Seuraa 
Viestejä15

Huomasin tällaisen projektin: https://secure.worldcommunitygrid.org/stat/viewProjects.do . Tuossa etsitään ratkaisuja hiviin, ebolaan ja syöpään. Mutta maailmassa on kuitenkin hyvin paljon muitakin tauteja, joten johtuuko se, että tuossa projektissa on vain pari tutkimusta siitä, että ne ovat tärkeimmät lääketieteelliset projektit vai siitä, että esimerkiksi Alzheimerin tautia tai vaikka klamydiaa ei osata mallintaa niin tarkasti, että lääkkkeiden tai rokotteen kehityksen voisi automatisoida? Kiinnostaisi vaan auttaa ihmiskuntaa.

Kommentit (2)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

Taitaa suurempi ongelma olla siinä että mallentaminen on hyvin hankalaa ellei tunneta ennalta muutoksia jotka johtuvat sairaudesta tai edes auttavat sairauden kehittymistä. Tässä on proteiinit avainasemassa ja näissä riittää vielä kovasti mallentamista. Osa sairauksista eivät myöskään toistu samalla kaavalla jolloin mallennuksesta tulee vielä ongelmallisempaa.

Malaria jne. projektien osalta mallennus toimii vasta-aineiden vaikutuksesta tietyn kaavan mukaan per WU. Suurimpaan osaan ei ole edes syntymekanismeihin vielä pästy tutustumaan jolloin tällainen mallentaminen on hyvin hankalaa puhumatta vasta-aineiden käyttämistä mallennuksessa.

Työsarkaa riittää ja näin noviisina on sinänsä mukavaa osallistua tällaisiin projekteihin kotisohvalta.

toisen polven pilkkuvirhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat