Seuraa 
Viestejä45973

suomalaisleireillä 41-44 istuneet venäläiset ovat esittäneet suomen valtiolle korvausvaatimuksia..pitäisikö valtion maksaa? mielestäni pitäisi! vaikka venäjän valtiohan ei ole tämän ryhmän vaatimuksia tukenut. toki partisaaniskuissa kuolleiden suomalaisten lappilaisten perheiden suvut voisivat esittää samankaltaisia vaatimuksia, puhumattakaan niistä työläisistä jotka suojaan pyrkiessään helsingissä joutuivat venäläisten hävittäjien konekivääriampujien uhreiksi 1.12 1939.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

sakkimies
suomalaisleireillä 41-44 istuneet venäläiset ovat esittäneet suomen valtiolle korvausvaatimuksia..pitäisikö valtion maksaa? mielestäni pitäisi! vaikka venäjän valtiohan ei ole tämän ryhmän vaatimuksia tukenut. toki partisaaniskuissa kuolleiden suomalaisten lappilaisten perheiden suvut voisivat esittää samankaltaisia vaatimuksia, puhumattakaan niistä työläisistä jotka suojaan pyrkiessään helsingissä joutuivat venäläisten hävittäjien konekiväärampujien uhreiksi 1.12 1939.Jos Venäjä ei ole tukenut vaatimuksia, se tarkoittaa, että Venäjä hoitelee korvaukset, kuten Suomenkin valtio hoiteli. Asianomaiset eivät ole enää korvausten tavoitettavissa, ja silloinkin pahimmin vääryyttä kokenut ryhmä olivat kuolleet. Sotasyylliset tuomittiin osin näistä roturikoksista (vaikka johtaja Mannerheim jäikin tuomitsematta).

merkillepantavaa on myöskin että leireillejoutuneita venäläisiä ei sodan jälkeen voitu syyttää yhteistoiminnasta eivätkä he näinollen joutuneet siperiaan pakkotöihin kuten esim monet sotavangit. yhtäkaikki ...suomen valtion pitäisi siitä huolimatta korvata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomi on NL:lle sotakorvauksensa maksanut - toisin, kuin useimmat muut maat. Turha enää vuonna 2009 kitistä menneistä.

sotakorvaukset jotka suoritetaan valtioille ovat aivan eriasia...tässä tapauksessa ihan naurettava juttu sinänsä koska sotaanhan ei ollut syyllinen suomi vaan neuvostoliitto.

Leuka
Suomi on NL:lle sotakorvauksensa maksanut - toisin, kuin useimmat muut maat. Turha enää vuonna 2009 kitistä menneistä.Näinpä. Jos sitä ruvetaan historiasta sotia etsimään ja korvauksia vaatimaan niin taitaa loppua maailmasta rahat. Nimimerkillä ryssät särki meitin myllyn ja väkivasaran isonvihan pyörteissä!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat