Seuraa 
Viestejä7801

http://www.hs.fi/talous/a1305971979729

Ongelma Suomessa on seuraava: valta panettaa. Ja kun valta panettaa niin haluaa valita ihan itse ilman todellista osaamista mikä yritys saa menestyä. Valinnaksi tulee näin väistämättä aina ideat joiden esittäjät osaavat esittää asiansa niin että se parhaiden vastaa valitsijoiden mielihaluja. Eli kaikki ideat, joissa on mitään järkeä jäävät rannalle, koska todellinen keksijä ei lähde väittämään ikiliikkujan olevan tulossa ihan justiinsa, vaan joutuu turvautumaan rehellinen ollessaan vain siihen mikä on realistisesti mahdollista.

Maailmalla asia on ratkaistu niin, että siellä keskusvallan edustajien tilalla on henkilöt jotka ihan ovat itse onnistuneet ideoissaan. Suomessa heitä on niin vähän ja heidän ammattitaitonsa niin kapoista, että ei siitäkään täällä kesää tule. Vaikka terveempi järjestelmänä olisikin.

Kommentit (2)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

Lisäänpä vielä valtapanetuksesta sen verran, että valta ei paneta niinkään vaan sen väärinkäyttö. Eli kun saa tuhota ihmisten elämiä omien mielihalujen edessä. Toimitusjohtajankin virka on tylsä ilman alaisten palvontaa ja blondia sihteerinä.

 

Enemmistö suomalaisista start-upeista on aina saanut suurimmat juhlat pystyyn saadessaan ensimmäisen (ja viimeisen) rahoituksensa. Muu aika on vietetty pääasiassa miettien värivalojen asentoa hypen luomisessa ja yökerhojen aukioloaikoja keskellä viikkoa. Mikäs siinä kun on karismaa ja yhteisestä kassasta otettua rahoitusta, jolla mälläillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat