Seuraa 
Viestejä1566
Liittynyt25.3.2009

Missä asuvat komeimmat ja kauneimmat ihmiset? Tämähän on makuasia, joten jokainen voi ilmaista mielipiteensä. Toivottavasti aihe on yleisesti hyväksyttävissä.

Itse olen havainnut, että ranskalaiset ovat komeita ja kauniita. Siellä miehillä on sopusuhtainen ja jäntevä ruumiinrakenne ja naiset ovat siroja, elegantteja ja kauniita. Ranskalaiset ovat myös hyvin säilyvää porukkaa - he näyttävät vielä vanhempinakin hyviltä.

Ruotsalaiset ovat osittain samaan kategoriaan kuuluvia, mutta heiltä puuttuu ranskalainen särmikkyys. Ruotsalainen hyvännäköisyys on usein pitkästyttävää.

Sivut

Kommentit (73)

Viinankylväjä
Seuraa 
Viestejä476
Liittynyt15.1.2009

Paha sanoa maailman kauneimmista kansasta, kun en oikein tahdo erottaa Ghanalaisen/Kongolaisen tai Kiinalaisen/Korealaisen väliltä. Suomalaiset maaseudulla kasvaneet tytöt on kauneimpia. Niissä on jotain aitoa ja puhdasta. Persoonakin heijastaa ulkonäköön.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Ns. sekoitukset ovat usein häikäisevän näköisiä. Mistä tahansa siis missä on paljon eri geenejä ristiinnaituna.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Aika usein kuultu mielipide on, että kauneimmat ja sopusuhtaisimmat ihmiset löytyvät Kaliforniasta.
Vai liekö länsimaista propagandaa

Lippa Luke
Seuraa 
Viestejä484
Liittynyt18.12.2005

Omasta vaatekaapista

Ihminen kuolee muutenkin… Miksi siis tapamme toisiamme? Me kuolemme ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Maa jää, mutta me poistumme. Miksi siis sotia maan vuoksi,..

mensaani
ViikinsaarestaKyllä!

"Missä on kauneimmat ihmiset"? *auts*

Onko nuori kauniimpi kuin vanha, onko nainen kauniimpi kuin mies, onko valkoinen kauniimpi kuin musta...... jne?

Ehkä tummahipiäisessä ei näy kaikki näppylät ja mustat silmänaluset niin hyvin kuin kalvakkaassa. Monet pohjoisen ihmisethän koittaa ruskettaa itteensä jos jotenkin ollakseen "nättejä". Kenties auringonvalon puute aiheuttaa kaikenlaisia vaivoja ja naama on kuin petolinnun peräpää ihan vaan siks kun on kipuja ja *tuttaa jostain vitamiinin ja hivenaineen puutteesta. Milloin mistäkin seleenin, yms. puutteesta on raportoitu ettei täällä saa sitä ja tätä. Takuulla jos syö ikänsä pelkkää pettuleipää ja tönkkösuolattua muikkuva niin voipi sitä rumistua.

Kauneusihanteita tuputetaan telkkarista ja Hollywood etunenässä manipuloi omat ihanteensa. Huvittaa näin iällä kun nuorena diggas jotain ja nyt kun samoja naamoja kattelee niin ei oo enää yhtä idoleita.
Teininä tykkäsin Osmondseista, siis olivat mielestäni nättejä. Donny Osmonds oli mun lemppari.

Nykyään:

Jostain syystä mulla on sen näköinen jälkeläinen, jonka luulis olevan tuossa kuvassa valkotakkinen oikealla.
Ihan isänsä näköinen. Löysin kaksoisolennon..
Kummallista on että mikä hemmetti sen exotiikan kaipuun aiheuttaa joillekin? Oma väki näyttää pliisulta ja pitää saada toisensorttista ja koreeta urosta siittäjäksi. Niin meidän mutsikin valkkas aikoinaan ja ihan ulkonäön perusteella. Luonneviat ei usein o ehtiny kehittyä nuorena! Nuoret on aina viattomia ja puhtaita. Ja tyhmiä!
Muuten ei kait kukaan lisääntyis tai sitten jos ihmiset laskelmois hirveesti omin nokkineen vastustaen viettejään vois mennä vielä pahemmin pieleen???

Kait se omannäköisen karttaminen on luonnonvalintaa ettei nai lähisuvusta? Omanlaista pitää liian tavallisena ja ties mitä ja exoottinen luonnovalinta takaa paremmin ettei o sisäsiittoista?

Omakohtaisesti mun autistisen suvun vaari ja muori on saman kylän naapuruksia, ties miten pitkään suvut lie asuneet samoilla sijoilla? Vaarin kotitalo aika vauras mutta 12 jälkeläsitä ja onneks sieltä sitten lähtivät meneen ja sukuun on tullut uutta verta mutta näyttää kyllä tuon muorin ja vaarin kautta suku hiipuvan toisin kuin toisen puolen mihin äite valikoi sen tumman ja tulisen jossa on jotain kaukomaitten vaikutuksia kun isäni ei oo mikään perus suomalaisen näköinen. Isän suvun puolelta jälkeläistuotantoa on kohtuullisesti.

"Sekarotuiset" jotenkin näyttää olevan aika elinvoimaista sakkia ihan missä vaan. Mulla on tuttavapiirissä jokusia ja ihan jees näyttää olevan kun vertaa johonkin suomalaiseen peräkamaritapauksiin tai vaikka vaan itteeni.

Suomessa ja ylipäätään länsimaissa syntyvyys on hiipumaan päin vakiporukan osalta mutta niin se kait aina on ollut. Kun aatellaan Saamelaisia niin heitä on aina vaan vähemmän ja vähemmän Lapissa ja lapset sieltä nykyään muuttaa etelään kuin myös suomen rajaseuduilta, korpimailta on muuttoliike ollut vilkas.

Nuorten veri vetää sinne missä on exoottista, erilaista kuin kotona tutussa elinpiirissä.
Muuttoliike voi kääntyä taas seuraavan sukupolven myötä.

Niin muuten.. Skandinaavista kalvakkuutta ja "kauneuttahan" ihaillaan etelämaalaisten keskuudessa.
Greta Garbo..

Tuiki tavallisen näköinen ja aika kolhonkin lisäksi. Kirveellä veistetty.

pikke
Seuraa 
Viestejä119
Liittynyt10.12.2006

Kauneimmat ihmiset löytyvät Intiasta.
Leskenpolttokin on todiste, muualla miehet eivät ole pyytäneet kuollessaan vaimoa lähetettävän perään. Ja yleensä lesket halusivat vapaaehtoisesti perään. Intian miehissä täytyy olla jotain ainutlaatuista, jos halutaan mennä mukana. Eli Kalin palvojat ovat kauneimpia.

Kirjoita nimesi vetoomukseen eläinoikeusjulistuksen puolesta osoitteeseen http://animalsmatter.org

Reiska
Seuraa 
Viestejä5303
Liittynyt6.5.2007
pikke
Kauneimmat ihmiset löytyvät Intiasta.
Leskenpolttokin on todiste, muualla miehet eivät ole pyytäneet kuollessaan vaimoa lähetettävän perään. Ja yleensä lesket halusivat vapaaehtoisesti perään. Intian miehissä täytyy olla jotain ainutlaatuista, jos halutaan mennä mukana. Eli Kalin palvojat ovat kauneimpia.Intian miehet on kehittäny rakkaudentaitoja jo tovin, voihan se olla, että naiselle tulee niitä kaipuu..

Per se

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat