Seuraa 
Viestejä45973

Näin väitetään täällä:

http://www.binaryresearchinstitute.org/

Ei kovin huono ajatuksena. Kovin kirkas se ei voisi olla.
Kuollut tähti tai jopa musta-aukko voisivat olla mahdollisia.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (36)

cyco
Näin väitetään täällä:

http://www.binaryresearchinstitute.org/

Ei kovin huono ajatuksena. Kovin kirkas se ei voisi olla.
Kuollut tähti tai jopa musta-aukko voisivat olla mahdollisia.

Tämä on mielenkiintoinen juttu.

Aurinkomme osallistuu avaruudessa lukuisiin erilaisiin kiertoliikkeisiin, riippuen siitä missä skaalassa tarkastelemme asiaa.

Planeettakunnan sisäisessä skaalassa aurinko kiertää planeettakunnan massakeskipistettä, jonka asemaa ensisijaisesti määrää Jupiter.

”Moreover, a binary orbit motion of our sun provides a single elegant solution to a number of current solar system formation theory enigmas including angular momentum and sheer edge observations. For this reason, BRI has concluded our sun is most likely part of a long cycle binary system. ”

Jupiter edustaa myöskin planeettakunnassa valtaosan (99 prosenttia) suureesta ”angular momentum”, koska neutronitähti jonka ohitti aurinkoa 4500 miljoonaa vuotta sitten synnytti planeettakuntaa, Urantia-kirjan mukaan.

Skaalassa seuraava auringon kiertoliike kuluu ilmeisesti siihen keskukseen, joka synnytti yli miljoona tähteä ympäristössämme (Andronover stellar family); tämä tähtiryhmä saattaa olla sama joka määrää niin sanottua ”Local Standard of Rest” (LSR) tähtiympäristössämme. Olen aikaisemmin maininnut asiasta.

Näihin erilaisiin kiertoliikkeiksiin Aurinko osallistuu kaiken kaikkiaan:

UB Page-168
The Sagittarius sector and all other sectors and divisions of Orvonton
are in rotation around Uversa, and some of the confusion of Urantian star
observers arises out of the illusions and relative distortions produced by the
following multiple revolutionary movements:

1. The revolution of Urantia around its sun.
2. The circuit of your solar system about the nucleus of the former
Andronover nebula.
3 The rotation of the Andronover stellar family and the associated
clusters about the composite rotation-gravity center of the star cloud of
Nebadon.
4 The swing of the local star cloud of Nebadon and its associated
creations around the Sagittarius center of their minor sector.
5. The rotation of the one hundred minor sectors, including Sagittarius,
about their major sector.
6. The whirl of the ten major sectors, the so-called star drifts, about
the Uversa headquarters of Orvonton.
7. The movement of Orvonton and six associated superuniverses around
Paradise and Havona, the counterclockwise processional of the superuniverse
space level.

UB Page-168
These multiple motions are of several orders: The space paths of your
planet and your solar system are genetic, inherent in origin.

Ja taas avattu aihe, jossa kypäräpääppien sijasta jyllääävät varsinaiset sekopäät. Tämä on yleensäkin tilanne tämän uuden palstan löydettyä
muotnsa. Vanhalla ykeistä oli tappleu toisaalta kypäräärpääpappien ja toisaalta meikäläisen materialismin ja vasemmistolaisuuden välillä.
uusi palsta on sekpoäistensuurta laidunta, myös erialsiten nääs vasemmistolaisten. Tsoiasioista ei kielletä, kuten kypäräpääpapit tekevät.
Ne kierretään, ja koko niitä koskevat aiheet ja keskustelut. Vaan julkaisten omia höpinöitä ja avaten yhä suurian sekopäisiä aiheita
kuljetaan, ateroidaan ja märehditään sekopäisyyden laitumella. Mikään pensas ja puukakan ei nouise, koska kaikki kasvava lyhennetään sekopäisyyden määrämittaan. Ja ne heidän mäkätyksensä ja höpinänsä, ne eivät jää yksinpuheluiksi, koska kaverikunta on koko joukko. Minä se nimenomaan, kun vastapuoleni kypäräpääpapit ovat huomattavasti hiljanneet, täällä puhelen usein yksikseni.

MITÄÄN AURINGON KAKSOISTÄHTEÄ EI OLE OLEMASSA, sen ovat jo ajat sitten nähneet myös kypäräpääpapit, eli Tuntemattoman Lahtisen sanoin kapitalistisetkin tiedemiehet.

Hivenen totuuttakin silti sekopäisyydessä. Jupiter, seon hiljokseen
kasvanut aurikokuntamme oletetun 5 miljardin vuoden historian aikana, koska Auringon säteilypaineen torjuva vaikutus ei ulotu sen kiertoradan alueelel. Se massa lie 317 Maan massaa. Mikä on Auringon massa, siitä käsuitys vaihtelee miljoonan Maan massan ja 334 000n välillä. Jupiterin kiertoradan säde Auringosta 780 miljoonaa km. Massojen vertailusta pääsemme tulokseen, että Aurinko kiertäisi Jupiteriä säteellä 7800 - 2600
km keskipisteestä, siis. Tämmöiseen tarkistukseen pääsin muokkausviestissäni. Kyllä Aurinko näyttäisi lievästi heiluvan Jupiterin ympäri ihan kuin kaksoistähtijärjestelmässä. Hiven totuutta sekopäisyydessä.

Planeetoista Jupiterin vetovoiman vaikutus Aurinkoon on kaikkein suurin.
Myös Maa aiheuttaa vähäisen kaksoistähti-ilmiön. Jos Aurinko on
miljoona - 334 000 Maan massaa, ja kun etäisyys Auringosta keskimäärin 150 milj. km, Aurinko kiertää Maata säteellä 150 - 450 m. Ja kun heilunta näiden kesken on näin vähäinen, on vaikeaa havaita, että Aurinko ja Jupiter ovat keskenään lievästi kaksoistähtiä.

Sikälikin Jupiter on pieni tähti, että se tuottaa enemmän lämpöä itse kuin mitä Auringosta saa. Myös Jupiterissa tapahtuu fuusiota. Fuusionsa perusteella Jupitet voidaan määritellä pieneksi ruskeaksi kääpiöksi. Myös Maan sisus tuottaa ainakin satakertaisesti lämpöä verrattuna siihen, mitä radiokatiivisen fission perusteella pitäisi. Maan sisälämmön tuotos kuitenkin on vain prosentin luokkaa Auringosta saadusta.

Maa ja Kuu. Kuun keskietäisyys 384 000 km(?), Maan kiertoradan säde Kuun ympäri 5500 km (?).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitten. Juuri syntyneen tai syntyvän Auringon ohitti neutronitähti vain Urania-spekulaation mukaan. Kyseisestä tapahtumasta ei ole mitään todisteita, aurinkokuntamme synty selittyy täysin ilman tuota spekulaatiota. Tosin kai spekulaation synnyn aikaan oli synnystä vaikea oletus, että Aurinko ja aurinkokunta olisi syntynyt yksinkertaisena kutistumisena ja siitä aiheutuvana lämpiämisenä. Uusimman käsityksen mukaan synty tapahtui kierteenä sisäänpäin. Samoin synty sinänsä oli jokseenkin kylmä. Lämpö ihan alkujaankin tuli fuusiosta, vähin myös radiokaktiivisista aineista. Kutistumislämmön osuus jäi vähiin.

Kylläkin ulkoisella vetovoimlla on vaikutusta tähtien syntyyn, ihna uusin palstan virallisen uutisen havainto. Mikä
vaikuttaa täällä enemmän kuin mitkään lähimmätkään tähtinaapuri, on Linnunradan keskustan vetovoima. Aurikokuntamme nopeus Linnunradan ympäri on myös suurempi kuin sen pysysvän radan kannalta pitäisi olla.
Nähtävästi aurinkokuntamme syntyessään on ollut lähempänä Linnunradan keskustaa kuin mitä ovat nyt.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47353
cyco
Näin väitetään täällä:

http://www.binaryresearchinstitute.org/

Ei kovin huono ajatuksena. Kovin kirkas se ei voisi olla.
Kuollut tähti tai jopa musta-aukko voisivat olla mahdollisia.

Kovin oli köykäiset perusteet väitteille. Ei tuo mikään uusi ajatus ole, joskus on väitetty Aurinkoa miljoonien vuosien kiertoajalla kiertävät tähden syöksevän ajoittain komeettoja Aurinkokunnan keskiosiin ja aiheuttavan ongelmia Maan elämälle. Mutta noita kaikkia kaksoitähtiväitteitä vaivaa sama heppoisten todisteiden ongelma.

Tänään minulla kulki kymmenn potenssien kohdalla sokea piste. Jupiterin
aiheuttama Auringon kiertoliike säteeltään, ei 7800 - 2600 km, vaan
780 000 - 260 000 km. Vastaavasti Maan aiheuttama Auringon kiertoliike säteeltään ei 150 - 450 m, vaan 150 - 450 km.

Jupirerin vetovoiman vaikutus Aurinkoon suhteessa Auringon säteeseen, ja Kuun vetovoiman vaiktus Maahan suhteessa Maan säteeseen ovat siis likimain vastaavan luokan ilmiöitä.

Armitage
Ja taas avattu aihe, jossa kypäräpääppien sijasta jyllääävät varsinaiset sekopäät.:D

Kas, siinäpä mies/nainen, jolla pelkän kypärän sijasta on täysi ritarin haarniska. Sekopään merkki se on ollut ennenkin, tallustaessaan museomaisessa linnassa kätkeytyykin haarniskaan.

Katso tunnusallekirjoitustani.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Armitage
Ja taas avattu aihe, jossa kypäräpääppien sijasta jyllääävät varsinaiset sekopäät.Pakko todeta, että minulla seurasi tuon lauseen luettuani myös välitön repeäminen.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Aivan ilmeisesti urantistit tässä aiheessa Auringon kaksoistähdellä eivät tarkoita Jupiteria. Vaan tässä, kuten myös käsityksessä Auringon synnystä, tuelvat esiin laitostieteen omat sekasotkut. Auringon synnyn tapauksessa käsitys tasaisesta pallon kutistumisesta keskustaan oli väärä, ja se ollaankin korvaamassa kierteisellä tiivistymisellä. Tässä kaksoistähtijutussa on kyse USAlaisten epäpätevästä sekaantumisesta kaikkiin asioihin. Ja lähes koko maailma tekee kuten USAn Isot Pojat määräävät, nämä kulttuurittomat, vähätietoiset, uskovaiset, lahkolaiset, joiden hallitsija nykyään on Iso Poika Bush.

Vanha käsitys, josta lähdeme, jota opin koulussa, Aurinkon läpimitta 1.3 milj km ja tiheys lähes Maan 5.4 kg/dm^3. Ja Auringon massa olisi miljoona Maan massaa. Jo 1960-luvulla alettiin pitäytyä hienoon päätelmähavaintoon, että valo kaartaa. Niinpä vuonna 1972 hyväksytyssä lukion maantiedon oppikirjassa on Auringon halkaisija
1 391 000 km. Tätä on hitusen korjailtu suuntaan tai toiseen. Tästä seuraa jo tiheydelle, jos massa on sama, arvo 4.4 kg/dm^3.

Optisesti nähtäneen Auringon pinta sen säteilystäkin huolimatta sen verran hyvin, että tiheys Auringon pinnassa on voitu määrittää. Nähtävästi
se on 1.4 kg/dm^3. Ja tästä USAlainen suurella ylimielisyydellään määräsi, että kas, siinä se on Auringon tiheys. Ja sen mukaisesti hiljan mm. nimim. Tep julisti Auringon massaksi 334 000 Maan massaa.
Tässä on vain se mutka, että Auringonkin tiheys kasvaa vahvastikin
sisustaan mentäessä. Voi olla siellä yhtä suuri kuin täällä elohopean.
Massa, ja siitä aiheutuva kiihtyvyyskin, se aiemmin oli oltu määriteltävinään planeetoista vetovoimalain ja planeetttojen massan perusteella. Samoin Auringon aiheuttama kiihtyvyys. Nyt jenkkiläiset sotkijat määrittelivät asian ihan toisin.

Miten vetovoima vaikuttaa? Lähtökohta ennen amerikkalaisia uusia oivalluksia oli se, mitä minäkin esitän, että se onsuroassa suhteessa massaan vaikuttavaa ja käänteisessä suhteessa etäisyyden neliöön vaikuttavaa energiaa. Tiedämme Maan aiheuttaman kiihtyvyyden 9.8
m/s^2, projisoimme siitä maan massan aiheuttavan energian lähteväksi keskipisteestä ( reaalisestihan Maan keskipisteessä ei ole vetovoimaa lainkaan), ja jos Aurinko on miljoona Maan massaa, neljännen juuren säännön mukaan sen aiheuttama kiihtyvyys pinnassa olisi noin 300 m/s^2. Kylläkin sisustan suuremman tiheyden vuoksi suurin vetovoima sekä Maassa että Auringossa on pinnan alapuolella.

USAlainen suuremmoinen tietämys, jonka mukaisesti vetovoima uusesitetään. Se on, ei energiaa, vaan suorassa suhteessa massaan olevia voiman newtoneita. Täällä muutoksella perustellaan myös " mustien aukkojen" ylivertainen vetovoima. Seuraa kylläkin monimutkaisia
laskutoimia, joiden mielekkyyden tietävät vain laskijat itse, kiihtyvyyden määrittämiseksi. Tep ilmoitti se olevan 270 m/s^2. Vaan kun meikäpoika laskee siitä massan neljännen potenssin säännön mukaan, saan noin kaksinkertaisen massan verrattuna tuohon 334 000 Maan massaan.
Ja nämä kaverithan tietysti jääväsivät moisen, niin on suuri usko USAn Isoihin Poikiin.

Mahdollisuudeksi tuosta kuitenkin jäi, että uusimman laitostieteen ilmoittaman Auriringon rinnalle sopii ainakin sen kokoinen toinen tähti, mahdollisesti jopa kaksi kertaakin Auringon kokoinen tähti. Ja tämä lienee se varsinainen syy, miksi sekopäät ovat nostaneet tuon kaksoistähden nyt esille. - Ja epäilemättä siihen verrattuna Jupiterilla ei ole paljoakaan merkitystä.

Yhdysvallat nykyään yleisestikin on melko sekopäinen kansakunta.
Suomi kyllä hyvää vauhtia kulkee perässä ja ihan tavoittaakin.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

muutes, kuinka lähellä tähtien pitäisi olla jotta ne luettaisiin kaksoistähdeksi eikä vaan lähellä toisiaan oleviksi yksittäisiksi tähdiksi

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
ArKos itse

Miten vetovoima vaikuttaa? Lähtökohta ennen amerikkalaisia uusia oivalluksia oli se, mitä minäkin esitän, että se onsuroassa suhteessa massaan vaikuttavaa ja käänteisessä suhteessa etäisyyden neliöön vaikuttavaa energiaa. Tiedämme Maan aiheuttaman kiihtyvyyden 9.8
m/s^2, projisoimme siitä maan massan aiheuttavan energian lähteväksi keskipisteestä ( reaalisestihan Maan keskipisteessä ei ole vetovoimaa lainkaan), ja jos Aurinko on miljoona Maan massaa, neljännen juuren säännön mukaan sen aiheuttama kiihtyvyys pinnassa olisi noin 300 m/s^2. Kylläkin sisustan suuremman tiheyden vuoksi suurin vetovoima sekä Maassa että Auringossa on pinnan alapuolella.
.

Tuokin sekoilusi on kyllä, jos nyt et satu muistamaan, romutettu täydellisesti esimerkiksi tuolla:

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... 2A&start=0

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh ja hänen aamupöpperössä verestävät silmänsä. Tuo väittämäsi romuttamisesta, osoittaa jälleen, että et edes ymmärrä Einsteinin kuulua energiakaavaa E = mc^2. Eli siis, romutettiinko itse Einstein, kun Einsteinilla puolestaan ensin oli romutettu Newton, ja vetovoimaa selitetään teorialla, jonka ovat keksineet USAlle ja nykyään Iso Poika Bushin hallinnolliset sekopäiset kypäräpääpapit. Kaava F = ma, se koskee kohdemassan kiihtyvyyttä, ei lähdemassan. Ilmeisesti monenkin sekopääkypärän on vaikea käsittää edes, mikä on lähde- ja mikä kohdemassa.

Ja kun vakavastikin otettava laitositede on osittain tuota, on hyvin ymmärrettävää siinä valossa, miksi syntyy noita Urantia-tyypin teoksia.
Ne ovat laitostiedemäisiä yrityksiä korjata laitostieteen virheet, mutta jääden pätevyydessä laitostieteen tasolle tai sen allekin.

Jostakin minäkin aloitin, vuoden 20001 alkupuolella. Mutta siitä saakka on vuosia ollut aikaa analysoida ja luonnostaa uusiksi asioita moneenkin kertaan. Mitähän sinä olet tehnyt, verestäväsilmäinen Kosh?

Täytyypä vielä lisätä. Tuolla mm Koshin kannattamalla kaiken romuttavalla vetovoimateorialla on tuettu ja koetetaan tukea hvaintojen viime vuosina kumomaa singulariteetti- eli yksöteoriaa, eli että ydinhiukkaset sisältäkin romahtaisivat, ja aine siis lähes yhteen pisteeseen. Muistamisesta puheenollen, tämä asia on kirjoitettu eli siis sanottu Koshillekin moneen kertaan, vaan eipä tunnu painuvan mieleen. Eli, vaikka väität olevasi teekkariopiskelija, oletkin kuin vanhuuden höperö. Vanhat asiat, silloin kun alkuräjähdys ja singulariteetti olivat nuoria, ne sinä muistat, mutta et sitä, että ne on kumottu, vaikka se on sanottu vaikkapa vasta tunti sitten. Olet kerta kaikkiaan pysähtybyt tasollesi, horisevan vanhan äijän tasolle, olkoonpa kalenteri-ikäsi hieman päälle parinkymmenen.

Ylivertaista kaiken romuttavaa vetovoimaa ei ole. " Mustaukko"-ilmiö johtuu tiheämassan elektroniverhosta, kun elektronit ovat puristuneet massasta atomitilain romahtaessa. Vai onko se romahtanut, miten näet, Kosh? Saammeko kenties kuulla kaiken jälleen romuttavasta vaiheoehtoteoriastasi, jossa atomitila ei romahda, vaan ydinhiukkasen tila.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
ArKos itse

Jostakin minäkin aloitin, vuoden 20001 alkupuolella. Mutta siitä saakka on vuosia ollut aikaa analysoida ja luonnostaa uusiksi asioita moneenkin kertaan. Mitähän sinä olet tehnyt, verestäväsilmäinen Kosh?

No nyt on myönnettävä, etät jäin toiseksi; en näet ole pahemmin aikamatkailua harrastanut. Menneisyyteen varsinkaan.

Mutta se, mitne minä monien muidne ohella osoitimme että sinun neljänne juuren horinoissais ja siihen liittyvissä painovoimasekoiluissa ei olltu mitään tolkkua, selviää kyllä tuosta antamastani linkistä. Ethän sinä raukka edes tiedä mikä on G ko. yhteydessä laskukaavoissa, etkä erota kiihtyvyyttä ja nopeutta, kutne yleensä muitakaan suureita ja niiden dimensioita tosiistaan.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
ArKos itse

Jostakin minäkin aloitin, vuoden 20001 alkupuolella. Mutta siitä saakka on vuosia ollut aikaa analysoida ja luonnostaa uusiksi asioita moneenkin kertaan. Mitähän sinä olet tehnyt, verestäväsilmäinen Kosh?
No nyt on myönnettävä, etät jäin toiseksi; en näet ole pahemmin aikamatkailua harrastanut. Menneisyyteen varsinkaan.

Mutta se, mitne minä monien muidne ohella osoitimme että sinun neljänne juuren horinoissais ja siihen liittyvissä painovoimasekoiluissa ei olltu mitään tolkkua, selviää kyllä tuosta antamastani linkistä. Ethän sinä raukka edes tiedä mikä on G ko. yhteydessä laskukaavoissa, etkä erota kiihtyvyyttä ja nopeutta, kutne yleensä muitakaan suureita ja niiden dimensioita tosiistaan.

Tuo 20001, näyttää olevan painovirhe, on nämä lasit köyhyydessä käyneet vähän huonoiksi. Mutta itse et huomannut, että tuossa ei lukenut
eaa. Aikamatkani ehdottomasti olisi tulevaisuuteen. - Menneisyyttä olen tutkinut verrattuna monen aika riittävästi. - Sinun kannaltasi, minä olen 18 000 vuoden pääsäs edelläsi tulevaisuudessa.

G, vaikkpa avarusmatkaaajan kiihtyvyytenä raketti laukaistaessa, tarkoittaa hänen kiihtymistään. Maa ei kiihdy. Et ole luullut, vai?

Pieni arvoitus, toistetaan erityisesti juuri sinulle, Kosh. Mitä siis tarkoittaa kaava

E = mc^2

?

Ja lisävinkki, myös vetovoiman lähteen aiheuttama vetovoima-energia noudattaa sitä kaavaa, eikä sinun sun muiden sekopäiden dimensioita
eli ulottuvuuksia. Siis Maa ei kiihdy, vaikka laukaistava avaruusmatkaaja kiihtyy, tai perustuslakivaliokunta Suomessa ja sen jälkeen myös hallitus, presssaehdokkaat, lihakauppiaan poika Katainen ja keitä niitä kaikkia onkaan.

Ja vielä vinkki. Itse esitätte, että Auringon aiheuttama kiihtyvyys lähteessä on 270 m/s^2. Maan aihuttama kiihtymyys noin 9.78 m/s^2.
Jos kaavanne olsi olut oikea, ja käyttääen vaikka omaa antmaanne lukua Auriingon massasta 334 000 Maan massaa, kiihtyvyyden olisi pitänyt olla
3.28 MILJOONAA m/s^2, siis 3280 km/s^2. Mikähän menee pieleen, dimensioiden Suuri Kombinaattori Kosh ?

Pääsitkö koulua käydessäsi koskaan juuren ottamiseen asti? Vielä vinkki, ota massasuhteesta neljäs juuri, silloin voit saada vetovoimakiihtyvyyden
kohdalleen !

Vielä lisäviesti Koshille, käytän mallia Riitta Väisänen ja Paavo Lipponen.
Rauhoitupas nyt, otapas nyt ihan rauhallisesti. Sinullahan kyllä on
perustuslain takaama ja perustuslakivaliokunnan tulkitsema oikeus mielipiteesi. Se oikeus ei kuitenkaan takaa, että mielipiteesi olisi oikea.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
ArKos itse
Kosh

Mutta se, mitne minä monien muidne ohella osoitimme että sinun neljänne juuren horinoissais ja siihen liittyvissä painovoimasekoiluissa ei olltu mitään tolkkua, selviää kyllä tuosta antamastani linkistä. Ethän sinä raukka edes tiedä mikä on G ko. yhteydessä laskukaavoissa, etkä erota kiihtyvyyttä ja nopeutta, kutne yleensä muitakaan suureita ja niiden dimensioita tosiistaan.G, vaikkpa avarusmatkaaajan kiihtyvyytenä raketti laukaistaessa, tarkoittaa hänen kiihtymistään. Maa ei kiihdy. Et ole luullut, vai?No kun puhutaan gravitaatiovoiman kaavasta, niin eipä tosiaankaan tarkoita tuota. Kysessä on, kuten sinulle on jo monta kertaa kerrottu, gravitaatiovakio, eli verrannollisuuskerroin, jonka arvo on SI-yksiköin ilmaistuna noin 6,67 *10^-11 Nm²/kg².

ArKos itse

Pieni arvoitus, toistetaan erityisesti juuri sinulle, Kosh. Mitä siis tarkoittaa kaava

E = mc^2

?
Sitä, että m kilogrammaa massaa sisältää/vastaa E joulea energiaa.

ArKos itse

Ja lisävinkki, myös vetovoiman lähteen aiheuttama vetovoima-energia noudattaa sitä kaavaa, eikä sinun sun muiden sekopäiden dimensioita
eli ulottuvuuksia.Dimensio fysikaalisten suureiden yhteydessä tarkoittaa laatua. Esimerkiksi nopeuden dimensio voi olla m/s ja kiihtyvyyden m/s², jok atarkoittaa samaa kuin nopeudenmuutos aikayksikössä, eli (m/s)/s. Puhe oli nyt siis siitä, että sinulla menee iloisesti dimensiot perseelleen laskuissasi (tai pikemminkin päätelmissäsi, mitäänhän sinä et osaa laskea), ja siten sotket juurikin mm. nopeuksia ja kiihtyvyyksiä täysin poskettomilla, matemaattisesti kestämättömiläl ja fysikaalisetsi merkityksettömillä tavoilla.

ArKos itse

Ja vielä vinkki. Itse esitätte, että Auringon aiheuttama kiihtyvyys lähteessä on 270 m/s^2. Maan aihuttama kiihtymyys noin 9.78 m/s^2.
Jos kaavanne olsi olut oikea, ja käyttääen vaikka omaa antmaanne lukua Auriingon massasta 334 000 Maan massaa, kiihtyvyyden olisi pitänyt olla
3.28 MILJOONAA m/s^2, siis 3280 km/s^2. Mikähän menee pieleen, dimensioiden Suuri Kombinaattori Kosh ?

Kaikki, mikä menee pieleen, menee pieleen sinun päässäsi. Kyllä nuo kiihtyvyyksien laskemiset on siellä aiemmass akeskustelussa niin selvästi ja seikkaperäisetsi selitetty, että pitäisi tyhmemmänkin ymmärtää. Et näemmä sinä ole vieläkään ymmärtänyt. Horiset jostakin ihan omista menetelmistäsi, millä ei ole mitään tekemistä fysiikan kanssa, etkä ole tajunnut sanaakaan siitä, mitä sinulle on yritetty fysiikasta kertoa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
ArKos itse
Vielä lisäviesti Koshille, käytän mallia Riitta Väisänen ja Paavo Lipponen.
Rauhoitupas nyt, otapas nyt ihan rauhallisesti. Sinullahan kyllä on
perustuslain takaama ja perustuslakivaliokunnan tulkitsema oikeus mielipiteesi. Se oikeus ei kuitenkaan takaa, että mielipiteesi olisi oikea.

Noista horinoistasi en tiedä mitään, mutta minulla ainakin on matematiikkaan ja empiirisiin havaintoihin pohjautuva fysiikka takanani, mikä takaa sen, etten ainakaan kovin pahasti väärässä voi olla. Kas kun se, että laskut kuvaavat hyvin monen desimaalin tarkkuudella maailmankaikkeutta tismalleen havaintojen mukaisesti, antaa melko hyvän referenssin, verrattuna sinun menetelmiisi, joidne perusteella maailmakaikkeus ei voi toimia eikä olla sellainen kuin sen näyttäisi olevan.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh aivan ilmeisesti sotkee kaksi aivan eri asiaa 1. vetovoimakiihtyvyyden vapaassa putoamisliikkessä ja 2. vetovoima lähdekiihtyvyytenä, jossa tullaan siihen, miten vetovoima yleensä syntyy. Ja näyttää siltä, että asia on kyetty sotkemaan koko laitostieteessäkin. - Tämä oikeastaan olis ihan uuden aiheen paikka.

Vapaan putomiasliikkeen voiman kaava on F = ma, jossa m on putoava massa ja a s se kiihtyvyys. Tätä ei kukana kiistä. Mutta kysehän on siitä, mistä tulee tuo kiihtvyys. Ja kyse on myös siitä, että laitostieteellä ei ole vetovoimasta edes sen itsensä hyväksymää teoriaa. Vaan on sekasotku.
Siis: Maa ei kiihdy siitä, että Kosh tai kuka hyvänsä sen päällä vapaasti pudotessaan kiihtyy. Vaan vastaus kiihtyvyyteen on, Maan kohdalla Maassa.

Käyttää kaavaa F=ma vetovoiman lähdemassaan on tolkuton. Mitä suuremmasksi kasvaa massa, tuossa tulkinnassa sitä suurempi määrä energiaa on otettava tyhjästä. Tämä on vastoin lakia, että ENERGIAA EI VOI SYNTYÄ TYHJÄSTÄ EIKÄ HÄVITTÄÄ.

Sitten tuo ylivertainen vetovoima singulaiteetisssasi, josta huoamutan, että se avaruuden tiheämassahavoamtojen perusteella on kumottu.
Jos jollakin massalla olisi tuollainen energia, se tarkoittaisi, että se olisi kokonaisuudessaan muuttunut pysäyttäväksi antinergiaksi. Se ei olisi ainetta, jossa ovat atomitytimet ja elektronit, vaan antifotonista massaa.
Semmoista massaa ei ole hvaittu kuunaan eikä missäänn. Semmoien massa on voinut syntyä vain epäpätevien täysin tolkuttomien sekoilujen tuloksena.

Mihin yhteyteen kuuluu Koshin esittämä vetovoimavakio SI-järjestelmässä? Järjellisesti se voi kuulua vain puitoavan massan yhteyteen. Mutta sepäs onkin vakio vain jossakin yhteydessä, sanokaamme Maan vetovoimassa. Jos otamme jonkin suuremman tai pienmmän masan vetovoiamn, vakion on muuttuttaava toiseksi.

Vetovoiman lähde lähettää energiaa, jota kutsumme vetovoimaksi.
Ja tällöin jo laadun täytyy olla energian laatu vaikkapa kgm/s^3.
Sen laatu ei ole newtoneita, kusipää. Ja lähtevän vetovoimaenergian määrä on suorassa suhteessa massaan, käänteisessä suhteessa jollakin sätellä olevan pallopinnan etäsisyyteen. Jos esitetään jotakin muuta, rikotaan vastaan lakia, jonka mukaan ENERGIAA EI VOIDA LUODA EIKÄ HÄVITTÄÄ. Ja myös ydinenergia on nimenomaan vapautuvaa energiaa, aine siinä ei muutu energiaksi.

Vetovoiman energia ei kuitenkaan sirry kohteeseensa, vaan se suuntaa kohteensa. Jos näin ei olisi, kaikki Maan pinnallakin lämpenisi kiivaasti
Maan vetovoiman vaikutuksesta.

Siis sekasotkun lähde: putoamiskiihtyydestä johdetaan tolkutonta lakia
lähdemassan vetovoimalle, vaikka teillä ei ole mitään selitystä sen miodostumiselle, ja vaikka johtelunne on täysin vastoin lakia ENERGIAA EI VOIDA LUODA EIKÄ HÄVITTÄÄ. Kuinka lähdemassa muodostaa vetovoimavaiktuksensa, sehän täytyy ensin selvittää. Päinvastoin kuin Kosh yrittää todistella, hänellä ei ole lähdemassan vetovoiman muodostuksesta mitään tietoa. Ja sitäpä ette ainakaan te kaikki laitostieteen kypärpääpapit ette ole selvittäneet. Kunhan epäpätevyydessänne esitätte sekopäisyyksiä. Joiden tulosta on sitten "mustaukon" valoa pysäytgtääv vetovoim, eli atomisen masan muuttumien kokonaisyuydessaan antofotoniseksi. Saisikohan kuulla luonnonlain, jolla muutos tapahtuu. Kosh luo taas täysin kuvitteellista fysiikkaa.

Vetovoiman muodostus. Ainakin varmaa, että kyse on energiasta, joka välitgtyy kvanttihiukkasin. Mutta nämä ottavat kohteestaan energiaa, eivät suinkaan jätä sitä kohteeseen. Siten vetovoimaenergia kavaa massan mukaan suorassa suhteessa.

Vetovoiman muodostus, välittävien hiukkastern koko. Jos vetovoimalla löydetään, sitähän yritetään, vastaavia aaltoalueita kuin on fotonisessa säteilyssä, vetovoimaa välittävät antifotonit. Ja sitä lähinnä olen ajatellut noin kuluneen vuoden. Vaan jos ei löydetä, aaltoalue on fotonista tiheäjaksoisempaa, ehkä paljonkin, ja hiukkaset ovat osina huomattavasti pienemmät kuin JAKAMATTOMAT, ja vastaavasti gravitonit huomattavasti
pienemmät kuin fotonit. Eli koon puolesta mistään antifotoneista ei olisi kyse.

Kosh, väittämilläsi lähdevetovoimasta kierrät sitä, että sinä ja koko sekopäisten kypäräpääpappien laitostiede että tiedä vetovoiman lähdemuodostuksesta yhtään mitään. Vaan esittäen mielipuolisia kaavojenne estätte jopa tutkimisen.

Suurporvariston tiedediktatuuri, siitäkin tässä on kysynyt. Pitäisikö ehdotta sen murskaamista tieteen vaikka proletariaatin diktatuurilla.

Varmaan joudutaan palaamaan vielä varsinaisella aiheella, ei Kosh mitään tosiasioita tunnusta.

Valoa singauttavan ja luonollisesti psyäyttävän voiman kyllä tiedämme,
mutta se on sähköisen vaikutusvoiman alueella. Vaan se on täysin eri asia kuin gravitaatio, tai ainakin on ollut, enmnekuin Kosh alkoi luoda palstalla uutta fysiikkaansa.

Tuli eilisillan tunnelmissa käsiteltyä yksikköjä suurpiirteisesti. Vaan rauhoittukaa kaikki, täsmennetään.

Nopeus m/s, josta kiihtyvyys jakaen sekunneilla m/s^2. Tästä jollekin kiihtyvälle massalle ( ei siis kihdyttävälle koneelle) voima
F = ma, yksikkö vaikka kgm/s^2. Energiassa nopeus m/s on neliönä, eli yksikkö kgm^2/s^2. Teho saadaan tästä jakaen ajalla vaikka sekunneissa, jolloin yksikkö kgm^2/s^3.

Tarkastelua, ja nimenomaan vetovoiman lähteen vaikutuksen kannalta.
Ensinäkin jo Massan huomautus aikanaan, kiihtyvyyden laatu jakajassa
sattuu olemaan s^2. Lähdemassa aiheutaa putoavalle kappaleelle jonkin nopeufden kiihtyvyysajassa, eikä suoraan, huommapoas tämä Kosh.
Tästä seuraakin jo neliöjuurisääntö. Kiihtyvyys kasvaa voiman aiheuttavaan nopeuteen nähden neliöjuurena.

Energiassa nopeus ilmenee neliönä. Vrt. jo moneen kertaaan toistettu
Einsteinin vahvistama kaava E = mc^2. Ja kun ilmenee, saadaksemme
kiihtyvyyden tahi voiman joudumme massasuhteesta ottamaan vielä toisen kerran neliöjuuren. Ja lopputulos on neliöjuuri*neliöjuuri, jota minä olen kaiken aikaa koettanut kypäräpääpappa Koshillekin selittää.

Jos jotkut ihan proffatason tähtitieteilijät eivät ole tuota ymmärtäneet, ja Kosh noudattaisi heidän oppejaan, täytyy ihmetellä tuon tieteen tasoa menneinä vuosina. Ei ihan nykyisinä. Singulariteetti on havainnoin kumottu, myös Stephen Hawkings luopui siitä. Vaan ei ole mennyt perille, jollekin proffalle kulisseissa, esiintyvälle Koshille lavalla. - Minä edustan näin myös uusinta laitostieteen virtausta, katsonut sitä myös ylläpidon uutisista.

Ja vielä kerran, ylivertaista fotoneita pysäyttävää gravitaatiota eli veto-/
painovoimaa ei voie olla olemassa. Se edellyttäsi aienen muuttumista antofotoniseen tilaan. Tuollauien ominaisuus esintyy kyllä sähköisen vaikutusvoiman puolella. Ja voi tulkita, että juuir se perustukin antiftoniseen vaikutukseen. Ja siten on mahdollista vaikka aineen JAKAMATTOMIEN fotonmeina lähteä valon nopeudella, jota Kosh ei ymmärtänyt, ja myös pysähtyä valon nopeudesta, jota Kosh ei myöskään ymmärrä, vaan aivan asiattomasti tunkee asiaa gravitaatiota. Gravitaatioko pysäyttää valon myös sen kohdatessa ainetta ja antaessa sille energiansa?

Että kaikenlaisia vartijoita nitä laitositeiteellä ja Suur-Suomella onkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat