Seuraa 
Viestejä27432

Pikkutyttönä tuli tehtyä paljonkin taikoja: kerättiin seitsemää kukkaa, kirmattiin alasti, oltiin puhumatta saunassa, heitettiin vastaa, kurkittiin hetteeseen jne.

Nyt näitä taikoja tekee ala-asteikäinen serkkuni. Ja aion opettaa myös omat lapseni tekemään juhannustaikoja, jos lapsukaisia joskus saan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Minä taion juhannuksena hemmetinmoisen naulan päähäni.

 

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3811

Empä ole kokeillut. Tosin mähän olin pienenä poika ja tytöt oli tosi yök anywayss, jos niillä tempuilla joku tällainen funktio on taustalla..että sulhasta pääsisi näkemään. Tai morsmaikkoa. Pysyttelin visusti pois sellaisesta toiminnasta. Solmu Mäkelä taisi olla ainoa kenen temppuja yritin. Tytöt tekevät taikojaan koska eivät tykkää oman kylän pojista, kun ne vaan irvistelee ja ampuu ritsoilla ja rassailee mäkiautoja. Naapurikylän pojat ihan varmasti ovat komeita, puhuvat tytöille kohteliaasti ja tuovat valkoisen ponin selässä kukkia. Sitä ne sitten toivoo mätästä tuijotellessa näkevänsä, vaikka onni pyörii ritsa takataskussa ihan siinä hoodeilla, kunhan vaan malttaisi odottaa muutaman vuoden.

Naiset...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat