Seuraa 
Viestejä2134

Olen jo pidemmän aikaa seuraillut tiedefoorumia kauempaa sivusilmällä ja päätynyt lopputulokseen, että sensuuria harjoitetaan:

 

- Ilmaston lämpenemisketjuissa (viestejä katoaa ja poistetaan, jos ne eivät tue yleistä näkemystä)

 

- Lääketiede ja terveys osio (viestejä ja käyttäjiä katoaa, jos poiketaan duodecimin linjasta)

 

- Politiikka (ketjuja lukitaan ilman syytä, jos poliittista korruptiota tuodaan ilmi)

 

Aletaan lähentyä jo uudensuomen sensuuria tälläkin foorumilla. Liekköhän sama omistava taho?

Kommentit (9)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Minulta hävisi maininta lihasrelaksantti chlormetsanone-lääkeaineen (Metsapal) törkeistä haittavaikutuksista. Koko nettimassa on putsattu tuon aineen osalta. Ei tämäkään kauan tässä ole.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
BCK
Seuraa 
Viestejä6960
Tannu Hanskanen

http://www.tiede.fi/keskustelu/4003620/ketju/moderaattoreille_iv/sivu/3 Moderoinnin arvostelu ilmeisesti lisätty sensuurilistalle ulkopaikkamaalaisiin kohdistuvan kritiikin kanssa. Moderointi voisi lisätä joka osa-alueen alkuun aiheet mistä saa keskustella.

Ko. ketju alkaa sanoilla "Italialaiset pitäisi ***" ja jatkuu kuvauksella siitä, miten jotkut italialaisiksi itseään väittäneet huijaavat törkeästi ihmiiä. Aloituskirjoituksen perusteella olettaisin, että italialaisille pitäisi ko. kirjoittajan mielestä tehdä varmaankin jotain ikävää ja luultavasti lainvastaista. On aika ymmärrettävää, että moderaattori lukitsee ketjuja, jotka kehoittavat rikokseen, jos tuo nyt on rikokseen kehoittamista, tai sitten vihjailua siihen suuntaan.

Ainakin se on italialaisten parjaamista, ja voi hyvinkin olla, että ko. huijarit vain esittävät italialaisia. Ainakin erinäisissä iskupaikoissa lienee aika yleistä, että Välimeren tienoilta olevat miehet esittävät olevansa italialaisia, itsekin olen ollut sellaisten iskuyritysten kohteena. Kun olen alkanut haastelemaan espanjaksi tai ranskaksi tai muutamilla tietämilläni italian sanoilla, on ilmennyt, että ainakaan italialaisia eivät olleet.

ing geolog
Seuraa 
Viestejä7007

Nå, nyt minäki hoksaan miksi viestit, ne parhaat, häviävät, sensuurihan se sieppaa, usein jo ennenkuin edes tulevat perille.

En tosin noissa oikeissa tiedekeskusteluissa ole huomannut, jo perille tulleita kommentteja kadonneeksi,.

Poliittisessakaan keskustelussa ei ole näkyvissä jotain tiettyä linjaa, joitakin nimimerkkejä tosin häviää, ja tulee uusia, samoilla mielipiteillä?

Mielestäni täällä, ollakseen "Tiedekeskustelu" on katto korkialla.

Mutta minäkin voin tehdä virheitä, kerran nuorena sytytin, Haaparannan kaupunginhotellissa, tupakin väärästä päästä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat