Seuraa 
Viestejä45973

Jos joltain häviää muisti viinan takia (esim. klo 9-10 väliseltä ajalta) niin tajuaako henkilö juuri tuona hetkenä mitä tekee vai toimiiko ihminen vain jonkin alkukantaisten aistien ohjailemana? ..vai ovatko asiat vain ns. työmuistissa eli ihminen kuitenkin toimisi silloin kuten "normaalistikin" tekisi (tietenkin estot sun muut vähentyneenä)?
En ole aiheeseen paremmin ennen syventynyt mutta näin äkkiä ajateltuna voisin olettaa että pikkuaivot ottavat vallan ja sisäinen luolamies astuu esiin.. onko näin?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

No omakohtasiella kokemuksella voi sanoa että voi ainakin jonkin verran ohjailla tekemisiään...Uskoisin sen olevan aika tapauskohtaista... muistin menetys johtuu siitä että aivot eivät pysty enään tallentamaan tietoa kiintolevyllensä...(siis ei siellä pään sisällä ole mitään kovalevyä mitä saisi aina vaihdettua mutta oli mielestäni hyvä vertauskuva)

edit. Heh, ei ne pikkuaivot ole mitään kopioita jotka ovat tyhmempiä vaan keskushermosotn osa jonka toimiin kuuluu muunmuassa motoriikka....eli se että kävelet tietyllä tavalla...

Jos haluat tappaa jonkun, vedä pää täyteen viinaa ensin.
Jos joudut kuulusteluun asian tiimoilta, sanot aina vain, ettet muista mitään.

Olet täysin vapaa mies. Näinhän se Bodomirottakin selvisi ja niin on selvinnyt moni muukin, pelkällä krapulalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä47466

Tuo on hyvin yksilökohtaista. Joiltakin menee muisti jo varsin kohtuullisessa kännissä. Aamulla sitä toisaan ihmettelee, että miksi koko illan "sivistyneesti" juonut kaveri ei muista mitään. Sellaiset ihmiset käyttäytyvät kohtuullisen järkevästi tuossa tilassa. Sitten toisessa ääripäässä on tietysti niitä, jotka heräävät putkassa ja kuulevat harmikseen tappaneensa jonkun kännipäissään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat