Seuraa 
Viestejä45973

Vaari on ollut jonkin aikaa joukostamme poissa, epäilen akuuttia silmätulehdusta kielellisten yhteentörmäysten takia.

Hänen muistokseen voi testata yhdyssanojen hallintaa täällä. Klikkaa itsesi yhdyssanatestiin

http://www.kotus.fi/tietoa/

Sivut

Kommentit (44)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Kaik' oik'. M'oon hyvä. Täysin intuitiolla, pitkäaikainen lukuharrastus kantaa hedelmää.

Samaa mieltä olen kyllä Vaarin kanssa siitä, että yhdyssanat ja niiden hallinta ovat suomen kielen rikkaus ja rakkaudella vaalittava asia. Valitettavasti vaan *mainos kieli ja typerät *kieli nikkarit vaikuttavat olevan *erimieltä.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

3/11 Ei oo hääviä ei. Oonkintiennyt ole vani ihanpaska näissä. En oo vaan vielä kuullut semmostamuisti sääntöä, jolla pystyisin nuo erottamaan. Ei hyva, huonö!

7/11. Muilla saman saaneilla taitaa olla sama ongelma kuin minulla: muut menee kuin vettä valaa, mutta nuo ennen pitkää / ennenpitkää menee väärin.

Meni väärin alkoholinkäyttöä, alun perin ja lukuun ottamatta. Ja joku vielä väitti jossain ketjussa, että minä kirjoitan hyvää suomea...

Olbe
Ceanna
7 oikein... :/ hieman harmittaa, mutta lohduttaudun sillä, ettei monikaan noista sanoista kuulu jokapäiväiseen sanavarastooniKuten alkoholinkäyttö?

Oikein osuva esimerkki Olen nimittäin 100% alcohol-free, kunnon pikkuinen absolutisti. Tosin kyllä jotkin ruoat, joissa on jossain valmistuksen vaiheessa käytetty alkoholia, pääsevät vielä minun ruokalistalleni. Vaan en ole tippaakaan eläessäni juonut ja silti vielä hengitän. Ei se alkoholi taida sittenkään mitään ihmelääkettä olla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat