Kommentit (14)

Vierailija

Olen syönnyt lehmän istukkaa ja vasikan synnytyskalvoa.

Ihmisen istukkaa en ole syönyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

Hyi saatana. Sama asia kuin lehmille syöteään lajitovereista soseutettua 100 prosenttia lehmäeläinperäistä rehua.

Lehmä on kylläkin kasvissyöjä, ja käsittelee heinän pötsissään.

Pohjois-Koreassa rotat ovat kadonneet ihmisten suihin. Ja kuuleman mukaan rotan lihasta tehdyt pihvit ovat vielä maukaitakin.

Silloin vielä kun katsoin joskus televisiota, sieltä tuli se sankariohjelma, jossa näyttelijät tekivät mitä tahansa pysyäkseeen julkisessa valokeilassa. Etovinta oli, kun jokaiselle annettiin syötäväksi lehmän aivot. Creutzfeldt-Jacobin oireyhtymä on hyvin läsnä l. BSC.

Muutenkin porukka kieriskelee vaikka torakkalaatikossa, ja kaukana siintää 50 tuhannen dollarin palkinto kaikkein sekopäisimmälle kokelaalle. Ovatkohan vielä koettaneet syöttää kilpailijoille puhdasta löysää ihmispaskaa jonkin läskin ulostuksesta, joka riittäisi neljälle. (Ulosteessa voisi olla puoliksi sulaneita lihanpaloja, etc.)

Bon Appétit!

MooM
Seuraa 
Viestejä14678

Ei varmaan suurempaa hyötyä meidän oloissamme. Mutta olosuhteissa, joissa ruoasta on suuri niukkuus ja verenhukka synnytyksessä on vaikea korvata, olisi (biologisesti, psykologia/kulttuuri yms. sitten erikseen) sulaa hulluutta jättää syömättä melkein kilo ravinteikasta, erityisen rautapitoista tuoretta ruokaa. 

Ilmeisesti siis myös kasvissyöjäeläimet popsivat istukkansa? Ilmeisesti se, että se ei ole lihaskudosta tekee siitä sopivamman kasvissyöjän elimistölle. Voisi kuvitella, että jos joku peura tai jänis vetäisi lihaa vastaavan määrän, voisi tulla ongelmia.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ainakin saa rautaa, kun istukan popsii:

Minä en viitsi omaa istukkaani syödä, koska sitten joudun ostamaan uuden.

Nojaa, ehkä tuommoista ihan pientä voisi kokeilla:

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

James Randi
Seuraa 
Viestejä338

Tuon sorvin ja poran istukan syönti kyllä onnistuu, jos ne ensin rälläkällä hio pienemmäksi - pölymäiseksi aineeksi. Lusikallinen istukkaa päivässä olisi hyvä tahti pistellä istukat poskeensa.

Muistan alakoulusta erään Saulin, joka oli mieltynyt puiseen postilaatikkoon. Välitunneilla hän aina järsi ko. postilaatikkoa, kunnes kansi oli syöty. Tilalle taittiin laittaa uusi muovinen tai rautainen postilaatikko.

---Mielestäni seksuaalisesta suuntautumisesta ei ole kysymys vaan Randin taustasta.Toisen maailmansodan aikana Randi tuli persraiskatuksi natsien toimesta jonka seurauksen Randi traumatisoitui ja lähti myöhemmin siitä selvittyään omalle "kostoretkelle" harjoittamalla samanlaista toimintaa alaisiinsa ja lähipiiriin. Randi miljoonan taalan "kostoretki"

---Paljastan matemaattiset valheesi!

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Minä kysyin istukasta poikani syntymän jälkeen, että voisiko tuommoisesta tehdä päivällisen. Istukasta verenvuotoja etsivä hoitaja katsoi kuin halpaa makkaraa. Kyseessä oli HYKS, joten istukka meni varmaan opiskelijoiden tai professoreiden evääksi.

 

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

kana72
Seuraa 
Viestejä1

Muistakaa että istukka pitää syödä raakana, silloin siitä saa kaikki hyödyt irti. Mielellään heti synnärillä ja ähkyyn asti.

Vierailija

Oon olevinani ennakkoluuloton, mutta kyllä hyytyisin istukan edessä. En sitten tiedä. Ehkä se sipulin kera ja oikein maustettuna ja wokattuna menisi. Tommoisessa muodossa kiinalaiset synnytyslääkärit legendan mukaan istukoita popsii...

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

No entäs napanuora? Minusta tuo oleellisen tärkeä juttu on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

syytinki
Seuraa 
Viestejä10594
Paul M

No entäs napanuora? Minusta tuo oleellisen tärkeä juttu on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle.

Niin, kaipa noista saisi esim jousen jänteen siinä kuin lampaan suolestakin.

Voisivat sopia myös vähintään nakkimakkaran kuoreksi. Kaipa siitä istukasta voisi tehdä makkaraakin.

Viime vuoden keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat