Seuraa 
Viestejä3539

Ihmiset ovat toki erilaisia. Hyvä niin. Mutta siitäkin huolimatta on olemassa asioita tai ilmiöitä, jotka ylittävät ymmärryskykyni ihan täysin. Se on kuitenkin aika venyvää laatua. Annan esimerkin.

Vahakabinetti. Ihmisistä on siis tehty jonkun vahan avulla näköispatsaita. Suurin osa yleensä edelleen elossa olevia julkimoita. Olisi varmaan ihan mielenkiintoista lyödä käsipäivää ties kenen kuuluisuuden kanssa, mutta mennä varta vasten johonkin tuijottamaan hänen vahasta kyhättyä olemustaan. Melko perverssi ajatus jotenkin. Saako siitä jotain kiksejä, että oo..tapasin Usain Boltin. Melkein.

Eikö jossain päin planetaariota ole vieläpä ihan maksullisia nuo nukkemestat? Kansalaiset, miksi?

Mitä muita vastaavia kummajaisia ylläpidetään, tai on ylipäänsä päätetty tehdä? Eläintarhat taitaa tulla hyvänä kakkosena.

Sivut

Kommentit (25)

MooM
Seuraa 
Viestejä7547

No onhan noita. Jostain ihmeen syystä tuli mieleen marssiva torvisoittokunta.

Myös kesäreissulla Linnanmäellä tuijottelin paahteessa johonkin pudotushärveliin jonottavia ihmisiä ja mietin onko tässäkään mitään järkeä, vatkataan ja retuutetaan ihmisiä hirveällä määrällä tehoja koko kesä. Ja ihmiset sitten seisovat jonoissa tyypillisesti 4 h yhteensä, about yhteensä 15 minuutin retuutusta varten. Mutta vuoristorata oli kyllä kiva.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

syytinki
Seuraa 
Viestejä9390

Cern ja muut vastaavat, valtavat tutkimusrakennelmat.

Miten ihmeessä poliitikot on vakuutettu niiden tärkeydestä. Taatusti eivät tajua mihin työntävät rahaa rekkakaupalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JPI
Seuraa 
Viestejä26805
syytinki

Cern ja muut vastaavat, valtavat tutkimusrakennelmat.

Miten ihmeessä poliitikot on vakuutettu niiden tärkeydestä. Taatusti eivät tajua mihin työntävät rahaa rekkakaupalla.

Mutta onneksi työntävät edes sen verran.

3³+4³+5³=6³

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888
o_turunen

Naisen aivot.

 

Vaikka Stephen Hawking sanoi, että yhtä asiaa ei ymmärrä, vaikka on paljon sitä miettinyt tai jotenkin sinnepäin. Nimittäin naista. En ole samaa mieltä.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Harmony
Seuraa 
Viestejä96
Jäärä

Kauppaneuvos Jethro. Se töllöohjelma. Miksi?

No jos tälle linjalle lähdetään, niin suurin piirtein kaikki "reality" TV-ohjelmat. Etenkin kaikki tiesminkäpersläven täydelliset huomiohorot ja muut sen kaltaiset. Siis kuka vittu niitä kattoo ja miksi?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Edellisen postauksen linjalla jatkaen lehmänsilmäiset tyttelit jotka ovat julkkiksia sen takia että ovat julkkiksia. Kuka tahansa parikymppinen suttura elää (nykyään) yhtä risaista elämää, joten kuka tahansa voisi olla julkkis (ja melkeinpä onkin).

Tuhmeliini
Seuraa 
Viestejä403

miten valtamedia toimii. sen miksi toimii kuten toimii ymmärrän jotenkin mutta että miten on täysi mysteeri. hyvä esimerkki tosiaan kaikenkarvaiset tositeeveehumpat ja etenkin jenkkiläinen uutisointi ihmetyttää jos sitä nyt siksi voi kutsua sama juttu tietenki naapurimaassamme se itäinen vaikka siellä hieman toisin käytäntö toteutettu rautakourin. kyllä täällä piskuisessa suomessakin alkaa huomaamaan älykkyystason alenemista tuutista tulevasta mutta mitään ei liene ilmiölle tehtävissä. ite en katsele telkkaria oikeastaan muuta kuin ylen uutiset ja teemaa 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat