Seuraa 
Viestejä29006

Jos ei yritettäiskään säästellä vaan revittäis tästä pallosta kaikki irti täysillä. Rällättäis, huorattais ja ajateltais vain omaa lyhyen tähtäimen etua kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää. Ei tehtäis jälkeläisiä ja tapettais eläimetkin. Viiimeinen puristus. Loppukiri. Kuoltais kylläisinä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

petsku
Seuraa 
Viestejä1473

Sama filosofia. Toivon vain että muut säästävät resursseja, että on meillä kahdella millä rällätä.

Viimeisillä ihmisillä voisi kylläkin olla ankeaa, kun elukat on syöty ja kukaan ei ole enää vaihtamassa vaippoja...

Hyvä idea. Pitää vaan syödä myös torakat ja muut öttömönkiäiset, koska ei jollain parin hassun isopandan tai sinivalaan popsimisella tuhota kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
Jos ei yritettäiskään säästellä vaan revittäis tästä pallosta kaikki irti täysillä. Rällättäis, huorattais ja ajateltais vain omaa lyhyen tähtäimen etua kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää. Ei tehtäis jälkeläisiä ja tapettais eläimetkin. Viiimeinen puristus. Loppukiri. Kuoltais kylläisinä.Sopii minulle. Ja noinhan minä karkeasti ottaen jo elänkin, henkilökohtaisen varallisuuteni sallimissa rajoissa. Huorissa en tosin käy, vaan elän tyytyväisenä parisuhteessa.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5448

Näinhän tietysti suurin osa ihmisistä elää, esittäen kuitenkin vastuullisempaa. Tässä kohtaa toivoisi, että Jumala olisi olemassa ja antaisi muistutuksen. Toisaalta - miksi pitkittää kärsimyksiä?

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Vierailija
ROOSTER
Näinhän tietysti suurin osa ihmisistä elää, esittäen kuitenkin vastuullisempaa. Tässä kohtaa toivoisi, että Jumala olisi olemassa ja antaisi muistutuksen. Toisaalta - miksi pitkittää kärsimyksiä?Kyllä niitä muistutuksia rupee tuleen. Myrskyjä. Tulta ja tulikiveä. Tsunameita ja heinäsirkkoja.

CE-hyväksytty
Jos ei yritettäiskään säästellä vaan revittäis tästä pallosta kaikki irti täysillä. Rällättäis, huorattais ja ajateltais vain omaa lyhyen tähtäimen etua kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää. Ei tehtäis jälkeläisiä ja tapettais eläimetkin. Viiimeinen puristus. Loppukiri. Kuoltais kylläisinä.Jos sinulle annettaisiin mm. ratikassa 10 minuuttia elinaikaa, viettäisitkö ajan kiltisti istuen maisemia katsellen vai rellestäisitkö ratikassa muiden lajikumppaniesi kanssa?

On huvittavaa huomata, kuinka ihmisen älyllisyys tekeekin meistä planeettamme tuhoisimpia ja täten myös tyhmimpiä olentoja. Koomisesti vedämme narunpätkä kerrallaan mattoa altamme.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat