Seuraa 
Viestejä1782

Kuka tietää mitä ovat karnosiini, berberiini, etyyli-EPA, ubikinoni jne? Ne ovat lisäravinteita, joiden merkitys terveyden ylläpidossa osoittautuu päivä päivältä ilmeisemmäksi - mikäli on uskominen tunnetuissa, jopa johtavissa lääketieteen journaaleissa julkaistuihin tutkimuksiin.

Tri Tolonen paitsi firmansa kautta tuottaa markkinoille luontaistuotteita myös raportoi selkeäsanaisesti, mitä uutta tällä rintamalla taas on selvinnyt tai on selviämässä ja miten eri piirit kuten tutkijat ja lääketieteen eri osa-alueiden professorit tällä hetkellä suhtautuvat em. journaaleissa esiteltyihin tuloksiin. Korkean tason vaikuttajien keskinäiset erimielisyydet ovat mielestäni nekin kiinnostava osa tämän hetken lääketiedettä

http://www.tritolonen.fi/

Suhtautuminen luontaistuotteisiin ei riipu ainoastaan lompakon paksuudesta, vaan myös monista muista tekijöistä, jotka vaikuttavat siihen, onko suhtautuminen positiivinen vai negatiivinen. Kaikki eivät tuotteita tarvitse tai tunne tarvitsevansa, mutta joukossamme saattaa olla joitakuita, joille esimerkiksi jonkin sairauden kuten kakkostyypin diabeteksen, nivelreuman jne. johdosta joistakin luontaistuotteista saattaisi olla ilmeistä apua.

Luontaishoitojen merkityksen lisääntynyt ymmärtäminen ilmenee esimerkiksi jussipussin satoja C-vitamiinitutkimuksia käsittävästä ketjusta, kun muistaa, että esimerkiksi 70-luvun puolivälin paikkeilla erään keskisuuren kaupungin kaupunginlääkäri totesi lehtikirjoituksessaan C-vitamiinin käyttäjien olevan hölmöjä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat