Seuraa 
Viestejä13878

Ja jos et niin miksi?

23- ja 15-vuotiaat intialaiset siskokset tuomittu raiskattaviksi kyläneuvoston määräyksestä.

Heinäkuun lopussa kastittomat 23-vuotias Meenakshi Kumari ja hänen vasta 15-vuotias pikkusiskonsa tuomittiin raiskattaviksi Uttar Pradeshin osavaltiossa Pohjois-Intiassa. Lisäksi heidät määrättiin marssitettaviksi alasti kyläläisten eteen kasvot mustattuina. Heidän rikoksensa? Sukulaissuhde veljeen, joka karkasi kylästä yhdessä naimisissa olevan, korkeampaan Jat-kastiin kuuluvan naisen kanssa.

https://www.amnesty.fi/vetoomukset/kylaneuvosto-tuomitsi-intialaiset-siskokset-raiskattaviksi-vaadi-suojelua/?utm_campaign=intia&utm_source=et&utm_medium=email&utm_content=white

 

Kommentit (9)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Maailma on merkillisyyksiä ja julmuuksia pullollaan. Onneksi täältä pääsee joskus myös pois. Ei tätä paljon yli ihmisiän jaksaisi katsella.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jussipussi
Seuraa 
Viestejä44823
Aweb

Maailma on merkillisyyksiä ja julmuuksia pullollaan. Onneksi täältä pääsee joskus myös pois. Ei tätä paljon yli ihmisiän jaksaisi katsella.

Luonto armollinen, se päästää kaikki aikanaan pois, suuren sirkuksen jälkeen.

Vierailija

Hieno homma, 30.000 raja ylittynyt.

Allekirjoituksia nyt: 30245

 

Vaan hiljaseksi vetää maailman tosiasioiden edessä.

Ihan eri luokkaa kun jauhaa paskaa jostain epäoleellisuuksista palstalla.

Vierailija
Vaihdokas

Juu. Tuli sähköpostiin ja tossa tunti sitten kun tulin töistä kotiin allekirjoitin. Mitennii?

Mulla on kanssa sähköposti-ilmoitus päällä. Jos haluaa seurata maailman ihmisoikeusasioita tuolta kulmalta niin kannattaa liittyä.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Ja sitten kun s-posti on väärällään näitä allekirjoitusjuttuja Amnestylta, Awaazilta, SumOfUsilta ja herra ties miltä, niin siinähän sitten urakoit ja mietit että auttaako se allekirjoitus oikeasti millään tavalla.

Onneksi saan toisinaan myös sellaista postia missä kerrotaan että auttoihan se. Pitäisi kai kirjata niitä ylös, että jäisi konkreettisempi mielikuva että joskus paskapäiden päät ovat käännettävissä, kun tarpeeksi moni ihminen älähtää. Yleensä nämä kyllä ovat olleet auktoriteettiasemassa ja tajunneet miten haitallista on kielteinen julkisuus. Millä jonkun junteista koostuvan kyläneuvoston päät käännät? Et millään, koska tapakulttuuri ja ikiaikainen idiotismi. Mutta ehkäpä ne tahot jotka tällekin porukalle edes yrittävät lakia päähän takoa ovat se auktoriteettitaho joka saa hävetä jos ei saa kansalaisia kuriin ja nuhteeseen.

Tuskinpa se Intialle noin kokonaisuutena on ollut mitenkään mairittelevaa määrittäytyä raiskausvaltioksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat