Seuraa 
Viestejä23

Hei!
Olemme ystäväni kanssa korkeakouluopiskelijoita Aallosta ja
TTY:lta. Emme onnistuneet saamaan omaa alamme vastaavia kesätöitä, mutta päätimme kuitenkin saada aikaan jotain produktiivista. 

Tanssi ja videoeditointi ovat olleet harrastuksiamme jo lukiosta lähtien, joten tieto&taito kummastakin osa-alueesta ovat hyvät. Pyrimme kuvaamaan kesän aikana mahdollisimman paljon ja editoimaan sitäkin enemmän. Jos keksit hyviä videoaiheita, otamme ehdotukset ilomielin vastaan!
 
Tässä hieman esimakua:
https://www.youtube.com/watch?v=SAPkT8wU0V8

 

Kommentit (13)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

No mulla ois semmonen idea, että menkää johonki puistoon vaikka breikdänssäämään ja kuvatkaa se. Sitte pankaa siihen videolle vaikka joku hidastus että ne liikkeet näyttäs jotenki jänniltä.

Terveisin viestinnän appro.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asdf
Seuraa 
Viestejä11901

Mahdollisuuksien mukaan muutkin tehosteet voisivat piristää videoita. Siis vaikka time lapse -kuvat nopeutetuista pilvistä, auringon noususta, jne. Riippuu tietysti, millaisia tehosteita pystytte käyttämään. Kuvakulman muutokset, esim. välillä alaviistosta, välillä vaikka ylhäältä, ovat yleensä kiinostavampia kuin vain staattinen kamera. Välillä mukaan lähikuvia esim. pelkistä jaloista, ja siihen voisi käyttää em. hidastusta. Tuollaisia tulee mieleen.

MooM
Seuraa 
Viestejä7536

Yksi idea: tehkää joku teemajuttu. Vaikka sama esitys hyvin erilaisissa ympäristöissä, luonnossa/kauppakeskuksessa/moottoritien yli menevällä sillalla/... Tai vaihdatte musiikkia ja silti tanssisuoritus pysyy enemmän tai vähemmän samana.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

JRS
Seuraa 
Viestejä23

Kiitos rakentavasta palautteesta(: Pitää miettiä jokin teema, tuo MooMin ehdotus oli hyvä. Voisi käydä heittämässä myllyä vaikka joissain boheemeissa vaatteissa, jossain kauppakeskuksessa:p

 

Meillä on vielä kaksi videota hollilla, jotka kuvasimme Otaniemessä, ainakin toiseen niistä saimme todella siistiä maisemakuvausta (+time lapsea). Heitän clipit tähän, kunhan saamme ne valmiiksi:)

Vierailija

Hyvä meininki teillä. Mitä editointiohjelmaa käytätte? Muutaman asian tekisin eri tavalla. Itse kaipaisin kontrastisempaa kuvaa. Ja hidastusta joo, mutta ei liikaa. Paras olis siten että hetki hidastusta ja sitten nopeutuu saman liikkeen aikana. Ja kuvakulman muutoksia enemmän. Tykkäättekö itse kuvata vai onko toi tanssiminen pääasia?

JRS
Seuraa 
Viestejä23

@Vatkain: Okei, kuvataan varmaan lisää tommosta materiaalia, nyt ku on oppinu käyttää tätä iphonen hidastusta paremmin^^

@Hoi: Vegas pro 11, okei koetan katsoa jotain filttereitä kontrastin luomiseksi. Joo siis tanssiminen pääasia, editoiminen ja suunnitelu on ihan kivaa, mutta usein aika tuskaista... ":D"

Vierailija

Premierestä kontrasti löytyy kohdasta effects-> video effects-> color correction. Tota Vegasia en oo kokeillut. Keyframeja kannattaa käyttää jos moinen toiminto löytyy. Niillä voi rajata efektiä niin ettei sen tarvitse kestää koko klipin ajan, ja voi häivytellä pikkuhiljaa. Itse tykkään blurrailla kuvaa toisinaan esim. klipin alussa tai lopussa.

Mutta tosiaan, oikein hyvä meno ja se on pääasia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat