Seuraa 
Viestejä45973

[size=200:19wylb7s]
"Ennusteen mukaan vuoden lopussa Suomessa olisi jo 10 000 turvapaikanhakijaa."[/size:19wylb7s]

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa ... 000/149751

Mikseivät poliitikot tee mitään asian hillitsemiseksi?! Kohta tavallinen kansa lähtee kadulle osoittamaan mieltään.

Pakolaisuuden Suomelle aiheuttavat sosiaaliset ja taloudelliset ongelmat käyvät sietämättömiksi laman keskellä.

[size=150:19wylb7s]Turvapaikan hakijoiden tulee hakea turvaa ensimmäisestä turvalliseksi luokitellusta maasta, eikä Suomeen pääse kuin turvallisten maiden kautta! Harvalla tulijalla on mitään henkilöllisyystietoja, mutta esimerkiksi lentokoneeseen Suomen matkaa varten on mahdotonta päästä ilman matkustusasiakirjaa!

Tässä on kyse organisoidusta toiminnasta.[/size:19wylb7s]

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Jos asialle haluaa tehdä jotain, kyllä itse täytyy lähteä aktiivisesti tuonne vastaanottokeskuksen suuntaa tekemään asiat selviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilahduttavaa havaita, että Tiede-lehden keskustelupalstalta löytyy tällainen maahanmuuttokriittinen ketju. Jo oli aikakin.
Tuo arvoisa nimimerkki half-lifen esittämä 10000 uuden turvepaikanhakijan määrä on vallan hirmuinen luku. Se on täsmälleen 10000 kertaa yksi (1). Eikä yksikään (1) ole mitätön luku, se on paljon enemmän kuin nolla (0). Niin paljon enemmän, että lasketaanpa yhteen kuinka monta nollaa tahansa, ei kuitenkaan saada ykköstä aikaiseksi. Esimerkiksi 2977 nollan laskeminen yhteen ei anna summaksi yhtä, vaan edelleen nollan. Sivumennen sanoen tuo luku 2977 on sama kuin tohtori Halla-ahon viime kunnallisvaaleissa saama äänimäärä, mistä tiedosta kiitän arvoisaa nimimerkki lemon juice and glyseriniä johon olen lahduttavasti tutustunut eräällä toisella keskustelupalstalla.
Niin, asiaan mennäkseni (Thors!), jos tämä meno ja päättäjien välinpitämättömyys jatkuu, voidaan kysyä miten käy ajan mittaan tämän pellavapäisen ja pystynenäisen kansan. Tuleeko hidasälyisyydestä myös täällä Pohjan perukoilla katoava luonnonvara? Milloin nousee Seinäjoella Lakeuden Ristin viereen ensimmäinen mineriitti? Milloin kaikuvat ensimmäiset islamilaisten muffinsien kutsuhuudot puhvetissa? Arvella sopii, että ei siihen kauan mene.
Eivät kysy tämän maan pellot mitä kieltä kyntäjä puhuu (kukkahatut!), vaan ne tiedustelevat kyntäjien uskontoa ja ihonväriä. Näin kunnianarvoisaa V. Kosolaa saneeratakseni. Onko ainoastaan kansan omaa laiskuutta se, että Suomi Neidon vakoa kyntävät kohta jo kymmenet tuhannet vieraat aurat? Kysymyksiä voidaan asettaaa, mutta saadaanko vastauksia!
Tämä aika vaatii uutta polttimoa järjen yötaivaalle! Nyt on korkea aika (vihervasemmisto!) lyödä käsi kätehen ja muistaa kansantanhut. Kuka jauhaa herneet, syöttää siat, kyntää harjillä, pui heinät, raivaa, ratsastaa ja kehittää high technologya ellei suomalainen. Kun tuliluikku paukahtaa pimeydessä ja susi (tai muu sellainen korven peto, esim. karhu) kaatuu ja heittää henkensä, kajahtaa metsässä ja istutustaimikossa metsäsuomalaisen ikiaikainen huuto. (Imatran pentukarhujen ampumiseen suhtaudun kuitenkin kielteisesti).
Mutta taas tiukasti asiaan (olipa se mikä hyvänäsä). Kun rohdinpaitaiset ja pystytukkaiset jörrikät taas lyövät pirtissä painia niin, että oljet pöllyävät ja rakovalkeat valaisevat pohjoisen taivaan, voimme jälleen katsoa rohkeasti tulevaisuuteen. Kansa, joka on keksinyt pyörän, ruudin, kirjoitustaidon ja nollan ja valinnut pääministerikseen Matti Vanhasen ei todellakaan vieraita vaikutteita kaipaa. Tai vieraisilla voi käydä, mutta asumaan ei saa jäädä, tästä pitää olla tarkka. (Thors!) Miten käy maan omien joutilaiden, jos rajantakaiset laumat ryntäävät syömään heidän leipää? Kysymyksiä voidaan asettaa, mutta saadanko vastauksia!

SamBody
Seuraa 
Viestejä9353

Vuonna 2007 turvapaikanhakijoita oli n. 1600, vuonna 2008 n. 4000. Nousu 150%. Vuonna 2009 arvio 10 000, nousu 150%. Tasaisen vauhdin asteikolla vuonna ensi vuonna 25 000, 2011 n. 60 000.
Kertaa n. 70 000 e / hakija = lasku kansantaloudelle eli veronmaksajille.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Viinankylväjä
Seuraa 
Viestejä476

pistäs vähän isompaa fonttia ja selkeimmillä väreillä. Ei meinaa vanhoilla silmillä nähdä.

Ihan sama vaikka Suomeen olisi tulossa 100 000 turvapaikan hakijaa, se ei silti osaa huolestuta pätkääkään. Nehän ovat rikkaus ja voimavara. Että ihan turhaan täällä möskyät. Kun ihminen on puolensa valinnut, ei se sitä vaihda vaikka mitä tapahtuisi. Sama pätee maahanmuuttopolitiikkaan kiristystä vaativien osalta.

Onko täällä modeja? Saako näitä ylimääräisiä mamuketjuja lukkoon?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat