Seuraa 
Viestejä13176

Naisest aina puhuvat seksuaalisesta ahdistelusta mitä kokevat miesten taholta, mutta asiathan menevät niin että seksuaalinen ahdistelukin on ok, jos mies on oikea eikä väärä mies. 

 

Itseppä tässä ehdotin naiselle yksi päivä parisuhdetta, mutta ei kelvannut, niin ehdotin sitten seksisuhdetta. Kun ei sekään kelvannut ehdotin että ruvetaan tekemään pornoa, mutta ei tietenkään tämäkään onnistunut.   

 

Itse koen että nainen käytti minua hyväksi, koska oli iloinen omasta suosiostaan.   nainenhan olisi minut halutessaan voinut ahdistelusta tehdä rikosilmoituksen. Mutta ei tehnyt vaan oli otettu ahdistelusta ja ehdottelusta.   Tästäpä tuli epäillys miten hatarasti lakikirjat on kirjoitettu jos ei jokaisen kohdalla asia ole rikos, vaan itse nainen voi henkilökohtaisesti päättää onko joku rikos vai ei.   Murha on murha jos murhaa, eikä siinä ole päätäntävaltaa kenelläkään paitsi oikeudella.

Kommentit (6)

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1408
tiäremiäs

Tästäpä tuli epäillys miten hatarasti lakikirjat on kirjoitettu jos ei jokaisen kohdalla asia ole rikos, vaan itse nainen voi henkilökohtaisesti päättää onko joku rikos vai ei.

Asianomistajarikoksessa asianomistaja päättää tekeekö rikosilmoituksen. Oikeuslaitos päättää onko kyseessä rikos. Linkki: Asianomistajarikos ja virallisen syytteen alainen rikos.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Tannu Hanskanen
Seuraa 
Viestejä2134

Mikäänhän noista em. ehdotuksistasi ei täytä seksuaalisen ahdistelun tunnusmerkkejä. No ei se ihme, että autoonkin otetaan kalliimpia huoltoja kuin itse auton hinta on, jos lain kirjainkin on vielä noin hakusessa nuorella miehellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat