Seuraa 
Viestejä3811

Ihmiset ovat toki erilaisia. Hyvä niin. Mutta siitäkin huolimatta on olemassa asioita tai ilmiöitä, jotka ylittävät ymmärryskykyni ihan täysin. Se on kuitenkin aika venyvää laatua. Annan esimerkin.

Vahakabinetti. Ihmisistä on siis tehty jonkun vahan avulla näköispatsaita. Suurin osa yleensä edelleen elossa olevia julkimoita. Olisi varmaan ihan mielenkiintoista lyödä käsipäivää ties kenen kuuluisuuden kanssa, mutta mennä varta vasten johonkin tuijottamaan hänen vahasta kyhättyä olemustaan. Melko perverssi ajatus jotenkin. Saako siitä jotain kiksejä, että oo..tapasin Usain Boltin. Melkein.

Eikö jossain päin planetaariota ole vieläpä ihan maksullisia nuo nukkemestat? Kansalaiset, miksi?

Mitä muita vastaavia kummajaisia ylläpidetään, tai on ylipäänsä päätetty tehdä? Eläintarhat taitaa tulla hyvänä kakkosena.

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (25)

MooM
Seuraa 
Viestejä14690

No onhan noita. Jostain ihmeen syystä tuli mieleen marssiva torvisoittokunta.

Myös kesäreissulla Linnanmäellä tuijottelin paahteessa johonkin pudotushärveliin jonottavia ihmisiä ja mietin onko tässäkään mitään järkeä, vatkataan ja retuutetaan ihmisiä hirveällä määrällä tehoja koko kesä. Ja ihmiset sitten seisovat jonoissa tyypillisesti 4 h yhteensä, about yhteensä 15 minuutin retuutusta varten. Mutta vuoristorata oli kyllä kiva.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

syytinki
Seuraa 
Viestejä10595

Cern ja muut vastaavat, valtavat tutkimusrakennelmat.

Miten ihmeessä poliitikot on vakuutettu niiden tärkeydestä. Taatusti eivät tajua mihin työntävät rahaa rekkakaupalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Overlander
Seuraa 
Viestejä1441
Jäärä

Vahakabinetti

Vaikka olen Visulahden nähnytkin niin silti järkyttävintä on nähdä nämä kuminaamat liikenteessä joka päivä?

Vierailija

Järkevä keskustelu keskustelufoorumilla, pidän sitä mysteerinä, olen kuitenkin joskus törmännyt sellaiseen!

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Naisen aivot.

 

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

JPI
Seuraa 
Viestejä32861
syytinki

Cern ja muut vastaavat, valtavat tutkimusrakennelmat.

Miten ihmeessä poliitikot on vakuutettu niiden tärkeydestä. Taatusti eivät tajua mihin työntävät rahaa rekkakaupalla.

Mutta onneksi työntävät edes sen verran.

(n-1)³ + n³ + (n+1)³ = (3n/2)³, n∈Z = ?

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888
o_turunen

Naisen aivot.

 

Vaikka Stephen Hawking sanoi, että yhtä asiaa ei ymmärrä, vaikka on paljon sitä miettinyt tai jotenkin sinnepäin. Nimittäin naista. En ole samaa mieltä.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Vierailija
Jäärä

Kauppaneuvos Jethro. Se töllöohjelma. Miksi?

No jos tälle linjalle lähdetään, niin suurin piirtein kaikki "reality" TV-ohjelmat. Etenkin kaikki tiesminkäpersläven täydelliset huomiohorot ja muut sen kaltaiset. Siis kuka vittu niitä kattoo ja miksi?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Edellisen postauksen linjalla jatkaen lehmänsilmäiset tyttelit jotka ovat julkkiksia sen takia että ovat julkkiksia. Kuka tahansa parikymppinen suttura elää (nykyään) yhtä risaista elämää, joten kuka tahansa voisi olla julkkis (ja melkeinpä onkin).

Vierailija

miten valtamedia toimii. sen miksi toimii kuten toimii ymmärrän jotenkin mutta että miten on täysi mysteeri. hyvä esimerkki tosiaan kaikenkarvaiset tositeeveehumpat ja etenkin jenkkiläinen uutisointi ihmetyttää jos sitä nyt siksi voi kutsua sama juttu tietenki naapurimaassamme se itäinen vaikka siellä hieman toisin käytäntö toteutettu rautakourin. kyllä täällä piskuisessa suomessakin alkaa huomaamaan älykkyystason alenemista tuutista tulevasta mutta mitään ei liene ilmiölle tehtävissä. ite en katsele telkkaria oikeastaan muuta kuin ylen uutiset ja teemaa 

Vierailija

ei minusta. minusta hömppäteeveen kattominen voi tyhmentää entisestään jo valmiiksi tyhmiä. olen huomannut vaikutukset itsessäni siksi en uskalla enää töllätä. menee viimesetki älyn rippeet 

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Enpä toisaalta usko että lauantaitanssien pällistely joskus 70-luvulla erityisemmin sivisti sekään. En ymmärrä miksi niitä katsottiin. Senkö takia että jos siellä oli joku tuttu tanssaamassa?

Shaissea on aina ollut, nyt sitä vain on enemmän kun on enemmän tuutteja joita kautta sitä tuutata tarjolle. Yksinkertaiset ihmiset pysyvät aina yksinkertaisina ja tuskinpa he kiinnostuvat itsensä sivistämisestä vaikka mitä olisi tarjolla. Ongelma on vain vähän monimutkaisemmilla ihmisillä, joita ärsyttää se yksinkertaisille tarkoitetun paskan suunnaton tulva.

Sivut

Tämän vuoden keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat