Seuraa 
Viestejä2931

Tämä halventava ilmaus ilmauksena voi mennä aivan metsään. Miksi joku menisi rannalle ja rannalle juopottelemaan?`Koska siitä saa nautintoa. Alkoholista saa nautintoa. Miksi sitten rannalle? Auringosta saa nautintoa. Auringosta saa D-vitamiinia. Täällä on kärsitty kylmästä, puutteesta ja pimeääkin on talvella, ei paista aurinko. Ollaan raadettu kukin töissään, alkoholi tuo vapautuksen kovasta arjesta, ainakin miehille. Naiset ehkä odottavat miehiltä jotain, mitä miehet eivät ole pystyneet antamaan. sitten tulee aurinko ja kesä, aurinko tuntuu hyvältä, tuo energiaa. Hormoonitkin hyrräävät D-vitamiinin nostaman testosteronin ansiosta. Rantojen miehet ovat vain "evoluution" tuotosta täällä pohjolassa. Tee sitä mikä tuntuu hyvältä. Alkoholin haitoista ei joskus ollut tieteellistä tutkimusta ja valistusta, kuten ei tupakankaan. Niistä ei tiedetty. Nykyisin tuntuu, että kaikkialla on kieltoja, et voi tehdä mitään. Kaikki hyvä on epäterveellistä.

Eli ensin olemme levittäytyneet liian laajalle tällä planeetalla. Valkoinen apina oli luultavasti vain matkalla sopeutumaan elinympäristöönsä. Ihmetteli eloaan ja oli sotaisa. Tämä kuitenkin tapahtuu myös kaikille eliölajeille, jos niiden populaatio kasvaa liian suureksi, esim. Japani ennen toista maailmansotaa.

Suomessa on tilaa asua, mutta tila on huonoa. Täällä on huono asua ilmaston suhteen. Siksi rantojen miehet ovat evoluution tuotosta.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat