Seuraa 
Viestejä281

Törmäsin tähän juttuun nettiä selaillessani:

http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-1430794494630.html

Kirjoitin siihen keskusteluun oman vastineeni, mutta lukekaa ensin tuo juttu ja sen kommentit. Sitten kertokaa, miten tämän oikeasti pitäsi mennä!

Vastineeni. En tiedä, julkaistaanko koskaan siellä.

"Tämä on niin tuttua. Oma poikani sai potkut joukkueesta sen takia, että minä olin eri mieltä valmentajan kanssa. Kuuluin seuran junioritoimintaan, hoidin "pikkujunnuja". Poikani oli F-junnuissa toiseksi paras joukkueen testeissä (nopeus, ketteryys). Valmentajan poika oli siellä loppupäässä n. 18-20. Poikani oli iso ikäisekseen ja motivoitunut. Isoveljensä pelasi saman liigaseuran B-junioreissa.

Poika lähetettiin harjotuksista kotiin ilmoittamatta minulle mitään. Poika kantoi jäähallilta asti pelikassiaan varusteineen n. 3 kilometriä kotiin. Kukaan ei ollut suostunut kuljettamaan poikaani kotiin. Kävele ja kärsi.

Seuran kevätristeilyllä otin asian puheeksi seuran juniorivalmennuksesta vastaavan henkilön kanssa yhdessä joukkueen valmentajan kanssa. Tulos: "Miksi haluat poikasi pelaavan joukkueessa, johon häntä ei haluta."

No, en halunnut. Yksikään tuon joukkueen pojista ei päätynyt C-tasoa korkeammalle. Pieniä kun olivat. Samoin valmentajansa (mieleltänsä).

Vanhempi poikani teki pitkän uran jääkiekon parinsa."

Vieläkin sapettaa!!

Tää on niin tätä. Ollut aina!"

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Ottamatta tuohon Juliuksen juttuun tai linkattuun juttuun kantaa, kommentoin yleisellä tasolla, että kyllä jotkut seura-aktiivit ja junnuvalkat voi olla oikeita natseja ja riivinrautoja. Vissiin se oin se valta mikä menee päähän.

MooM
Seuraa 
Viestejä14690

Varmaan niin, en epäile. Mutta onneksi toisenlaisiakin löytyy. Minulla on nyt alakoululaisten kanssa kokemuksia judosta ja jalkapallosta ja pelkästäään positiivista sanottaavaa valmentajista (tai ohjaajia kai ne tuossa vaiheessa lähinnä on). Ehkä homma menee totisemmaksi, kun ikää tulee ja kilpailu kovenee. Tai sattuu kusipäitä kohdalle. Nyt vielä nuo nauttivat pelailusta ja treenaamisesta kivassa porukassa ja oppivat siinä sivussa.

Suurkiitos kaikille, jotka uhraavat vapaa-aikaansa junnutyöhön. Se saunailta ja joku ilmainen judopuku parin vuoden välein on mitätön korvaus tuosta työstä.

Ja ne, jotka väärinkäyttävät asemaansa saisivat palaa helvetin ikuisissa lieskoissa tms. kenenkin maailmankuvaan sopivaa ikävää. Varsinkin lasten kohdalla syrjintä tms. on ala-arvoista touhua.

 

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ilmeisesti pojan vanhempien kanssa ei haluta asioida. Ainoa tapa päästä heistä eroon on hankkiutua pojasta eroon. Väärä henkilö kärsii oli sitten kusipää kuka hyvänsä. Veikkaan että tämä episodi ei ole tällä ohi vaan pojan erottaminen mahdollisesti perutaan. Ei tuommonen julkisuus hyvää tee ja sille ollaan arkoja. Takaovi nimittäin jutusta päätellen näytti olevan selkosen selällään.

Vierailija

^^Jotenkin tuntuu että se on tuo jääkiekko nimenomaan mikä jotenkin vetää noita pikku-hitlereitä puoleensa. Onneksi valtaosa niin vanhemmista, valmentajista kuin muistakin seura-aktiiveista on sitä täyspäistä porukkaa.

Ite ihmettelin tossa IS jutussa vaan sitä, että jos poika saa liigaseurasta kenkää, niin kaikilla liigapaikkakunnilla on muitakin junnujoukkueita että ei muuta ku poika uuteen tiimiin ja vanhemmat vois a) kahtoo peiliin b) jatkaa asian käsittelyä entisen seuran kanssa.

Tämän vuoden keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat