Seuraa 
Viestejä13878

http://www.stara.fi/2015/08/21/sahkotupakan-haitoista-merkittava-selvitys-95-prosenttia-lievempia/

Yllä olevassa linkissä mainitaan että sähkötupakka on jopa 95% vaarattomampaa kuin normaali tupakka. Sähkötupakka on kuitenkin kielletty suomessa.

Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole avata keskustelua sähkötupakan vaaroista tai vaarattomuudesta vaan siitä että voisiko sähkötupakkaa käyttää lääkeaineiden antamisessa.

Olen aikaisemmin avannut keskustelua poltettavista (tupakoitavista) lääkkeistä, mutta jostain syystä se ei yleensä kanna ja kommentit jää olemattomaksi. Mieleen kuitenkin ensimäisenä tulee lääkekannabis jota nykyään jo sallitaan.

Kuinka olisi esimerkiksi keuhkosyöpä ja sen lääkitys?
Olisiko järkevää ohjata lääkitys suoraan niihin elimiin jotka ovat sairaat ja sitä verenkiertoon ja kaikkialle ruumiseen? Tuntuisi jotenkin loogiselta että erilaiset tulehdukset tai astma keuhkoissa voitaisiin myös lääkitä paremmin "savulla" kuin "puutereilla ja suihkeilla" jotka ei edes yllä kaikkialle vaan 80% siitä jää kurkunpäähän.

Ihmetyttää että tupakoitavia lääkeaineita ei ole kehitetty vaikka maailman historiassa niitä on polteltu aikojen alusta saakka.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat