Kommentit (4)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Joskus kaikenlaiset alkuasukasheimot alkavat riehumaan jos alueelta kaivetaan ylös kymmeniä tuhansia vuosia vanhoja luita. Ovat muka aina heidän esi-isiään. Vaikkeivat olisikaan. Porukat ovat liikkuneet kautta aikain pallolla niin paljon paikasta toiseen, että aika erikoista että oman asuinalueen ikivanhat jäännökset olisivat nimenomaan sen ikioman heimon esivanhempien jäänteitä.

Muutamia vuosia sitten liikuskelin jollain hautausmaalla, kun näin erinäisiä multakasoja joiden seassa oli jotain valkeita rättejä, tuli lähinnä käärinliinat mieleen. Oli omituinen haju ympäristössä, lieneekö ollut kalman haju. Jos ne oli haudoista kaivettu ylös ne rääsyt, eivät tainneet olla kauaa ehtineet maatua maan alla. Jos joku parikymmentä vuotta on niin lyhyt aika että raadon voi kaivaa ylös ja heittää (niin minne?), niin miksi mekastaa tuhansia vuosia vanhoista ruumiista. Aina joku alkaa tärisemään jotain jostain hautarauhan rikkomisesta, jos vaan jostain tieteellisesti arvokkaita jäänteitä löytyy.

Kuolleen sielu varmaan tulee kostamaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Reifengas
Seuraa 
Viestejä3608

Tarkoitan, että haudatuksi tuleminen on aina ollut etuoikeus. Tavallinen rahvas on poljettu vaikka suohon.

Ei menneiden aikojen etuoiketetuilla julkkiksilla ole nykyäänkään sen kummempaa suojaa. Kaivakaa vaikka kaikki vainajat heti ylös, jos se niin kiinnostaa. Eivät he siitä piittaa.

Lähiomaiset saattavat ehkä ärsyyntyä, jos juuri äskettäin kuopatut pengotaan ylös, mutta eihän siinä tarvitse kuin vähän odottaa.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Toope
Seuraa 
Viestejä25217

Pitäisiköhän kaivaa nuo omien vanhempien luut talteen, ettei joku niitä myöhemmin vie?

Äh, ai niin. Mutsi poltettiin.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat