Seuraa 
Viestejä2

Tapahtuuko kuoleman hetkellä aivoissa jotain peruuttamatonta, joka estää niitä palaamasta toimintaan uudelleen? Miksi näin käy? Miksei voida vain johtaa aivoihin sähköä ja saada ne toimimaan kuoleman jälkeen? Aivoissahan on säilötty informaatiota, joka ei tietääkseni kuitenkaan katoa mihinkään kuollessa. Eikö tätä tietoa voitaisi saada jollain keinolla ulos kuoleman jälkeen?

Kommentit (3)

tttaaa
Seuraa 
Viestejä2
Karres

Ei. Se on luonnon laki.

Millä perusteella? Suurin osa luonnon laista johtuu olosuhteista, esim. ajankulu on yhteydessä gravitaatiokentän kaareutumiseen. Jos gravitaatiokenttä olisi erilainen, aikakin kuluisi eri tavalla. Kuolema ei myöskään ole luonnon laki, koska kuolema syntyi suvullisen lisääntymisen yhteydessä. Sitä ennen kaikki eliöt olivat periaatteessa kuolemattomia, eivätkä vanhentuneet. Nykyäänkin on olemassa paljon eliöitä, jotka eivät vanhene ja voivat periaatteessa elää ikuisesti, esim. bakteerit. Siksi en pidä kuolleiden aivojen ikuista sammumistakaan luonnon lakina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
tttaaa

Tapahtuuko kuoleman hetkellä aivoissa jotain peruuttamatonta, joka estää niitä palaamasta toimintaan uudelleen?

Ei, mutta jo muutamassa minuutissa sen jälkeen. Eli verenkierto lakkaa ja aivosolut tuhoutuvat hapen puutteessa. Joskus kylmään veteen hukkuneita on saatu elvytettyä jopa parinkymmenen minuutin kuluttua hengityksen pysähtymisestä, etenkin lapsia. Aivovaurion riski näissäkin tapauksissa lienee silti suuri.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat