Seuraa 
Viestejä27432

Muttei tiedä mitä ne on. Tiedättekö te? Jutut tässä:

 

Linkki juttuun tässä: http://yle.fi/uutiset/outo_loyto_ihmetyttaa_lapissa/8258245

Ite en osaa edes alkaa arvaamaan, että mihin noita käytetään. Ryssänvorokin pyöritys tulee mieleen, mutta tuskin noita semmoseen mihinkään on käytetty.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Rakenne ei kestä kovin isoa kuormitusta siteistä huolimatta. Olisiko olkilyhteitten pidikkeet jossain harrastustilanteessa. Oljet pysyvät ojennuksessa ja ovat siirrettävissä syrjään suhteellisen pienellä vaivalla. Ulkopinnan viimeistelemättömyys viittaa siihen, ettei siihen päälle ole pujotettu mitään nahkoja tai vastaavaa.

Ylipäätään vaikuttaa liittyvän johonkin olkipuuhaan tai muihin korsiin kuten pellaviin, nokkosiin, jne. Tai pajuvitsan kaltaisiin ohkaisiin entiteetteihin.

Rakenteen leviäminen tuolla tavalla on sivujuonne eli tavaraa on siinä raossa eri määriä ja puu viruu vähitellen tuolla tavalla. Eli alkuperäinen tarve-esine on ollut keppi, jossa rako. Rakoon on sitten tungettu jotain pitkää, mutta melko kevyttä.

Jos olisin keräämässä pajuvitsoista mattoa, tekisin sen tuontapaisella. Siihen saa runsaasti vitsoja odottamaan ja valmista mattoa voi rullata siihen. Esineet olisivat ripustettuna kahta puolta naruilla kattoon ja siinä välissä olisi hyvä tila tehdä siteitä (loimia) vitsoihin.

Näin on asia ratkaistu intuitiolla täydellisesti ja jopa kaksi käyttötarkoitusta on kaivettu menneisyyttä ennustamalla. Ei kannata kenenkään pähkäillä selvää asiaa enempää. Mistä saan noutaa hymypatsaan?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Koettakaa nyt keksiä aivan oikeasti mitä nuo ovat. Näytin vain mallia. On paljon muutakin mitä ne voisivat olla. Ties vaikka jotain verkkojen tekemiseen liittyvää. Tai johonkin köysien punomiseen. Tai olkikaton rakentamiseen. Jotain vanhahtavaa kumminkin. Tuskin niissä on USB-johtoja roikotettu. Jotain yrttejä olisi voitu kuivata nippuina ja kimppuina. Saisi kerralla isomman määrän ripustettua ilmavasti, mutta mitä etua oikeasti olisi pelkkään rimaan verrattuna? Ei voi olla narun kietomiseen. Puristuu kasaan ja seurauksena on pelkkää sotkua.

Mitä ne nyt ainakaan eivät ole? Kanojen lahtausvälineitä eivät ainakaan. Härän kuljetusväline ei ainakaan.

Jonkun fetissi? Joku on saanut kauheat kicksit aina kun on käynyt kurkistamassa noita ullakolla. Joku perverssi opettaja. Onko koululla asunut vanhapiika opettaja? 

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

salai
Seuraa 
Viestejä8732

Tuo oli helppo:

kirkkovene - Google-haku

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Hal9000
Seuraa 
Viestejä4455

Eikös nuo ole niitä ihan varhaisimpia jousipyssyjä, ajalta ennen kuin ihminen älysi, että se jänne kandee tehdä kumilenksusta tms.

Kirjoitan paitsi sekä virka-aikaan että sen ulkopuolella, myös lomittain.
"Palstan talousnero HAL9000: Joo, kryptovaluuttaa tosiaan voi nostaa käteisenä, sen toki saa paikallisena valuuttana."
- Pseudohippi

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Aivan ilmiselvästi kyseessä ovat kaivonkatsojan taikavarvut. Ne on varastointia varten oikosuljettu lepotilaan, että teho ei katoaisi.

 

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat