Seuraa 
Viestejä45973

Koulussa opetettiin, että kehonrakentajien kivekset surkastuvat, kun he ottavat ulkoista hormonia, testosteronia, kehoonsa. Eli kehon oma hormonitehdas surkastuu sen seurauksena, kun sitä ei enää tarvita.

Eikös tällä logiikalla insuliini-hormonia tuottava tehdas nimeltä haima ole aika huonona sen takia, että elimistöön tungetaan ulkoista insuliinia?

P.S. itse uskon, että diabeteksestä pääsee eroon välttämällä kaikenlaista hiilihydraattia. Raakaruokadieetti tai ala-karppaus ovat pari esimerkkiä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Insuliinia annetaan vasta, kun oma haima ei pysty ainetta tarpeeksi tuottamaan. Haiman insuliintuotanto voi häiriintyä ja loppua monista eri syistä.

Olen tavannut miehen joka ainakin oman puheensa mukaan on parantunut diabeteksestä. Jotain se puhu ruokavalion muuttamisesta ja liikunnasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kai nyt olette selvillä että diabetesta on (ainakin) kahta tyyppiä? Haluaisin kovasti tavata sen ihmisen joka parantuu tästä ykköstyypin diabeteksesta, jossa haiman saarekesolut ovat tuhoutuneet.

Mutta totta kai ruokavaliolla ja liikunnalla pelkästäänkin voidaan saada kakkostyypin diabetes pysymään kurissa, mutta parantua siitäkään tuskin voi kokonaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat