Seuraa 
Viestejä13878

En tiedä onko koulutukseen vaikea päästä, mutta kuulostaa asialliselta. Mihin on hävinnyt firmojen omat koulutusohjelmat? Tämä on firma joka kantaa yhteiskuntavastuunsa ja vie valtakuntaa eteenpäin. Esimerkkinä edellä muille.

http://www.tekniikkatalous.fi/tyoelama/mietitko-uravalintaa-tasta-koulutusohjelmasta-valmistuneilla-lahes-100-tyollisyys-3481738

Mietitkö uravalintaa? – Tästä koulutusohjelmasta valmistuneilla lähes 100 % työllisyys

Opetushallituksen valvonnan alainen Koneen oma Teollisuusoppilaitos kouluttaahissiasentajia. Lähes kaikki koulutetut saavat töitä.

Haku kaksi vuotta kestävään hissitekniikan koulutusohjelmaan käynnistyy 3. syyskuuta. Koulutus alkaa Hyvinkäällä tammikuussa 2016.

Koulutusta on järjestetty jo vuodesta 1951 ja valmistuneita hissiasentajia on tuhansia. Heistä osa on edennyt Koneen johtotehtäviin.

Opetuksen perusvaatimuksena on ammattioppilaitoksen sähköalan linjan suorittaminen tai vastaavat tiedot. Koulutuksesta noin 70 prosenttia tapahtuu käytännön työharjoitteluna Suomessa olevissa asennus- ja kunnossapitokohteissa. Koulutus antaa valmiuden suorittaa hissiasentajan ammattitutkinnon.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
SamikoKu

Koulutusta on järjestetty jo vuodesta 1951 ja valmistuneita hissiasentajia on tuhansia. Heistä osa on edennyt Koneen johtotehtäviin.

Tässä myös työntekijän kannalta kannustava kohta.

Vaikka pohjakolutus olisi "amispelle" niin uralla seinä ei nouse pystyyn jos muutoin kykyjä riittä, mutta virallisessa muodollisessa koulutuksessa mättää. Fakta on että johtotehtäviin voidaan opettaa tarvittavat asiat matkan varrella vuosien saatossa ja täydentävää työn ohessa opiskelua voidaan halutessa järjestää.

Moni idiootti opiskelee nykyään pitkälle. Muodollinen koulutus ei ole tänäpäivänä tae yhtään mistään (karkeasti sanottuna), vähiten haluista tai kyvyistä. Parempi on kerätä sopiva aines ja huolehtia tarpellisesta koulutuksesta jos kaverilla muutoin on panoksia, ideoita ja kykyjä.

Tällä saaaan vireää ja innokasta materiaalia joka portaaseen ja niin pitkälle pääsee kun kyvyt kantaa. Se mitä ruohonjuuressa tapahtuu ei ole myös paha asia ymmärtää johtotehtävissä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat