tuossa tilanteessa - ja lisää ajatusvirtaa - kenties joku kävelee sen lampun editse. Mahdollisesti CNN:n toimittaja?

No, jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä. Tuskin tästä kymmenen uutisten loppukevennystä huikeampaa tosin on odotettavissa.

Kekkoskakku oli muuten hyvin hyvin mystinen...

Alaston_Apina

Tuo on varmasti paras selitys, jos ei haluta mennä paranormaalin puolelle. Yleensä ei haluta.

Ilmiönhän pitäisi olla helposti toistettavissa. Tuskin sitäkään tehdään.


Aina kun on live-lähetys ja suurempi kuvausporukka, niin jossain on jotain liikettä. Ei tässä sen enempää paranormaaliutta tarvita, ellei tuo varjo olisi alkanut moonwalkkaamaan pitkin seiniä ja kopeloimaan nivusiaan.

Alaston_Apina
Advocatus Diaboli
Kuvausryhmällä vahvat valot pystyssä, ja kas, varjo liikahtaa kun kamera heilahtaa. Todella surullista että tällaisesta nousee kohu. Fanit ovat vielä siinä pisteessä, että Jacko on vahvasti läsnä. Ehkä sitten parin tuhannen vuoden kuluttua Jackolaiset ovat ottaneet planeetan haltuunsa Popin evankeliumilla.Tuo on varmasti paras selitys, jos ei haluta mennä paranormaalin puolelle.

Paranormaali selitys olisi siis parempi? Miksi?

Näyttää samalta kuin kaikki muutkin kummitusvideot. Ensin selostetaan jotain, sitten kamera pysäytetään hetkeksi aikaa, jotta kummitus ehtii vilahtamaan ruudulla, ja sitten jatketaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Varjo se tuskin on, liikkuu sen verran oudosti, niin kuin Alaston_Apina tuossa mainitsikin. Ettei vaan olisi tekemällä tehty?

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Liittynyt13.9.2007
Alaston_Apina
Tuo on varmasti paras selitys, jos ei haluta mennä paranormaalin puolelle. Yleensä ei haluta.

Ilmiönhän pitäisi olla helposti toistettavissa. Tuskin sitäkään tehdään.
Eli, joka kerta kun jossain heilahtaa varjo, täytyy "ilmiö" toistaa, jotta varmistettaisiin, ettei kysessä vain ole paranormaali ilmiö? Mitä vit...

Täytyykö kaikissa muissakin "ilmiöissä" ottaa aina paranormaalin mahdollisuus huomioon? Sää, pörssikurssit, auringonpilkut...

On aivan selvää, että käytävän päässä olevassa huoneessa on todennäköisesti suuret ikkunat, josta auringonvalo pääsee sisään huoneeseen. Ulkoa ikkunan vierestä kulkenut henkilö heijasti varjonsa sisälle huoneen seinälle.

Muista ikkunoista käy selväksi, että ulkona on kuvauksen aikana päivä.

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006

En minä edes nähnyt siinä mitään... tyhmät eivät ilmeisesti näe mörköjä.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

syytinki
Seuraa 
Viestejä9316
Liittynyt18.8.2008
Vatkain
Miks tää aihe on biologiassa ja ympäristössä?

Siksi kun tyypin aivot ja tekemiset ovat purkissa??? Niinhän biologian näytteet yleensäkin.

Voi olla myös, että kun Elviksen ja Jäksonin haamut yhtyvät on tulos biologiaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat