Seuraa 
Viestejä13176

Jos syö kolme karkkia niin oksettaa ja maha tulee kipeeksi. Mistä johtuu?

  • ylös 0
  • alas 1

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saksalaiseen makuun tehdyt makeiset ovat yliteollisen imeliä. Vissiin hajuvesitehtaan ylijäämiä käyttävät.

petsku
Kivikovat isoäidin ja -tädin tuomat karkit Viipurista ovat hirveitä. Harvoin sieltä mitään syötävää "namia" tulee.

Miten tämä liittyy kysyttyyn ongelmaan?

Vierailija
tiäremiäs
Jos syö kolme karkkia niin oksettaa ja maha tulee kipeeksi. Mistä johtuu?

Elä syö niitä.

Vierailija

Pahin karkki on se pihlajanmarja-karkki, jossa on ketunkuva keltaisessa käärepaperissa. Tiedät olevasi vanhus sillä hetkellä, kun alat ostaa niitä tuliaisiksi lapsenlapsille.

Pihlajaa on silti valmistattu yli 110 vuotta... kait siitä joku tykkää? Mieluummi niitä syö kuin mässysekotuksia.

tiäremiäs
Jos syö kolme karkkia niin oksettaa ja maha tulee kipeeksi. Mistä johtuu?


Ainakin kuuklettamalla krowka, tuli paljon lehmän kuvia ,
jos sulla on maitoallergia, vai mikä se oli.!?
JOsS nyt edes ON kyse krowka-karkeista ja tai lehmäkarkki=maitoa!?!.?+

Niin-kuin sanottua, luulis että tuoteselosteesta selviää jotain, voisit kirjoittaa sen, en osannu sitä kuuklesta kaivaa.
Pakko tähän oli kuitenkin joku sekava viesti laittaa, kun sai tästä topicistä niii hyvät naurut, et pakko ottaa osaa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Olli V
Pihlajaa on silti valmistattu yli 110 vuotta... kait siitä joku tykkää? Mieluummi niitä syö kuin mässysekotuksia.

Mä tykkään pihlajan karkeista paljon. Ne on itseasiassa yks parhaimpia karkkeja mitä on. Tosin ei vedä vertoja liköörikarkeille.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Millasia noi lehmäkarkit on? Onko ne jotain toffeen kaltasta sitkeitä karkkeja vai onko ne jotai pehmosia karkkeja tai jotai? Ite en voi syödä sitkeitä karkkeja ollenkaa ku rupee hampaita särkeen.

Barbaari
Veikkaisin että johtuu Lidlistä kun ei ole ainut mikä oksettaa ja aiheuttaa pahoinvointia siellä.

Miulla taas ei aiheuta.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

deepndark
Seuraa 
Viestejä2656

Noi on yleensä suussa murenevia/sulavia pehmeitä karkkeja. Noi on mulle tuttuja jo 80 luvulta jolloin Eestissä niitä myytiin.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

No siis isän ja äidin tuliaissuklaa 70- luvun Leningradista: jauhoista, murenevaa, ruskeaa seosta jossa pikantisti valkoista hyhmää pinnalla. Nam.

Toinen, mitä en ole ikinä tajunnut on valkoinen suklaa. Siis VALKOINEN SUKLAA. Sitähän ei oikeasti ole edes olemassa.

TERÄS NALLEPUH
Olli V
Pihlajaa on silti valmistattu yli 110 vuotta... kait siitä joku tykkää? Mieluummi niitä syö kuin mässysekotuksia.

Mä tykkään pihlajan karkeista paljon. Ne on itseasiassa yks parhaimpia karkkeja mitä on. Tosin ei vedä vertoja liköörikarkeille.



Jep. Pihlajat on parhaiden karkkien joukossa. Oletkos muuten miettinyt miten hyvän jäynän saa jos imee ruiskulla liköörikarkin sisuksen pois ja ruiskuttaa tilalle kalanmaksaöljyä tai vehnänalkioöljyä?

jesper
Seuraa 
Viestejä909

Muistan ostaneeni parikymmentä vuotta sitten markkinoilta minttutoffeelakritsia.
Maku oli hirveä, eikä karkkeja meinannut saada alas oikein millään.

Pitäähän sitä ostaa, kun saa ison säkin halvalla.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

TERÄS NALLEPUH
Millasia noi lehmäkarkit on? Onko ne jotain toffeen kaltasta sitkeitä karkkeja vai onko ne jotai pehmosia karkkeja tai jotai? Ite en voi syödä sitkeitä karkkeja ollenkaa ku rupee hampaita särkeen.
Aikas sitkeitä toffeen tapasia ne on.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Touko Trooper
TERÄS NALLEPUH
Olli V
Pihlajaa on silti valmistattu yli 110 vuotta... kait siitä joku tykkää? Mieluummi niitä syö kuin mässysekotuksia.

Mä tykkään pihlajan karkeista paljon. Ne on itseasiassa yks parhaimpia karkkeja mitä on. Tosin ei vedä vertoja liköörikarkeille.



Jep. Pihlajat on parhaiden karkkien joukossa. Oletkos muuten miettinyt miten hyvän jäynän saa jos imee ruiskulla liköörikarkin sisuksen pois ja ruiskuttaa tilalle kalanmaksaöljyä tai vehnänalkioöljyä?

YÖK! Ois kyllä aika hyvä jäynä, kunhan saisi tukittua sen reijän sitten. Kalanmaksa öljy on meinaa aika sairaan pahan makusta-

Olli V
TERÄS NALLEPUH
Millasia noi lehmäkarkit on? Onko ne jotain toffeen kaltasta sitkeitä karkkeja vai onko ne jotai pehmosia karkkeja tai jotai? Ite en voi syödä sitkeitä karkkeja ollenkaa ku rupee hampaita särkeen.
Aikas sitkeitä toffeen tapasia ne on.

Mä arvasin! en varmana sitten osta niitä. No hyvä niin, eipähän hampaat rasitu makean syömisestä sitten.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat