Seuraa 
Viestejä45973

Olen joskus hoitanut lapseltani märkivän ihottuman ohjeilla, joissa neuvottiin tekemään "kompressi".
Kaalinlehtiä kaulitaan voipaperin tms. välissä ja ne kääritän kankaan avulla, se voipaperi mukana ettei tu nesteet käärelinaan.
Toimi!

Nyt kun mulla reistaa täällä polvet ja meneillään on MSM rikkivalmiste sisäisesti nautittuna niin otin opiskeni mukana tulleista ohjeista kaalinlehtikääreet joihin on ripoteltu rikkiä.

Kellahdan takas vaateriin että aine saa vaikuttaa.
Saapi nähdä toimiiko/auttaako vai eikö?

Onko muut kokeilleet kaalinlehtihoitoja?
Kaalissahan btw on paljon C-vitskua ja nythän saa ihanaa kotimaistya varhaiskaalia. Niillä minäkin täällä nyt koipiani hellin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Kaalinlehtikääre on vanha lääke polvivaivaan. Toinen on takiaisenlehti. Jossain mielessäni kukkuu myös raparperinlehti, mutta kun on hirvittävän myrkyllinen, pitää tarkistaa moneen kertaan ennen kuin sitä kääräisee?

Miss Baker
Kaalinlehtikääre on vanha lääke polvivaivaan. Toinen on takiaisenlehti. Jossain mielessäni kukkuu myös raparperinlehti, mutta kun on hirvittävän myrkyllinen, pitää tarkistaa moneen kertaan ennen kuin sitä kääräisee?Kappas..
Näitten vaikutuksiahan ei susotuta tutkimaan virallisen lääketieteen parissa.
Enää eivät kaikki lääkärit suhtaudu vihamielisesti ja jotkut jopa sanoo että kokeile. Tässä vastikään kysyin lääkäriltä mitä mieltä hän on elimistön happamuuden hoitamisesta ja hän tuumasi ettei ota kantaa kun se ei kuulu heidän aihepiiriinsä.

Luontaistuotekaupassa tarjosivat PH säätelyä sanoen että elimistö ei ehkä vastaanota kaikkia vitamiineja ja hivenaineita jos se on liian hapan. ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pönni
Luontaistuotekaupassa tarjosivat PH säätelyä sanoen että elimistö ei ehkä vastaanota kaikkia vitamiineja ja hivenaineita jos se on liian hapan. ?Mahaneste on todella hapanta. Sen kuuluukin olla.

Toi PH-säätely on kans yks kaksteränen miekka. Onko pelkkää rahastusta vai ei?

Missä ihmisellä on kropassa paikka, johon kuona-aineet varastoituu?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat