Seuraa 
Viestejä2888

Tietyssä vaiheessa priorisoin tämän Lääketiede-aiheen ainoaksi mitä seuraan. Tämä on ihmisen kannalta terveyden ja ehkä eloonjäämisen kannalta tärkein asia. Mutta niin kuten tiedämme, maailman väkiluku lisääntyy parantuneen terveydenhuollon ansiosta. Siksi tuleekin muita ratkaistavia ongelmia, kuten ravinto ja nykyisin ilmastonmuutos. Eli kun maailma muuttu, niin tehtävätkin muuttuvat. Mutta kaikki me ihmiset haluamme itsemme parasta, mutta valitettavasti siitä seurannee ihmispopulaation kasvu. Kuka haluaa synnyttää vain yhden lapsen, kuten Kiinassa?`Olisiko sota sitenkin luonnollinen vaihtoehto? Väkivalta luonnollinen vaihtoehto? Ihminen on pystynyt eristämään itsensä leopardeilta, jotka yöllä veivät meidät makuusijoilta. Ihminen on pystynyt eristämään itsensä luonnolta. oppinut käyttämään sitä hyväkseen. Silti ihminen on individualisti tai ehkä pakotettuna ryhmäisöllinen. Sitten sotii lajitovereitaan vastaan, luonnollisesti, kun taistellaan resursseista ja ruoasta.

Kun tietynlainen elintarvikejärjestelmä tietyssä laajuuidessa on luotu, pakosta. Kauppa jne. Sitten kun katsottiin oma elinpiiri sivistyneeksi, niin otettiin siirtomaita (omaa tyhmyyttään).

Eli kun ihminen lisääntyy, niin tulee ongelmia. Mutta me ihmiset edelleenkin haluamme pitää huolta toisistamme, ainakin lääketieteen kannalta. Vaiko rahan kannalta.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat