Seuraa 
Viestejä29

 

Löytyisikö pätevää ja rehellistä lääkäriä, joka voisi tutkia kunnolla pääni ja kirjoittaa sisäisen lääkityksen vaivaani esim. ivermektiiniä, albendazolea tai levamisolea ja olen kärsinyt päätäistä jo kaksi vuotta ilman oikeaa hoitoa. Lääkärin vastaanotoilla on käyty terveyskeskuksessa Vantaalla ja sieltä lähetteellä Husin Ihotautiklinikalla, jossa otettiin kokeet ja valokuvat mahdollisen ihotaudin tunnistamiseen ja päätäni ei tutkittu tarkemmin, täit kyllä näkyvät selvästi valokuvissa ja ne aiheuttavat haavoja ja tulehdusta sekä ovat jo nenässä ja korvissa, joita ei tutkittu ollenkaan. Erikoislääkäri Alexander Salava kirjoitti diagnoosiksi mm. parasitofobia ja lääkkeeksi 6 tuubia kortisonivoidetta ja erikoislääkäri Jaana Panelius kirjoitti myöhemmin 3 kk:n antibioottikuurin +  kortisonivoidetta ja ei ollut mitään diagnoosia näille lääkkeille. Varsinaisen tulehduksen aiheuttaja eli päätäit jätettiin hoitamatta ja niihin tehoaa vähintään 4 viikon kuuri ivermektiiniä, levamisolea tai albendazolea, koska Hgin yliopiston hyönteistutkija Leena Huldenin mukaan päätäiden munat elävät kuukauden samoin itse täit hyönteisenä, viimeisin uutinen Yle-uutissivuilla.

Lääkärin vastaanotolla on käyty myös omalääkäri Risto Niirasen luona Hgissä ja sieltä sain jälleen vain viikon antibioottikuurin täiden hoitoon. Mitään ei tutkittu kunnolla ja vain vilkaistiin läpi pään aluetta.

Sain tartunnan joko kampaajalta tai läheiseltä, joka on työssään joutunut läheiseen kontaktiin tartunnan aiheuttaneen henkilön kanssa. Vaiva jatkuu edelleen, koska apteekkien tukahduttamisaineet eivät tehoa ja täit ovat resistenssejä Priodermille (malationi myrkylle) ja Nixille (permetriini-myrkylle). Keskustelupalstoilta ja apteekkien tuotearvosteluista käy ilmi, että sama ongelma on kaikilla muillakin, koska nykyiset apteekkien aineet eivät tehoa täihin ja itse olen kokeillut hoitaa myös etikalla, joka kirvelee ja polttaa haavoissa. Apteekkien täiden hoitoaineet eivät ole lääkkeitä ja niitä ei ole testattu mitenkään eikä niille vaadita lääketieteellisia kokeita. Joten voidaan markkinoida lähes mitä tahansa ja valehdella asiakkaille sekä valmistajan, maahantuojan ja apteekkien toimesta ja hinnaksi laittaa yli 20 euroa per pullo tehottomille aineille. Hyvää bisnestä näille, mutta törkeää asiakaspalvelua asiakkaille, rahastusta tälläisestä vaivasta, joka tarttuu muihin herkästi ja aiheuttaa pitkäaikaisen tulehduksen ihoon.

Onneksi on tulossa ensi vuonna ulkomailla apteekkeihin uusi reseptivapaa hoitoaine, hyvin testattu Xeglyze, jonka on kehittänyt Australialainen lääkealan yritys Hatchtech PLy Ltd. ja abametapir-vaikuttava aine estää munien tai täiden kasvun kokonaan, joten ongelmaan saadaan erittäin hyvä hoito ja toivottavasti apteekit Suomessa heräävät ajoissa tilaamaan tuotetta maahantuojilta, koska päätäi ongelma on jatkuvaa kouluissa, päiväkodeissa ja muualla ja nykyiset aineet eivät tehoa esim. täiden muniin ollenkaan ja ongelma vain jatkuu jokaisella tartunnan saaneella.

http://www.prnewswire.com/news-releases/hatchtech-pty-ltd-to -explore-strategic-alternatives-for-commercialization-of-xeg lyze-lotion-in-the-us-300051670.html

Apteekkien tuotearvosteluista voi seurata arvosteluja aineiden tehosta ja suurin osa niistä on saanut arvosanaksi vain yhden tähden eli ala-arvoinen ja tehoton tuote, joka ei vastaa tuotteen mainontaan ja tuoteselostusta aineen tehosta.

Esimerkki tehottomasta tuotteesta, jota mainostetaan kertahoitoteholla

http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Products/6430020730665

http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Products/6430020730665

Asiakkaiden antamat arviot

 

Arvioiden lukumäärä: 9
Arvioiden keskiarvo: 4,3

Ei minkäänlaista tehoa (7.6.2015)
 
Huomasin täiongelman 20.3.2015

Olen sen jälkeen kokeillut useita täishamppoita, mutta mikään ei ole tehonnut.
Tämän Licener-shampoon käytön jälkeen täit oikein innostui, ja pää oli kuin nuppineuloilla pistelty.
Olen pessyt kyseisellä shamppoolla kaksi kertaa, mutta kummalllakin kerralla sama vaikutus. Ei tehoa.

Kampaan kaks kertaa päivässä. Joka päivä.

Nyt olen kokeillut hukuttaa ne oliiviöljyyn ja tuntuu että hieman tehoaa.
Päästä ei ole löytynyt kuin 1 iso täi, mutta munia ja pieniä neulankärjen kokoisia mustiä ja harman ruskeita pisteitä irtoaa aina käsittelyjen jälkeen.

 

 

 • ylös 0
 • alas 0

Sivut

Kommentit (58)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Onko liittää kuvia tänne? 15 euroa maksaa satoja kertoja suurentava USB-mikroskooppi. Sillä jos ottaa kuvia ötököistä jalkoineen ja lähettää omalääkärille, niin luulisi kiinnostuvan. Mutta muuten ei kannata liikoja kuvata, koska isot suurennukset näyttävät jo bakteereitakin näillä muutaman euron vehkeillä suoraan ihosta.

Eli lähetä kuvia tänne niin arvioidaan ensin.

Ja juttu on niin, että petivaatteita tulee vaihtaa käsittelyissä myös, koska ötökät säilyvät niissäkin. Sitä en usko, että olisivat malationille vastustuskykyisiä.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Kuule petivaatteet, pyyhkeet ja vaatteet pestään ja vaihdetaan jokainen päivä ja pestään +75 asteessa ja 60 asteessa, joten se ei ole ongelma, kuvat ovat Husilla Ihotautiklinikalla ja niistä on kuvia kaikista kehitysvaiheista. Voitko ensin lukea hyönteisen kehityksen eli kehittyy 5 eri vaiheessa. Jo apteekeissa mainitaan malationista, että sitä saa käyttää korkeintaan 2-3 krt viikon välein ja sen jälkeen kehittyy resistanssi siihen. Resistanssia on jo Englannissa, Ruotsissa, Tanskassa ja muissa Euroopan maissa.

Kehotan lukemaan keskustelupalstoja esim. eri lehtien palstoja, joissa vaihdetaan kokemuksia näistä aineista ja hoidoista sekä miten ne ovat vaikuttaneet. Onneksi siis on tulossa ensi vuonna ainakin ulkomaille apteekkiin huolellisesti tutkittu hoitoaine Xeglyze, jota voi tilata sieltä ellei tänne tyhmään junttilaan tule sitä apteekkeihin. Siis täällä lääkärit eivät tutki, valehtevat silmät päästään, keksivät kaikenlaisia selityksiä, jotta avittavat apteekkien huijausbisnestä yms.

Lääkärit yrittävät myydä kaikenlaisia todella kalliita voiteita päätäiparannukseen, todella idiootteja, koska kuvittelevat että niitä ostetaan. Seuraavan kerran otan äänityslaitteen mukaan lääkärin vastaanotolle, on nimittain atk-alan asiantuntija tuttavapiirissä keneltä saan sellaisen.

 

 

 

 

 • ylös 0
 • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Lisäksi voisin mainita vielä, että Jaana Panelius ehdotti käyttämään peruukkia täiden päällä, koska jouduin leikkaamaan hiukseni kokonaan pois, oli aika pitkät hiukset ja nyt ole melkein kalju ja hiustenkasvu estyy jatkuvan tulehduksen takia päänahan ihossa. Husilla oltiin ärtyneitä siitä, että tulin sinne vastaanotolle ja kehotettiin käyttämään malationishampoota edelleen vaikka se ei tehoa resistenssin takia ja aikaa on mennyt jo kaksi vuotta päätäitartunnasta ilman oikeaa hoitoa.

Elämäni on rajoittunut kotona olemiseen, hattu tai myssy pitää olla aina päässäni käydessäni kodin ulkopuolella asioilla, työpaikkaa ei saa täiden kanssa ja en voisi näyttää päätäni työpaikalla haavojen ja täiden takia. Kerroin Hgin kaupungin pitkäaikaistyöttömien työpaikkahaastattelussa kaiken tämän ja, että olen ollut ilman oikeaa hoitoa jo kaksi vuotta sekä minulta jo kysyttiin olenko työkykyinen vaikka er.lääkäri Jaana Panelius mainitsi ettei sairaslomaa myönnetä pään alueen vaivojen pinnallisten takia.

Lääkkeeksi voisi käyttää myös nestemäistä Ivomecia, ivermektiiniä 4 viikon ajan kuten eläinten hoidossa. Onkin ihmeellistä, että eläimiä hoidetaan paremmin ja oikeilla lääkkeillä ja ihmiset jäävät heitteille apteekin huijaustuotteiden almuille. Lypsetään yli 20 euroa per pullo tehottomista aineista ja keskustelupalstojen kirjoituksista käy ilmi ettei lapsiperheillä ole varaa maksaa näistä aineista. On kyllä törkeää, että annetaan tälläisen pitkäaikaisen epidemian levitä päiväkodeissa ja kouluissa vuosikausia ilman tehokkaita hoitoja ja ei oteta käyttöön kunnollisesti tutkittuja lääkkeitä kuten

esim. Usassa on Ulesfia, 5 % bentsyylialkoholivalmiste, Skilice, ivermektiinihoitoaine liuosmuodossa, Natroba, spinosadia sis. tehokas lääke kertahoidolla ja lisäksi voidaan käyttää ivermektiiniä nestemäisenä Ivomec tai tabletteina Stromectol.

 

 

 • ylös 0
 • alas 0
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

"Kehotan lukemaan keskustelupalstoja esim. eri lehtien palstoja, joissa vaihdetaan kokemuksia näistä aineista ja hoidoista sekä miten ne ovat vaikuttaneet."

 

Kummallako se ongelma on?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

 • ylös 0
 • alas 1
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Ihotautiklinikan valokuvat todistavat oikean tartunnan ja ne on lähetetty Aluehallintovirastoon ja pyysin siihen apua Husin potilasasiamiehelta. Haluan tuoda julkisuuteen tälläisen potilaiden käsittelyn ja täysin epäpätevien lääkärien lausunnot ja kirjoitukset ja epäasiallisen käytöksen potilaita kohtaan.

Lisäksi julkisuuteen pitää tulla huijausbisnes ja tutkimattomat ei-lääkkeelliset tuotteet, joita myydään apteekeissa valheellisin perustein ja mainoksilla.

Oikea diagnoosi on tehty myöhemmin Hgin kaupungilla, mutta siellä on myös epäpäteviä yleis-lääkäreitä tutkimaan niitä, lähete olisi pitänyt lähettää Infektioklinikalle infektiolääkärien hoitoon, jotka ovat erikoistuneet parasiiitteihin ja yleensä trooppisiin tauteihin.

Asiani ei ole loppuunkäsitelty ennen kuin saan oikean hoidon eli Suomessa saatavilla olevista lääkkeistä albendazole tai ivermektiini tai mahdollisesti jokin muu sisäinen lääke, jota on saatavilla.

Päätäit ovat estäneet työnhaun ja olen menettänyt kaksi vuotta palkkatuloja sen takia ja työhaastattelijat ihmettevät ulkonäköä ja ne täiden munat näkyvät selvästi ja täit myös, kun tutkii kunnolla ja valokuvista näkee aivan selvästi, kuten omalääkäri myönsi Hgin kaupungin terveyskeskuksessa ja oli katsonut kuvat läpi. Joten minua on kiusattu asian takia jo pitkän aikaa ja ulkonäköä pilkattu, joten on todella ärsyyntynyt olotila ja kirjoitan niin kauan ja joka paikkaan asiasta, myös ulkomaille. Tuon nimet julki ja ja kaiken mitä olen kertonut täällä keskustelupalstalla.

Ellen ehdi saamaan oikeaa lääkitystä Hgissä uskomattomien tyhmien lääkärien takia niin onneksi siis on tulossa ensi vuonna huolellisesti tutkittu lääkeliuos, joka tehoaa hyvin ja sen ovat tutkineet alan yhden johtavan yrityksen erikoistuneet tutkijat, jotka ovat asiantuntijoita. Luotan vain asiantuntijoihin eikä lääkäripuoskareihin, jotka hieman vilkaisevat potilaita ja ei ole ihme, että kanteluita tulee jatkuvasti. Tätä liuosta saa ainakin tilattua ulkomailta apkeekeista.

 

 

 

 • ylös 0
 • alas 1
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Mitä tarkoitat, oletko lukutaitoinen siis lue eri lehtien keskustelupalstoja, joissa lapsiperheet vaihtavat ajatuksia näistä täihoitoaineista ja niiden tehottomuudesta.

 • ylös 0
 • alas 0
2367
Seuraa 
Viestejä6960

Kuulostaa kamalalta, oli sitten kyse täivaivasta tai luulotaudista, ja varmaan rankkaa, ettei lääkärissä uskota. Kun kampaat hiuksia täikammalla esimerkiksi jollekin paperille tms., liikkuvatko täit? Jos ottaisit muutaman elävän täin mukaan rasiassa lääkäriin mennessäsi, ja näyttäisit, että ne liikkuvat, niin ehkä silloin lääkäri uskoisi paremmin? 

Lueskelin wikipediasta Päätäi-sivua, ja sillä tämmöinen tieto osui silmään:

"Jos saivareita ei ole monia, voi ne poistaa myös leikkaamalla yksittäin hiukset, joihin saivareet ovat kiinnittyneet. Äärimmäisessä tapauksessa kaikki hiukset voi leikata alle sentin pituiseksi joissa täit eivät pysty elämään. "

Jos itse olisin sinun tilanteessasi ja tarpeeksi epätoivoinen, vetäisin varmaankin kaljuksi tai siiliksi koko pään. Sillähän niistä luulisi pääsevän eroon? Jos täit ovat etsiytyneet sieraimiin ja korviin, niin siinä tapauksessa niissä olevien karvojen poisto varmaan olisi paikallaan. Tiedän, että miehille on olemassa semmoisian noin kynän kokoisia batterikäyttöisiä vempaimia, joilla noissa paikoissa olevat karvat saa pois (aika?) kivuttomasti kuulemma. En tiedä mistä niitä saa, ehkä apteekista tai Clas Ohlssonilta tms.? (Pinseteilläkin voi nyppiä, mutta se voi sattua?)

Wikipediassa ehdotettiin myös pään voitelua vaseliinilla tai majoneesilla ja peittämistä suihkumyssyllä yöksi, joka toinen yö, kolmen viikon ajan. Englanninkielisessä wikissä sanotaaan, että niiden toimivuus on osittain kiistetty.

Englanninkielisessä wikipediassa mainittiin myös kuumailmakäsittely hiustenkuivaajalla (tai erikoispuhaltajalla) 1-7 päivän välein.

Siellä lisäksi oli mielenkiintoinen myrkytön menetelmä kasvojen puhdistusaineen (?) ja kuumailmakäsittelyn (ja shampoopesun) yhdistelmällä:

The journal Pediatrics has published a study in which lice can be killed by suffocating them using a non-toxic face cleanser to effectively "shrink wrap" them over an extended period of time achieving a success rate of roughly 95%. The procedure in the study used application of the product Nuvo lotion (Cetaphil) thoroughly combed in with a regular comb and blow dried, and then hair was shampooed after 8 hours. This was repeated once per week for 3 weeks using two study groups: one that followed up by removing nits and the other that did not. There was no appreciable difference in success rates in the groups. In its conclusion, the Journal stated, "Dry-on, suffocation-based, pediculicide lotion effectively treats head lice without neurotoxins, nit removal, or extensive house cleaning. These results are comparable or superior to the results previously reported for treatments with permethrin, pyrethrin, and malathion."[20]

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Olen lukenut kaikki samat asiat myös Cetaphil kasvojen hoitoaineesta, jota saa vain Usasta ja seuraan tarkkaan tietoa hoitoaineista ja metodeista eri maista, myös ns. kotihoitoaineista keksittyjä hoitoja ja olen kokeillut etikalla, viinietikalla, kookosöljyllä, oliiviöljyllä ja jne. mutta mitkään eivät tehoa hyvin ja eivät tehoa muniin ollenkaan, joista kehittyy aina uusi sukupolvi.

Hiukset olen leikannut jo siiliksi aivan jo kohta 1 ½ vuoden ajan ja se ei vaikuta siihen mitenkään, koska täit ja munat ovat ihossa kiinni, kehittyvät 5 eri vaiheessa ja tarvitsevat n. 30-32 asteen lämpötilaa ja verta usean kerran päivässä. Nenässä ja korvissa ei ole juurikaan karvoitusta, yleensä naisilla ei ole sitä.

Kuumailmapuhallusta olen harrastanut koko ajan tavallisella hiustenkuivaajalla, mutta ei tehoa vaan pitäisi olla sellainen laite, kuten Usassa on keksitty Air Alle, vanha nimi on Louse Buster

https://www.youtube.com/watch?v=NSWJHun5fGo

https://www.google.fi/search?q=Louse+buster&biw=1366&bih=608&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mgKHVYFsiLGxAbX4ibgP&ved=0CEQQsAQ

Uusin ideani on bentsyylialkoholi, mikä on rekisteröity lääke Usassa 5 % vahvuudella ja samaa tuotetta voi tilata EU:n alueelta eri vahvuuksina, pitäisi tehota ja ei ole resistenssiä siihen, koska vaikuttaa hyönteisen hengitysjärjestelmään. Pitäisi ottaa lääkkeenä käyttöön myös Euroopassa ja lääketehtaat voisivat kehittää samantyyppisen lääkkeen kuin allamainittu.

http://www.ulesfialotion.com/how_it_works.html

 

 

 • ylös 0
 • alas 1
Vierailija

Joko niitä täitä on tai sitten ei armeijassa annettiin kaikille jalkasienihoito ja leikattiin kaikilta tukka jos  oli täitä ja sillä lähti että jos on perhettä sulla niin tukat veks taikka hevoskuuri päälle ja johonkin mökkiin viikoksi evakkoon niin ne saivareet delaa himassaki ei oo vaikeeta ja töitä saa kyllä vaikka päänahassa kutiaa vika on sitte muualla esim pään sisällä tässä tapauksessa sori 

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

 

Älä laita mitään viestiä asioista, joista et tiedä mitään ja et ole tarpeeksi koulutettu asiaan ja mitenkään asiantuntija, sinun pitäisi saada tartunta itse niin tiedät mitä se on.

Minun alallani ei saa töitä kaljuna tulehdus päässä, nimittäin toimistotehtäviin ja itselläni on vielä nivelrikko jaloissa kaiken päälliseksi.

 

 • ylös 1
 • alas 0
Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Kesä2015

Hei

 

Älä laita mitään viestiä asioista, joista et tiedä mitään ja et ole tarpeeksi koulutettu asiaan ja mitenkään asiantuntija, sinun pitäisi saada tartunta itse niin tiedät mitä se on.

Minun alallani ei saa töitä kaljuna tulehdus päässä, nimittäin toimistotehtäviin ja itselläni on vielä nivelrikko jaloissa kaiken päälliseksi.

 

Asiakspalvelutehtävissä hankala tulehdus päänahassa voisi olla jonkinlainen peruste saada ainakin sairauslomaa, mutta en oikein keksi, miksi se olisi ongelma nimenomaan toimistotehtävissä?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

 • ylös 0
 • alas 0
Julius
Seuraa 
Viestejä281
Kesä2015

Mitä tarkoitat?

Tarkoitin juuri sitä mitä kirjoitin. Sai oikeia diagnoosin: "Erikoislääkäri Alexander Salava kirjoitti diagnoosiksi mm. parasitofobia..."

Lisää tietoa asiasta saat vaikkapa Wikistä:

"Delusional parasitosis is a form of psychosis whose victims acquire a strong delusional belief that they are infested with parasites, whereas in reality no such parasites are present."

Lisää linkistä: https://en.wikipedia.org/wiki/Delusional_parasitosis

Lisää tietoja saat googlaamalla termillä Parasitophobia.

Some neurotic patients who had scabies may continue to have a belief that the skin is still infested in spite of all the curative treatments he received. He considers any mild pruritus even insect bite is an attack of scabies. He moves from one clinic to the other and sometimes carrying with him in a container some skin debris to convince the doctor that he is still having the disease .
In spite of that it is not easy to convince such patients. Alll the possible efforts should be considered in order to reassure him and to try all the possible clinical and psychic methods to get relief of such problem.

Sivusto Common Phobias kertoo seuraavaa.

What is Parasitophobia?

Parasitophobia is the fear of parasites. Parasitophobia is considered to be a specific phobia, which is discussed on the home page. Parasitophobia is also related Helminthophobia (fear of being infested with worms) and Insectophobia (fear of insects).

What are the causes?

It is generally accepted that phobias arise from a combination of external events (i.e. traumatic events) and internal predispositions (i.e. heredity or genetics). Many specific phobias can be traced back to a specific triggering event, usually a traumatic experience at an early age. Social phobias and agoraphobia have more complex causes that are not entirely known at this time. It is believed that heredity, genetics, and brain chemistry combine with life-experiences to play a major role in the development of phobias. (Wikipedia - phobia).

What are the symptoms?

As with any phobia, the symptoms vary by person depending on their level of fear. The symptoms typically include extreme anxiety, dread and anything associated with panic such as shortness of breath, rapid breathing, irregular heartbeat, sweating, excessive sweating, nausea, dry mouth, nausea, inability to articulate words or sentences, dry mouth and shaking. .

Can I take medicine?

Medicine can be prescribed, but please note that these medications can have side effects and/or withdrawal systems that can be severe. It is also important to note that medicines do not cure phobias, at best they only temporarily suppress the systems. However, there are treatments for phobias, which include counseling, hypnotherapy, psychotherapy, and Neuro-Linguistic programming. Please click on the link at the top of the page called “Treatment Information” to find out more information on these types of treatments.

Linkissä lisää: http://common-phobias.com/Parasito/phobia.htm

DermNet NZ seuraavaa:

Delusions of parasitosis

What are delusions of parasitosis?

As the name suggests delusions of parasitosis is a condition where an individual has the mistaken belief that they are being infested by parasites such as mites, lice, fleas, spiders, worms, bacteria, or other organisms.

Delusions of parasitosis is sometimes called delusional infestation, pseudoparasitic dysesthesia, or parasitophobia. It is closely related to Morgellons disease, in which an individual feels they have fibres coming out of their skin.
Who gets delusions of parasitosis and what is the cause?

The cause of delusions of parasitosis is unknown but it has been classified as a monosymptomatic hypochondrial psychosis. This term is used to describe patients with a single fixed hypochondriacal delusion sustained over a considerable period but not secondary to another psychiatric illness. Apart from their delusions of parasitosis, patients may have an otherwise normal personality, or more commonly, an acceptable degree of eccentricity with a tendency towards social isolation.

Delusions of parasitosis have also been associated with other psychiatric illnesses including schizophrenia, obsessional states, depression, bipolar disorder and anxiety disorders. This is known as secondary delusions of parasitosis.

Delusions of parasitosis occur most commonly in white middle-aged or older women, although people of all races, sex and age can be affected.

What are the signs and symptoms of delusions of parasitosis?

People suffering from delusions of parasitosis often describe the infestation as being in or under the skin, just inside body openings or in sputum, inside their stomach or intestines, and in their surrounding habitat such as their bed, couch or throughout their home.

Characteristic symptoms of delusions of parasitosis include:

1. Patient seeking numerous opinions from medical doctors, exterminators, hygienist and entomologists, then often complaining about the incompetence of the advice received and treating the specialist with hostility and suspicion.

2. Sensations of itching, burning, crawling and biting that may lead to self-mutilation as the sufferer attempts to dig out the parasites. This causes minor scratches to gouged out pits and ulcers.

3. Exhibit the “matchbox sign” (also called “specimen sign”) which is where the sufferer offers for examination specimens kept in a small container such as a matchbox. Specimens usually consist of fragments of skin, hair, dried blood or scabs. Sometimes they may include living organisms such as ants or flies.

4. Extreme measures may have been taken to cleanse the skin and to disinfect or even destroy clothing and furniture.

One or more family members sometimes share delusions of parasitosis. When two family members are involved, usually husband and wife or parent and child, the delusion is known as folie à deux (craziness of 2).

Lisää linkissä: http://dermnetnz.org/arthropods/parasitophobia.html (mukana myös pari kuvaa.)

Olet itse kertonut, että sinulla on oireet 1-4.

Miksikö kukaan ei täältä lue keskustelupalstoja. Kaikilla niillä keskustelevilla on sama ongelma ja jos sinne joskus eksyy järjen ääni, niin se häädetään sieltä alta aikayksikön. Kukaan keskustelijoista ei halua kuulla eriäviä mielipiteitä. Ainoastaan omaa mielipidettä tukevat mielipiteet ovat hyväksyttäviä.

Uskon, että sinulla oikeasti on pääsi kohdalla ongelmia. Ne ongelmat eivät kuitenkaan ole ihon pinnalla vaan kallon sisällä, valitettavasti.

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Haluatko nähdä pääni oikeasti niin näet haavat ja saivareet? Voitko kertoa kuka olet rehellisesti, olet itse epäpätevä haamu, koska teet diagnoosia näkemättä mitään kenellä vaivat ovat.

Etkö uskalla paljastaa henkilöllisyyttä vaikka s-postitse, isäni oli 60 % sotainvalidi ja taisteli talvi- ja jatkosodassa kaukopartiossa ja oli vielä vankina Venäjällä ja pääsi pois v. 1944, kun solmittiin rauha ja hän ei taistellut valehtelijoiden, nimimerkkien taakse piiloutuvien eikä epärehellisten pelkureiden puolesta.

Valitettavasti kuvat ovat Aluehallintovirastossa ja siellä nähdään ne selvästi ja kukaan ei voi väittää mitään niitä vastaan. Valehtelijat joutuvat helvettiin.

 

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Valitettavasti toimistotehtäviin ei oteta yli 50 vuotiaita, joilla on sairauksia, ulkonäköongelmia, työnantaja näkee haavat, harvat heistä on sokeita. Myös haastattelija näki pään alueen selvästi ja ihmetteli asiaa.

 

 • ylös 0
 • alas 0
Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Kesä2015

Hei

Valitettavasti toimistotehtäviin ei oteta yli 50 vuotiaita, joilla on sairauksia, ulkonäköongelmia, työnantaja näkee haavat, harvat heistä on sokeita. Myös haastattelija näki pään alueen selvästi ja ihmetteli asiaa.

 

Veikkaisin, että enemmän vaikuttaa haluttomuutesi hoitaa sairauttasi asian mukaisella tavalla kuin se, että sinulla on ko. tauti. 

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Vaivaa on hoidettu jo kaksi vuotta kaikilla apteekeista saatavilla aineilla ja rahaa on mennyt hukkaan valtavia summia. Aineiden nimet: Nyda, Paranix Sensitive, Paranix shampoo ja liuos, Licener, Rausch, Nix shampoo, Prioderm malation shampoo ja liuos, on kokeiltu kaikki näitä mitä saa apteekista ilman reseptiä. Kaikissa silikonivalmisteissa on lähes samaa ainetta, mineraaliöljyä + silikonia liuoksessa. Joten ostan vain itsehoitovalmisteita ulkomailta ja luen läpi oikeiden tutkittujen lääkkeiden vaikuttavat aineet siis mistä saa tietoa netin kautta, Usan reseptilääkkeistä on löytynyt hyvin tietoa ja FDA julkaisee tietoa niistä riittävästi.

Malationille ja permetriinille on laaja resistenssi eri maissa syntyneen geenimutaation kautta.

Esimerkki resistenssi tutkimuksesta ja tietoa siitä löytyy paljon. Suomeen on tullut sama resistenssiongelma kuin on jo Ruotsissa ja Tanskassa.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10583056

 

 • ylös 0
 • alas 0
Kesä2015
Seuraa 
Viestejä29

Hei

Olen työttömänä lihottanut säästövarani apteekkien ei-tutkittuihin ja resistenssiaineisiin ja turhiin lääkärissä käynteihin, joten pitää löytää ulkomailta edullinen ja tehokas hoito.

 

 • ylös 0
 • alas 0

Sivut

Ketju on lukittu.

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat