Seuraa 
Viestejä27432

Miten arvostellaan idean paremmuus? 

Meikä ei kyllä osaa sanoa parasta ideaani, mutta kuningasideoita voin listata montakin.

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (25)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Kakalla tai juuri ennen sitä. Yleensä tähän ideoimiseen liittyy kuitenkin äkillinen tarve päästä kakalle. Sanon sitä inspiraatiokakaksi. 

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
asdf
Vatkain

...mutta kuningasideoita voin listata montakin.

Listaa pari.

Päätin mennä inttiin -> 3 kk myöhemmin olin siellä.
Ruokkiksella oli tylsää ->4 h myöhemmin omistin auton.
Mietin miltä tuntuu impata -> 12 h myöhemmin oli pää kipeä.
Tuumin, että ei voi asua kotona 15 vuotiaana -> 2 vkoa myöhemmin sain ekan, oman kämpän.

Jne.

Hämmentää.

Siipiveikkonen
Seuraa 
Viestejä1609

Ja milloin sää sitten ajattelet, muuta kuin arki/työasioita? Paskantaminen on eesmees yksi  yksityinen hetki, jolloin saa olla rauhassa ja joka tekee myös ihmisistä tasa-arvoisia. Paavista BB johonkin, kaikki käy kakalla.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

MooM
Seuraa 
Viestejä7547

Kävellessä. Pää toimii jotenkin kirkkaammin ja pitemmillä matkoilla on aikaa miettiä kaikenlaista. Usein ihan joutavia, mutta joskus oleellisiakin juttuja.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Goswell
Seuraa 
Viestejä12468

Kaksi tapaa on ylitse muiden. Ensimmäinen on töissä, tarkemmin tehdessä jotakin täysin rutiininomaista suorittamista, ruumis suorittaa tehtävää mutta ajatukset on muualla, tässä ajatukset suorastaan lentää. Toinen on unessa, tarkemmin siinä valveen ja unen rajamailla tapahtuu jotakin, HEUREKA, tämä tapa on porsinut suurimmat oivallukset. Joskus montakin kertaa yössä on peitteet lentäneet sivuun,,,,ja eikun paperille ettei unohdu

Minun mielestä noin.

Riddick69
Seuraa 
Viestejä174

Parhaimmat on yleensä tulleet Krapulassa tai pilvessä keskusteltaessa.

Harrastan omaksi ilokseni säveltämistä ja soittamista. Parhaimmat sävellykset on tulleet myös krapulassa tai pilvessä. Krapulassa säveltäessä paras tilanne on, jos vielä huteran olon lisäksi mieltä ahdistaa paha morkkis.

Riddick69
Seuraa 
Viestejä174
Goswell

Ensimmäinen on töissä, tarkemmin tehdessä jotakin täysin rutiininomaista suorittamista, ruumis suorittaa tehtävää mutta ajatukset on muualla, tässä ajatukset suorastaan lentää.

Tämä toimii mullakin. Voi yleistää oikeastaan kaikkeen sellaiseen minkä tekeminen ei kiinnosta, niin mieli alkaa versomaan ideoita.

Tietämyskone
Seuraa 
Viestejä198

Kun tupakkitaukoja ei enää tule pidettyä, niin parhaat ideat saan nykyisin saunan löylyssä. Pitäisi melkeinpä hankkia saunaan jonkin sortin tallentimet.

01000101 01001110 01001001 01000001 01000011

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Idea syntyy tarpeesta, joskus se tarve on alitajuinen ja tuntuu kuin se idea olisi vain tullut tyhjästä. Mutta ei, aivot työstää ongelmia ja etsii tarpeisiin tyydytystä. Monen idean taustalla piilee esim tarve rikastumisesta. Jos jokin aihe ei kiinnosta millään tasolla yksilöä, tämä tuskin keksii siihen liittyen mitään hyviä ideoitakaan. Kuvittelisin näin. 

くそっ!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat