Seuraa 
Viestejä1701

Scientific americanissa on vuosien varrella tullut vastaan jo kolme teoriaa joilla rotista on hiv plus  muut virukset tehokkaasti hoidettu. Silti valtamediassa jauhetaan vain berliinin potilaasta, joka täysin hyödytön yksittäistapaus. Näitä tekniikoita ei kuitenkaan ilmeisesti voida ottaa käyttöön ennen kuin on käyty pitkästyttävän hidas byrokratinen myllytys. Vapaaehtoisista koekaniineista tuskin luulisi olevan pulaa, koska monissa tapauksissa ei voine kuin kuolla nopeammin. Miksi siis näin? Ja miksi tämä kyseinen lehti ei vaivaudu kirjoittamaan mistään näin kiinnostavasta?

Toimivat mekanismit ovat olleet:

1. Viruksen kopioitumisen tunnistava lääke joka käynnistää solujen itsetuhon, jos solut yrittävät käyttää viruksen kopioimiseen tarkoitettua rna:ta.

2. Criprs dna leikkuri, joilla virus voidaan leikata pois dna:sta ja samalla luodaan immuniteetti sille virukselle.

3. Otetaan kohosta ulos soluja ja tehdään niille immunteetin takaava geenimuutos ja laitetaan ne takaisin kehoon, minkä jälkeen ne lisääntyvät ja luovat kyseiselle virukselle immuunin solulinjan. Tosin tämä on tainnut tulla vanhaksi tekniikaksi 2 kohdan uudemman osaamisen jälkeen.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (2)

Vierailija

Luin myös "keinopernasta", jolla dialyysi-henkisesti suodatetaan verestä virukset pois.

Vierailija

o kirjoitti:

Scientific americanissa on vuosien varrella tullut vastaan jo kolme teoriaa joilla rotista on hiv plus  muut virukset tehokkaasti hoidettu. Silti valtamediassa jauhetaan vain berliinin potilaasta, joka täysin hyödytön yksittäistapaus. ... Miksi siis näin? Ja miksi tämä kyseinen lehti ei vaivaudu kirjoittamaan mistään näin kiinnostavasta?

Syynä ovat avaruusliskot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat