Seuraa 
Viestejä6912

...vain maksan polttamana. Näin ainakin ennenwanhaan vakuutettiin. Se johtaa siihen, että virtsassa ja hengitysilmassa ei voi olla alkoholia, koska silloin se myös poistuisi niiden mukana elimistöstä. Kumpi on totta, onko virtsassa ja hengitysilmassa alkoholia vai ei?

Kommentit (8)

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033

Jos hengitysilmassa tai virtsassa poistuu paljon vähemmän alkoholia suhteessa siihen mitä maksa polttaa, niin tällöin voidaan varmaankin sanoa että alkoholi poistuu elimistöstä vain maksan polttamana.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6912

Voisiko saada saman suomeksi? Alkoholi ei siis poistu virtsan tai hengitysilman mukana? Mikä on "suhteessa"? Mistä poliisit mittaavat alkoholipitoisuuksia, kun kerran hengitysilmassa ei ole alkoholia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Simplex
Seuraa 
Viestejä3033

Saat englanniksi: "typically about 95% is metabolized by the liver. The remainder of the alcohol is eliminated through excretion in breath, urine, sweat, feces, milk and saliva."

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033

Jep. Maksa polttaa 95% veressä olevasta alkoholista. Loput alkoholista poistuu hengityksen, virtsan, hikoilun, ulosteen, rintamaidon ja syljen kautta.

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973

kai noissa poliisin puhallusmittareissakin vähän heittoa on.Siksihän ne "ottaa haltuunkin" rattijuoppoudesta epäillyn,koska puhalluksen jälkeen viedään verikokeisiin ja tietyn tuntimäärän jälkeen toisiin verikokeisiin.Ja "epäillys" vahvistuu sitten aikanaan jos vahvistuu kun sairaalasta tulee tulokset poliisille.

 

En ole varma,mutta onkohan niin,että lievästä rattijuoppoudesta epäiltyä ei oteta putkaan ellei asianosainen itse halua nimenomaan noihin tuplaverikokeisiin?

Törkeässä sensijaan otetaan aina,kun kuuluu tehdä se tuplaverikoe jossa tarkkaillaan (ja vahvistetaan siis ekan tulosta) alkoholin palamista aika-yksikköä kohti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat