Seuraa 
Viestejä53

Radiota joutuu joskus pakonlailla kuuntelemaan hetken, ennen kuin pääsee pakoon. Radiokanavien musiikkianti on 70-80 luvulta. Radio nostalgia, NRJ, Nova, etc.

Lisäksi se tajuton lässyttäminen. Lässyttäisivät keskenään vaikka koko työpäivän, mitään paska musiikkia on turha lykätä lässyttämisistuntojen väliin. Mutta ei. Lässyttämistä ja jokin lässyttämisbiisi väliin.

Sitten nämä, jotka uunoina kuuntelevat esim. NRJ:tä, tulevat toivomaan jotain NRJ:n paskakappaletta (sen on pakko olla hyvä, koska NRJ soittaa sitä).

Minä en toteuta yhdenkään asiakkaan toivomusta, ellei se mahdu yökerhon musiikkilistaan, joka koostuu Disco, Dance ja Techno-house (toisinaan hitaita) -musiikista.

Pankaa radiot kiinni, ja menkää kuuntelemaan musiikkia vähintään Gran Canarialle saakka. Harvat ja valitut ovat ymmärtäneet panostaa äänen laatuun, ja musiikkitarjontaan.

Ihmisen kuuloaisti on logaritminen (ks. A-laki tai pohjois-amerikassa voimassa oleva myy-laki). Tunnelma syntyy itsestään, ja varsinkin neljä neljäsosa tahti on ihmiskorville huumaavaa. (Eli asiakkaat juovat runsaasti alkoholia johtuen hyvästä taianomaisesta tunteesta/fiiliksistä.)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat