Kommentit (4)

peniemis
Seuraa 
Viestejä148

Lainaus ketun kohdalta: "Kun kettu kuulee hiiren äänen, se seuraa sitä, kunnes tulee kohtaan, jossa äänen tulokulma on halutussa suhteessa magneettikentän voimaviivojen kulmaan. Tässä maagisessa pisteessä kettu tietää täsmälleen, missä kohdassa saalis on."

Ei kuulosta uskottavalta. Paikannus on vain niin tarkka, kuin kuuloaistin paikannuskyky - riippumatta mgneettikentän suunnasta. Jos ylläoleva pitäisi paikkansa, se merkitsisi, että ketun kuuloaistin paikannuskyky riippuu ulkoisen magneettikentän suunnasta.

  • ylös 12
  • alas 18
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keijona
Seuraa 
Viestejä25578

Onhan tuota eläinten suunnistuskykyä ihmetelty. Olisi jotenkin ihmeellistä, että luomakunnan älykkäimältä puuttuisi tarpeellinen kyky joka on alkeellisimillakin. Loogisempi selitys olisi, että sitä ei vain enää  havaita tai tiedosteta.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

  • ylös 10
  • alas 3
jussipussi
Seuraa 
Viestejä70500

"Now, for the first time ever, scientists from the University of Tokyo have directly observed a key reaction hypothesised to be behind birds', and many other creatures', talents for sensing the direction of the planet's poles.

Importantly, this is evidence of quantum physics directly affecting a biochemical reaction in a cell – something we've long hypothesised but haven't seen in action before. "

https://www.sciencealert.com/birds-have-a-quantum-sense-and-for-the-firs... .

Googlen käännös.

https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=fi&u=https://www.science... .

Tämän vuoden keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat