Seuraa 
Viestejä26828

http://www.iltalehti.fi/digi/2015082420234606_du.shtml

Jotkut (ainakin 2 Kanadalaista ihmistä artikkelin mukaan) ovat olleet sitä mieltä, että pettäminen on ihan ok, mutta jos siitä jää kiinni, niin se on jo niin vakava asia, ettei sen kanssa pysty elämään.

Miten ihmeessä pettämisvietti voi olla niin voimakas, että paljastuttuaan tekee sen katumustöistä lopullisimman, eli itsemurhan? Eikö ajatus paljastumisesta käynyt edes mielessä pettämiseen ryhdyttäessä? Vai oliko kyseessä tietoinen riski? Jos ihminen on niin viettiensä vietävissä, niin ehkä tämä planeetta onkin parempi paikka ilman heitä.

 

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Vierailija

Voihan elämäntilanne ja/tai terveydellinen tasapaino olla muuttunut sen jälkeen kun on pettänyt.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Kaksi 39 miljoonasta? Vaikka todellinen luku olisi satakertainen, voi tuolla otannalla kyse olla muuten niin epävakaista ihmisistä, että mikä tahansa muu vastoinkäyminen olisi ajanut itsemurhaan. Ei tuosta voi vetää mitään johtopäätöksiä pettämisvietistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Siis tuo palveuhan tarjoilee moraalittomia palveluja. Suomessakin 70.000 jäsentä. Miksi sitä ei suljeta vaarallisena ja perhesuhteita vahingoittavana?

Oikealla asiallahan hakkerit olivat. EI bisnestä nyt aivan kaikella saisi tehdä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46520

Useimmat pettäjät eivät taida pajoa miettiä pettämisen seurauksia, kun tilaisuus tulee. Sitten tulee ikäviä yllätyksiä kun paska iskee tuulettimeen. Mitä luultavimmin noihin tapauksiin liittyy muitakin ongelmia.

Vierailija

Niitähän on semmoisiakin extreme-duudsoneita ketkä panevat ilman kumia koska HIV-infektion riskistä saa isommat kicksit.Et silleen tommoinen perus pettäminen on aika kesyä tuohon verrattuna.

Vaan tuota minkähänlaiset fiilikset tuommoiset sankarit saavatkaan kun tautiriski käy toteen?

Vierailija

Tai jos rupeaisi rinnakkaissuhteeseen jonkin MC Ylitappo 1%-kerhon pressan vaimon kanssa niin saattaisihan se aika "jännää" olla.

Vomies
Seuraa 
Viestejä2931

Yhdessä eläminen on tahdon asia.

Jos siihen kuuluu seksi olennaisena osana ja toinen jättää, niin ainakin minulle tulee sellainen olotila, että haluaisi hakata toisen. En kuitenkaan ole koskaan mitään fyysisyyttä käyttänyt.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat